Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκτακτες αποφάσεις από τον Ματέο Παντζόπουλο - Στο πλευρό του η Ελένη Μενεγάκη

Τι αλλαγές έρχονται;

10 Ιουλίου 2021 14:25
Έκτακτες αποφάσεις από τον Ματέο Παντζόπουλο - Στο πλευρό του η Ελένη Μενεγάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε έκτακτες αποφάσεις ελέω κορωνοϊού προχώρησε ο Ματέο Παντζόπουλος, με αυτές να επηρεάζουν τη λειτουργία του Όναρ στην Άνδρο, έχοντας στο πλευρό του και την Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη επισκεφθεί τα Άχλα και η ίδια προσέχει πολύ για να προστατεύσει τόσο τον εαυτό της όσο και την οικογένειά της.

Οι αλλαγές στο Όναρ λόγω κορωνοϊού

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, τους τελευταίους μήνες, ο Μάκης Παντζόπουλος έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην ξενοδοχειακή μονάδα του, για να μπορούν να παραθερίζουν με ασφάλεια όσοι διαμένουν εκεί.

Λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, έχουν λάβει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και έχουν εφαρμόσει πρακτικές που θα εγγυηθούν την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από τις ελληνικές Αρχές υγείας και τουρισμού.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας έχει λάβει και επιπλέον μέτρα για την υγεία και την υγιεινή, για να διασφαλίσει πως προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πελατών του. Μάλιστα, ξεκίνησε συνεργασία με μεγάλη εταιρία για εξειδικευμένες συμβουλές στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας.

Στα Άχλα υπάρχει και γιατρός, που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, μετά από πρωτοβουλία του Μάκη Παντζόπουλου, ενώ η ιστοσελίδα της ξενοδοχειακής μονάδας αναφέρει με λεπτομέρειες τις αλλαγές που έγιναν.

Φυσικά, και η οικογένειά του προσέχει και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες, με την Ελένη Μενεγάκη να δίνει το καλό παράδειγμα και να τηρεί με προσοχή όλους τους κανόνες.

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Εσπευσμένα στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη! Άφησε οικογένεια και Ματέο

Το πρωί της Τετάρτης, η Ελένη Μενεγάκη μάζεψε τα πράγματά της, πήρε το μικρό της βαλιτσάκι κι αποχαιρέτησε για λίγες ώρες το αγαπημένο της νησί, την Άνδρο.

Η Ελένη Μενεγάκη αυτή την περίοδο βρίσκεται στο ησυχαστήριό της με την οικογένειά της - και μάλιστα βομβαρδίζει το instagram της από φωτογραφίες με μαγιό - ενώ ταυτόχρονα πηγαινοέρχεται πολύ συχνά στην Αθήνα για να δρομολογήσει πράγματα που αφορούν τη νέα εκπομπή της στο Mega που κάνει πρεμιέρα σε λίγους μήνες. Δείτε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share