Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Προκαλεί πολλαπλά «εγκεφαλικά» με «καυτό» μπικίνι στο σπίτι της - Η αμηχανία στην τελευταία δημόσια εμφάνιση

Σκέτος... καύσωνας η Ιωάννα!

10 Ιουλίου 2021 11:55
Ιωάννα Μαλέσκου: Προκαλεί πολλαπλά «εγκεφαλικά» με «καυτό» μπικίνι στο σπίτι της - Η αμηχανία στην τελευταία δημόσια εμφάνιση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει πάντοτε τον τρόπο να μας... ζαλίζει με την ομορφιά της, με την ίδια να προκαλεί «καύσωνα» χάρη σε φωτογραφίες, που ανέβασε στο Instagram με μικροσκοπικό μαγιό.

Η Ιωάννα ενώ είχε ένα πλούσιο προφίλ με διαφόρων ειδών φωτογραφικό υλικό - οι περισσότερες φωτογραφίες ήταν με μαγιό - μετά τις υπογραφές με τον ΣΚΑΙ τις διέγραψε όλες.

Αυτό το καλοκαίρι, όμως, όπως φαίνεται επαναφέρει αυτό το υλικό και μάλιστα ανανεωμένο, με την ίδια να είναι εντυπωσιακή και χωρίς μακιγιάζ.

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Η... αμηχανία με τον Αργυρό

Στα κίτρινα και εκθαμβωτική εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή των Mad Video Music Awards 2021 η Ιωάννα Μαλέσκου για να δώσει το βραβείο για το Καλύτερο Βίντεο Λαϊκού κομματιού. Η παρουσιάστρια του «Love It» ξεκίνησε εκθειάζοντας την πόλη στην οποία αναφέρεται το νικητήριο τραγούδι, ενώ ανακοίνωσε ότι το βραβείο παίρνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μαζί της σκηνή βρέθηκε ο σεφ Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Όταν ήρθε η ώρα να ανοίξει ο φάκελος, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ θέλησε να δυναμώσει την αγωνία των παρευρισκόμενων στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. «Λοιπόν, θα σε δυσκολέψω λίγο… Για μένα σημαίνει πολλά, είναι πόλη και πολύ ωραία. Επίσης, μιλάει στην καρδιά όλου του κόσμου για αυτό και είναι και τόσο λαϊκό παιδί οπότε νομίζω ότι πρέπει να πούμε απευθείας τι συμβαίνει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου για να συμπληρώσει με χαμόγελο «και πολύ καλό παιδί γιατί μιλάμε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Αθήνα μου».

Όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, το οποίο και παρέδωσε η παρουσιάστρια που φάνηκε μάλλον αμήχανη και αρκέστηκε να πει «συγχαρητήρια. Το περίμενες;».

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το τραγούδι. Βγήκε αυθόρμητα...». Ου δυό τους αστειεύτηκαν όταν η παρουσιάστρια του είπε ότι πολλοί έχουν χορέψει αυτό το ζεΐμπέκικο, και το έχει χορέψει και η ίδια. Με τον Αργυρό να λέει ότι θέλει να τη δει να το χορεύει.

Θυμίζουμε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκαν καλεσμένοι στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο του «Στην υγεία μας» και αρκετοί παρατήρησαν πως υπάρχει χημεία μεταξύ τους. Όπως είχαν σχολιάσει τότε η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου» και η Soula Glamorous, υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ τους, ενώ στη συνέχεια έκαναν follow ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Παράλληλα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος ήταν και αυτός «παρών» στο εορταστικό επεισόδιο, αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια αντάλλαξαν αριθμούς τηλεφώνου, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός άλλαξε θέση για να μην έχει πλάτη τη νεαρή παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει μιλήσει για τον τραγουδιστή στην εκπομπή της και έχει εξηγήσει πόσο πολύ της αρέσουν τα τραγούδια του. «Μου είναι πολύ συμπαθής ο καλλιτέχνης αυτός, αλλά και σαν άνθρωπος. Επίσης, μου αρέσει η συνολική του εικόνα και αύρα» είχε αναφέρει η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ σε ανύποπτο χρόνο στην εκπομπή της, «Love it».

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» και διέψευσε όλες τις φήμες για τη βραδιά στο «Στην υγεία μας». «Εντάξει, θα τα διαβάζει και θα τα ακούει αυτά ο Κωνσταντίνος, που σίγουρα θα τα έχει ακούσει και θα χαμογελάει ο άνθρωπος. Όχι, δεν υπάρχει κάτι. Όπως κοιτούσα όλο τον κόσμο που ήταν πλησίον μου, έτσι κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο. Οπτικά για πολλούς ανθρώπους λέμε ότι μπορεί να ταιριάζουν. Φυσιογνωμικά ενδεχομένως. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν και κάτι» τόνισε, αρχικά, η Ιωάννα Μαλέσκου. «Δεν είμαι μόνη μου και δεν ξέρω και αν είναι επίσης μόνος. Δεν παίζει και ρόλο αυτό» πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share