Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νίκος Βέρτης: «Απαράδεκτος»! «Βομβάρδισαν» τον τραγουδιστή για το κλείσιμο του κέντρου με αρνητικά σχόλια - Γίνεται covid free το μαγαζί (Video)

Αντιδράσεις στα social του Βέρτη

8 Ιουλίου 2021 11:19
Νίκος Βέρτης: «Απαράδεκτος»! «Βομβάρδισαν» τον τραγουδιστή για το κλείσιμο του κέντρου με αρνητικά σχόλια - Γίνεται covid free το μαγαζί (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νίκος Βέρτης: Την αναστολή λειτουργίας του κέντρου διασκέδασης στο οποίο εμφανίζεται, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο τραγουδιστής, μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Στην ανάρτησή του, ο τραγουδιστής αναφέρει ότι η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τον κορονοϊό στη χώρα, θεωρώντας υπεύθυνο να γίνει προσπάθεια τήρησης των μέτρων της κυβέρνησης.

Ωστόσο, μεγάλη μερίδα πολιτών δεν φάνηκε ιδιαίτερα σύμφωνη με την παραπάνω απόφαση και πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά κάτω από την ανάρτηση του τραγουδιστή.

«Πραγματικά απογοητεύτηκα, δεν το περίμενα από σένα να ακολουθήσεις το δρόμο του Κιάμου και να κάνεις διάκριση των ανθρώπων…», σχολιάζει ένας χρήστης.

«Απαράδεκτος… κρίμα! Όχι στο διαχωρισμό» αναφέρει άλλος.

Η περιπέτεια που έζησε στο Ισραήλ

Ο Νίκος Βέρτης είχε πρόσφατα επιστρέψει από το Ισραήλ, μετά τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε προγραμματίσει για σήμερα (12 Μαΐου) και την Πέμπτη (13 Μαΐου) δύο συναυλίες -που θα ήταν οι πρώτες κάποιου διεθνούς καλλιτέχνη στο Ισραήλ μετά την πανδημία- με τη συμμετοχή τουλάχιστον 10.000 θεατών.

Βρισκόταν στο Ισραήλ από την Κυριακή με την ορχήστρα του, ωστόσο η κλιμάκωση της έντασης ανάμεσα στη χώρα που βρισκόταν και τη Χαμάς τον ανάγκασε να επιστρέψει πρόωρα στην Ελλάδα και να ματαιωθούν οι συναυλίες του.

Κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών βομβαρδισμών στην Ιερουσαλήμ, ο Νίκος Βέρτης και οι στενοί συνεργάτες του παρέμειναν σε καταφύγιο για την ασφάλειά τους, ενώ οι σειρήνες δεν σίγησαν ούτε στιγμή όλο το βράδυ, καθώς η πόλη βομβαρδιζόταν. Τόσο ο Νίκος Βέρτης όσο και οι στενοί του συνεργάτες είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο η περιπέτεια και η ταλαιπωρία που πέρασαν ήταν μεγάλη.

Ο Νίκος Βέρτης έφτασε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί με την ομάδα του και εκεί παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Είναι πολύ οργανωμένοι… Μόλις μπήκαμε στο εστιατόριο και βγήκαμε από το ασανσέρ άρχισαν να ακούγονται σειρήνες. Αμέσως όλοι ήξεραν που να μας οδηγήσουν.

Όλα τα κτήρια έχουν σύντομα καταφύγια, αλλά όσο ασφαλή και να είναι δεν παύει να είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα το να ακούς αυτόν τον βαθύ ήχο. Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share