Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Βασιλάκος - Bachelor: «Αν η Νικολέττα έχει πληγωθεί είναι λάθος της»

«Μιλάω σχεδόν με όλες τις κοπέλες»

8 Ιουλίου 2021 13:05
Βασιλάκος - Bachelor: «Αν η Νικολέττα έχει πληγωθεί είναι λάθος της»

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος για την εμπειρία στο Bachelor και τη Νικολέττα Τσομπανίδου.

Ο περσινός Bachelor μίλησε για το reality, αλλά και για τη Νικολέττα με την οποία έχει χωρίσει.

«Έχω πολλές εμπειρίες από το Bachelor. Τα κορίτσια μου χάρισαν συναισθήματα και μου έδωσαν αγάπη. Μιλάω σχεδόν με όλες τις κοπέλες, με τη μοναδική που δεν έχω επικοινωνία είναι η Νικολέττα. Έχει προχωρήσει στη ζωή της, έχει κάνει σχέση, οπότε δεν θα ήθελα να την ενοχλώ. Θεωρώ ότι αν η Νικολέττα έχει πληγωθεί είναι λάθος της γιατί της έχω φερθεί πολύ όμορφα είναι πράγματα μεταξύ μας, τα οποία τα γνωρίζει πολύ καλά εκείνη. Είμαι 30 χρονών, έχω κάνει τρεις σοβαρές σχέσεις, έχω συζήσει, έχω αλλάξει ήπειρο. Όταν βλέπω ότι μία σχέση δεν πρόκειται να προχωρήσει και δεν έχει μέλλον, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί. Ξεκάθαρα (η Νικολέτα) ήταν αυτή που μου ταίριαζε περισσότερο, ένιωθα ο εαυτός μου, ένιωθα ότι ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μου. Και με τους γονείς της ταίριαζα πολύ κι έχω όμορφα συναισθήματα για εκείνους. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να βρεθούμε και να τα πούμε», είπε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Η Νικολέττα έχει ακόμη το μονόπετρο

Η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχουν θεωρητικά χωρίσει, όπως έχει ανακοινωθεί, με τις «μπηχτές» να διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά την πρώτη να φορά ακόμη το μονόπετρο.

Το ζευγάρι του Bachelor εδώ και λίγους μήνες έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους και οι δηλώσεις που κάνουν έκτοτε μεταξύ τους είναι πιο αιχμηρές από ποτέ.

παναγιώτης βασιλάκος νικολέττα bachelor

Ωστόσο, η Νικολέττα δεν έχει αποχωριστεί ακόμα από το χέρι της το μονόπετρο που της είχε κάνει δώρο ο Παναγιώτης, με την ίδια να εξηγεί τους λόγους.

Ο λόγος που η Νικόλ δεν έχει αφαιρέσει το δαχτυλίδι του Βασιλάκου

«Τέτοια εποχή ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Μου πήρε αρκετό χρόνο να προσαρμοστώ όταν βγήκα έξω. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, σίγουρα θα συνιστούσε σε κάποια κοπέλα να το ζήσει.

Δεν περίμενα ότι θα είμαι η νικήτρια του The Bachelor. Από τη μέση και μετά ήρθα πιο κοντά με τον Παναγιώτη. Όπως ήμουν μέσα στο παιχνίδι έτσι είμαι και έξω. Δεν σημαίνει κάτι ότι φοράω το μονόπετρο του Παναγιώτη.

Το δακτυλίδι το φοράω ως κόσμημα, το οποίο το έχω πάρει ως δώρο. Δεν το πετάς το δώρο. Δεν έχω αισθήματα πια».

Ο νέος σύντροφος της Νικολέττας μετά τον χωρισμό

Πρώτο το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ σας αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα πως η Νικολέττα Τσομπανίδου λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο δηλώνει ξανά ερωτευμένη!

Η νικήτρια του Bachelor διατηρεί σχέση με τον Δημήτρη εδώ και τέσσερις ολόκληρους μήνες και μάλιστα έχει μετακομίσει στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Αχώριστοι οι δυο τους, δεν ξεκολλάει ο ένας απ’ τον άλλον. Ολόκληρο πάρτι-έκπληξη της διοργάνωσε για τα γενέθλιά της. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share