Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τελικά... τα βρήκαν: Συναντήθηκε ο Σάκης με τη μητέρα της Μαριαλένας

Ξαφνικά η κυρία Γεωργία άλλαξε γνώμη...

8 Ιουλίου 2021 17:17
Τελικά... τα βρήκαν: Συναντήθηκε ο Σάκης με τη μητέρα της Μαριαλένας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έχει πολλάκις εκφραστεί εναντίον του Σάκη Κατσούλη, με την ίδια μάλιστα πολύ πρόσφατα να τον «σταυρώνει», αλλά τελικά οι δυο τους φαίνεται πως τα βρήκαν.

Η κυρία Γεωργία φαινόταν αρκετά αντίθετη με την επανασύνδεση της κόρης της με τον νικητή του παιχνιδιού ενώ είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως αν γυρίσει σε αυτόν, θα είναι άξια της μοίρας της.

Μετά το φινάλε ωστόσο του ριάλιτι, Σάκης και Μαριαλένα διατηρούν τις άριστες επαφές τους ενώ δεν έχουν κιόλας αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί.

Έτσι, η μητέρα της φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και μάλιστα οι τρεις τους βγήκαν για καφέ στο Περιστέρι, με την ίδια να δημοσιεύει ένα κοινό της βίντεο στο instagram.

Συνάντηση Σάκη με μητέρα Μαριαλένας

Survivor spoiler: Ο Σάκης Κατσούλης δίνει χρήματα από το έπαθλο στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Και η αγάπη του Σάκη Κατσούλη μέρα με την μέρα φαίνεται να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την πρώην του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Πρωινό ο Σάκης δήλωσε πως θέλει να βοηθήσει την Μαριαλένα οικονομικά να φτιάξει τον δικό της χώρο μιας και είναι μια από τις καλύτερες γυμνάστριες που γνωρίζει.

Ο Κατσούλης θα μοιραστεί το έπαθλο του Survivor με την Μαριαλένα

«Η Μαριαλένα ποτέ δεν μου έχει ζητήσει κάτι τέτοιο. Έχω πει ότι θα τη βοηθήσω να κάνει το δικό της στούντιο. Αυτό γιατί εννοείται πως αναγνωρίζω ότι έκανε για μένα στο παιχνίδι, την αγαπάω, τη λατρεύω, το έχω πει άπειρες φορές και νομίζω ότι της το έδειξα και μέσα στο παιχνίδι κι επειδή αξίζει πάρα πολύ σε αυτό που κάνει, είναι πάρα πολύ στον τομέα της, στη γυμναστική και θέλω να τη βοηθήσω να φτιάξει το δικό της στούντιο για Personal», αποκάλυψε.

Όσο για το αν είναι ζευγάρι;

«Αυτή τη στιγμή όχι, δεν είμαστε μαζί και θέλω κάθε μέρα να είμαστε καλά». Γνώριζε ο Σάκης για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη και πώς αντέδρασε όταν έμαθε όλα όσα ειπώθηκαν για εκείνον από τη μαμά της Μαριαλένας;

Παράλληλα ο νικητής του φετινού Survivor, απάντησε και για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο παππούς του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share