Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Κουκουράκη

Πένθος για τον τηλεοπτικό Κωνσταντή

12 Ιουλίου 2021 08:16
Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Κουκουράκη

Με ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Κουκουράκης έκανε γνωστό πως έχασε μια πολύ καλή του φίλη.

«Σήμερα είναι μια μέρα μουδιασμένη. Μια μέρα Βαριά. Σήμερα σε αποχαιρετούμε. Και δεν το πιστεύουμε. Χρυσούλα μας. Κορίτσι μου καλό και αγαπημένο. Αγαπημένο μας πλάσμα. Χρυσούλα μου, καλό σου ταξίδι φιλαράκι μου. Ήταν μεγάλη μου τιμή να είσαι το φιλαράκι μου. Μεγάλη. Πολύ. Όσοι σε ξέρουμε, το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Ήταν μεγάλη τύχη να είσαι κομμάτι της ζωής μας. Και θα είσαι. Γιατί οι φιλίες κρατούν για πάντα Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές μας. Και εκείνη την κουβέντα που κάναμε σπίτι μου, όταν ανταμώσαμε. Πόσο γελάσαμε τότε. Σήμερα χάσαμε ένα δικό μας παιδί-διαμάντι. Μια ψυχάρα, τόσο ροκ, όσο λίγες. Έναν υπέροχο άνθρωπο. Καλό δρόμο φιλαράκι μου προς το φως, γιατί μόνο προς τα εκεί θα μπορούσες να πας. Μόνο στο φως. Σε αγαπάμε πολύ. Πάρα πολύ Χρυσούλα μου. Φιλαράκι μου καλό. Όχι αντίο», έγραψε ο Γιάννης Κουκουράκης που πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ειδύλλιο ανάμεσα σε Μυρσίνη και Ακύλα

Ένα νέο ειδύλλιο φαίνεται πως θα δημιουργηθεί στις Άγριες Μέλισσες ανάμεσα στη Μυρσίνη και τον Ακύλα Μεγαρίτη.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Ακύλας Μεγαρίτης θα αποφυλακιστεί και θα εγκατασταθεί στο Διαφάνι με τη βοήθεια του Μελέτη. Αν και αρχικά δεν φαίνονται οι προθέσεις του, ο ίδιος θα βάλει στόχο της ζωής του να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα.

Μέσα στις καταιγιστικές εξελίξεις, η Μυρσίνη θα γίνει άπιστη για άλλη μια φορά στο σύζυγό της, Δούκα, καθώς θα πέσει στην αγκαλιά του Ακύλα.

Η Μυρσίνη και ο Ακύλας Μεγαρίτης έρχονται κοντά, προκαλώντας μεγάλο πανικό στο Διαφάνι και στις Άγριες Μέλισσες. Μία νέα σχέση γεννιέται και διχάζει τους πρωταγωνιστές. Ο Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με την σκληρή αλήθεια, για ακόμη μια φορά.

άγριες μέλισσες δούκας μυρσίνη

O Μελέτης φέρνει κοντά τον Δούκα στον Ακύλα, με σκοπό να βοηθήσει τον θείο του να ανέβει ξανά οικονομικά και κοινωνικά. Φυσικά, κανείς δε γνωρίζει την εξέλιξη που θα ακολουθήσει. Όλα αλλάζουν μέσα σε μια στιγμή κι ένας νέος έρωτας γεννιέται. Η Μυρσίνη λυγίζει και πέφτει στην αγκαλιά του Ακύλα. Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο;

Σφοδρός έρωτας με τον Ακύλα

Η Μυρσίνη πιέζει τον Δούκα να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, για να ανέβουν ξανά κοινωνικά. Ο Δούκας διχάζεται και στρέφει αλλού την προσοχή του. Δεν είναι ακόμη σίγουρος για το εάν θέλει να γίνει μέρος όλης αυτής της φρικτής κατάστασης. Βλέποντας τη γυναίκα του να διψάει ακόμη για εκδίκηση για τις αδελφές Σταμίρη, απομακρύνεται.

Εκείνη βλέπει το μίσος που βιώνει και η ίδια, στο πρόσωπο του Ακύλα Μεγαρίτη. Ο στόχος γίνεται κοινός. Οι δυο τους έρχονται κοντά και το πάθος δεν αργεί να φουντώσει. Σύμφωνα με το spoiler του περιοδικού Τηλεόραση, ο Ακύλας Μεγαρίτης και η Μυρσίνη περνούν νύχτες πάθους, στις Άγριες Μέλισσες. Η Μυρσίνη προδίδει τον Δούκα για δεύτερη φορά.

άγριες μέλισσες ακύλας μεγαρίτης

Πλέον, όμως, δε την ενδιαφέρει. Με τον Ακύλα Μεγαρίτη τα αλλάζει όλα. Μπορεί με μεγάλη ευκολία να φτάσει ξανά εκεί που βρισκόταν κοινωνικά και οικονομικά, μπορεί ταυτόχρονα να εκδικηθεί τις Σταμίρη, αλλά και να ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Βέβαια, χωρίς να έχει υπολογίσει τον Δούκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share