Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκάρει η Εύα Λάσκαρη: «Μου έχει κάνει σεξουαλική πρόταση άτομο που τώρα κατηγορείται»!

Ανατριχιάζει η μαρτυρία της

9 Ιουλίου 2021 15:25
Σοκάρει η Εύα Λάσκαρη: «Μου έχει κάνει σεξουαλική πρόταση άτομο που τώρα κατηγορείται»!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικά είναι όσα λέει η Εύα Λάσκαρη, η οποία μίλησε για τις καταγγελίες του τελευταίου καιρού, τονίζοντας πως της έχει γίνει επίσης σεξουαλική πρόταση από άτομο, που αυτή τη στιγμή κατηγορείται.

Η ίδια μίλησε για τα παιδιά της, την απουσία από τη δουλειά της, καθώς και την εν λόγω υπόθεση, που αποφάσισε να αποκαλύψει, παρουσιάζοντας και... μονόπετρο πριν από καιρό.

Η αποκάλυψη της Εύας Λάσκαρη για τη σεξουαλική πρόταση που δέχθηκε

Όπως είπε στο OPEN, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν έχει δεχτεί κάποια πρόταση που την έφερε σε αμηχανία, «είχα δεχτεί πολύ παλιά, όταν έπαιζα στο "Χαμάμ Γυναικών" πρόταση από κάποιον πάρα πολύ γνωστό που μάλιστα κατηγορείται κιόλας αυτή τη στιγμή. Δεν είπα κάτι ποτέ. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήθελε μια συνεργασία με αφορμή την παράσταση που είχα κάνει τότε. Ήρθε μια κάρτα στην πρεμιέρα στο θέατρο που έπαιζα από συγκεκριμένο άτομο. Ήθελε να συνεργαστούμε επειδή κάτι είδε (;) στο ταλέντο μου, αλλά δεν με έπεισε. Και αυτό γιατί δεν είχα δει το συγκεκριμένο άτομο στο θέατρο και επίσης δεν με ήξερε, δεν με είχε δει να παίζω». Η εντυπωσιακή Εύα πρόσθεσε ότι «τελικά όσα ακούγονται είναι αλήθεια για κάποιους ανθρώπους και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Μιλώντας για τη ζωή της είπε ότι «είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Μεγαλώνω και τον δεύτερο γιο μου. Είναι δύσκολο ειδικά τα πρώτα δύο χρόνια, αλλά είναι ωραία». Αναφερόμενη στο διαζύγιό της από τον πρώτο σύζυγό της, είπε ότι «το παιδί χρειάζεται τον μπαμπά του. Εγώ αποφάσισα να συνεχίσω τη ζωή μου και παντρεύτηκα τον δεύτερο άνδρα μου και να κάνουμε ένα παιδί. Πρέπει να βρεις ισορροπίες. Σίγουρα πρέπει να ρίχνεις και νερό στο κρασί σου αλλά με θέληση και αγάπη όλα γίνονται».

Σχετικά με την απουσία της από τη δουλειά, απάντησε ότι «μου λείπει η δουλειά μου, αλλά δεν γίνεται. Ανήκω στις μαμάδες που θέλουν να μεγαλώσουν μόνες τα παιδιά τους, ειδικά για τα δύο πρώτα χρόνια και μετά εάν όλα πάνε καλά θα επιστρέψω».

Η παρ' ολίγον τραγική της απώλεια

Η ίδια έχει γεννήσει το δεύτερο παιδί της, αλλά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως παραλίγο να χάσει το παιδί που περιμένει. Η ίδια ανέφερε παράλληλα πως με τον σύντροφό της, Γιάννη, σχεδιάζουν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

«Δυο χρόνια είμαστε μαζί. Θέλαμε πολύ αυτό το παιδάκι. Ήθελα και εγώ αδελφάκι για τον Παναγιώτη. Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν πολύ περίεργα στη ζωή μου. Έχασα τη μαμά μου τον Ιούνιο. Στις πρώτες εβδομάδες περίμενα να έχω καθυστέρηση για να πάω να κάνω το τεστ.

Έκανα γυμναστική και είχα τρομερά μεγάλη αιμορραγία. Αφού ο γιατρός μόλις με είδε μου είπε “εγώ δεν πιστεύω να κρατήσει αυτό το παιδί”. Έκατσα στο κρεβάτι πάρα πολύ καιρό. Δυόμιση-τρεις μήνες. Ο σύντροφός μου είναι πολύ χαρούμενος. Περιμένουμε αγοράκι. Θα παντρευτούμε με πολιτικό γάμο πριν γεννηθεί το μωρό. Και μετά θα κάνουμε τον θρησκευτικό» είπε η Εύα Λάσκαρη.

Θυμίζουμε πως η Εύα Λάσκαρη έχει ακόμη έναν γιο από τον γάμο της με τον Ντίνο Τσιώρη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share