Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνάντηση κορυφής: Όταν ο Μπόγδανος γνώρισε... τον Μπογδάνο!

Τα είπαν οι δυο τους...

8 Ιουλίου 2021 16:30
Συνάντηση κορυφής: Όταν ο Μπόγδανος γνώρισε... τον Μπογδάνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια... συνάντηση κορυφής έγινε για τον Ηλία Μπόγδανο, λίγο μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, με τον πρώην πια παίκτη του Survivor να απολαμβάνει τη δημοτικότητά του.

Σύντομα και ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο αλλά και για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου την οποία γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

«Θα ακουστεί λίγο περίεργο τώρα και ντρέπομαι να το πω… είχαμε γνωριστεί, όταν εγώ σπούδαζα και ήθελα να κάνω γυμναστική σε ειδική σχολή για personal trainer. Το στούντιο γυμναστικής βρισκότανε πολύ κοντά στο σπίτι της Αλεξάνδρας», δήλωσε ο Ηλίας Μπόγδανος στην εκπομπή Love it.

Ο Μπόγδανος βρήκε... τον Μπογδάνο

Ο ροκ τραγουδιστής και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μπορεί να μην έχουν πολλά κοινά, έχουν ωστόσο το ίδιο επώνυμο με μια διαφορά στον τονισμό. Οι δυο τους συναντήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης όπου και πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό για το instagram.

Ηλίας Μπόγδανος και Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Survivor spoiler 06/07: Αποκάλυψη «βόμβα» - Πήρε και ο Ηλίας Μπόγδανος 100.000 ευρώ

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, αλλά την φετινή σεζόν υπήρξαν αρκετοί... νικητές, είτε από οικονομική άποψη είτε λόγω της απόκτησης δημοτικότητας.

Ένας από αυτούς, ήταν και ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο τραγουδιστής των Inco είχε «διπλό» κέρδος, καθώς όχι μόνο ολοκλήρωσε τον κύκλο του με ένα σημαντικό ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό, αλλά και με την φήμη του να βρίσκεται στα ύψη.

Ο ίδιος, άλλωστε, έδειξε πολύ χαρούμενος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι το μεγαλύτερο έπαθλο είναι η αγάπη του κόσμου.

Τα χρήματα που πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος από το Survivor 4

Εκτός από αυτή όμως, ο Μπόγδανος πήρε και ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, μένοντας μέχρι το τέλος στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, από το Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούλιο, για κάθε εβδομάδα έπαιρνε 4.000 ευρώ, κάτι που του έχει αποφέρει πάνω από 80 χιλιάδες ευρώ.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι έχει εισπράξει και το μπόνους των 5.000 ευρώ, που έδωσε ο Ατζούν για την παράταση που πήρε το Survivor.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share