Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο... επιστήμονας Πετράκος τα βάζει και με τον Λιάγκα: «Παίρνεις εκατομμύρια για να επηρεάζεις κόσμο»

Τον κάλεσε να τα πουν τετ α τετ

10 Ιουλίου 2021 12:59
Ο... επιστήμονας Πετράκος τα βάζει και με τον Λιάγκα: «Παίρνεις εκατομμύρια για να επηρεάζεις κόσμο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γρηγόρης Πετράκος έχει εδώ και πολύ καιρό εκφράσει τις δικές του, διαφορετικές απόψεις για τον κορωνοϊό, με τον ίδιο να τα βάζει τώρα και με τον Γιώργο Λιάγκα, που δε διστάζει να εκφράσει τη διαφωνία του με τον τραγουδιστή και συνθέτη.

Ο Πετράκος, που τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει αρκετή κουβέντα γύρω από το όνομά του λόγω των απόψεών του για τον κορωνοϊό, κάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα να κάνουν μία τετ-α-τετ συζήτηση, ενώ στην ανάρτησή του είπε βαριές κουβέντες για τον τρόπο με τον οποίο ο παρουσιαστής επηρεάζει το κοινό.

«Μου είπαν ότι ο δημοσιογράφος κύριος Λιάγκος που εργάζεται στο πάνελ της εκπομπής της συμπαθέστατης κυρίας Σκορδά, κάθε μέρα με τιμάει με τις αναφορές του και θέτει κάποια ερωτήματα και αμφιβολίες ως προς αυτά που λέω.

Κύριε Λιάγκο είμαι εδώ και σας δίνω το ελεύθερο να με καλέσετε ζωντανά σε μία συνέντευξη τετ-α-τετ οι δυο μας. Υπόσχομαι να απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα σας ώστε να μη χρειάζεται να με σχολιάζετε εν τη απουσία μου.

Επίσης βλέπω τα πετσωμένα κυβερνητικά site να έχουν βγάλει αφρούς απ' το στόμα αυτές τις μέρες βλέποντας τη δυσαρέσκεια του κόσμου να φουντώνει… Αφού λοιπόν εγώ και κάποιοι άλλοι που βγαίνουμε και μιλάμε είμαστε – κατά τη γνώμη σας- τόσο ανάξιοι λόγου, γιατί ασχολείστε μαζί μας κύριοι συνεχώς;;;;

“Γιατί λέει επηρεάζουμε κόσμο”…. Δηλαδή σας παίρνουμε τη δουλειά…;;; Μόνο που εσείς πληρώνεστε εκατομμύρια για να “επηρεάζετε κόσμο” κατά πως σας παραγγέλνουν οι εντολείς σας… Ενώ εμείς το κάνουμε τσάμπα και με προσωπικό κόστος, για την ελευθερία και τα δικαιώματά μας!!!

Αυτή είναι η διαφορά μας… Γι' αυτό βγάζετε αφρούς… Καλό Σαββατοκύριακο!».

Γρηγόρης Πετράκος: Ο "επιστήμονας" που γνωρίζει τα ΠΑΝΤΑ, παράτησε την φυσιοθεραπεία για το Fame Story - Έχασε από τον Νότη που "όλο του χάλαγε το αμάξι ξαφνικά για να μας κάνει παιχνιδάκια πονηρά"!

Να είναι καλά ο άνθρωπος, να χαίρεται την οικογένειά του και του ευχόμαστε ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μας! Ποιος είναι όμως ο κύριος Γρηγόρης Πετράκος που έχει βαλθεί να ακυρώσει όλους τους επιστήμονες περί covid, θανάτους και εμβολίου;

Ποιος είναι ο κύριος Γρηγόρης Πετράκος, τα βίντεο του οποίου παίρνουν χιλιάδες κοινοποιήσεις στο διαδίκτυο από πολλούς αρνητές και έπιασε στο στόμα του μέχρι και τον Αρκά; Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής αναφέρει ότι δεν υπάρχει τέταρτο κύμα και ζητά να λειτουργήσουν κανονικά όλα τα καταστήματα. Επίσης, σε προηγούμενη ανάρτησή του ο Γρηγόρης Πετράκος, τόνισε πως «τα μεσαιωνικά μέτρα δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα», αναφερόμενος στο lockdown!

Ποιος πραγματικά είναι όμως ο "επιστήμονας" Γρηγόρης Πετράκος που πολλοί έχουν για Θεό;

Ο Γρηγόρης Πετράκος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1975. Από την ηλικία των πέντε ετών ξεκίνησε τα μαθήματα της κλασικής κιθάρας και θεωρητικών στο Ωδείο του Πειραϊκού Συνδέσμου με δάσκαλο τον Περικλή Σοφιό από όπου πήρε το Πτυχίο του με Άριστα Παμψηφεί.

 Γρηγόρης Πετράκος

Μετά τις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις και την φοίτησή του στο τμήμα Φυσικοθεραπείας Αθηνών ο Γρηγόρης Πετράτος ξεκίνησε τις σπουδές του στο μοντέρνο τμήμα του Ωδείου Φ. Νάκας στην Αθήνα. Γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από την συμμετοχή του στο talent show του Αντ1 “Fame Story” (2002-03) λαμβάνοντας την 2η θέση στο μεγάλο τελικό, χάνοντας στον τελικό από τον Νότη Χριστοδούλου της μιας και μοναδικής του επιτυχίας "Κι όλο χάλαγε το αμάξι ξαφνικά για να σου κάνω παιχνιδάκια πονηρά".

Σχεδόν αμέσως μπήκε στη δισκογραφία με δικά του τραγούδια (σύνθεση,στίχοι,εκτέλεση). Για χρόνια είχε διατηρούσε δεσμό με την επίσης τραγουδίστρια Τάμτα, με την οποία συνεργάστηκαν και δισκογραφικά. Πλέον είναι με την ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει ο Γρηγόρης Πετράκος με την ιατρική και μια παγκόσμια πανδημία δεν γνωρίζουμε...

Και ενώ η ανθρωπότητα βιώνει τραγικές καταστάσεις με εκατόμβες θυμάτων, χώρες σε καραντίνα και ένα παγκόσμιο υγειονομικό σύστημα να δοκιμάζεται πάνω από 15 μήνες, ο «ερευνητής» Πετράκος ενίσταται στην ελίτ κάποιων επιστημόνων που υποκινούνται από την πολιτική.

Μάλιστα φτάνει στο σημείο να τονίσει πως αν δεν μας είχε πληροφορήσει κανείς ότι είμαστε σε πανδημία, εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα.

Γρηγόρης Πετράκος: Ο

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Πετράτος, «όταν υπάρχει κάποιο μεγάλο συμφέρον, τότε αυτό εξαπολύεται προς τα κάτω επιθετικά. Οι 600 δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής έβγαλαν μισό τρισ. δολάρια τις πρώτες 11 εβδομάδες της καραντίνας» .

Η «έρευνα» του Γρηγόρη Πετράτου όπως ήταν αναμενόμενο δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του twitter οι οποίοι για άλλη μία φορά έδωσαν ρεσιτάλ με τα καυστικά και χιουμοριστικά σχόλιά τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share