Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μας... δουλεύουν: Νικολέττα και Βασιλάκος έχουν χωρίσει αλλά εκείνη έχει ακόμη το μονόπετρο

«Ψήνεται» επανασύνδεση του ιστορικού ζευγαριού;

7 Ιουλίου 2021 15:00
Μας... δουλεύουν: Νικολέττα και Βασιλάκος έχουν χωρίσει αλλά εκείνη έχει ακόμη το μονόπετρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Νικολέττα Τσομπανίδου και ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχουν θεωρητικά χωρίσει, όπως έχει ανακοινωθεί, με τις «μπηχτές» να διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά την πρώτη να φορά ακόμη το μονόπετρο.

Το ζευγάρι του Bachelor εδώ και λίγους μήνες έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους και οι δηλώσεις που κάνουν έκτοτε μεταξύ τους είναι πιο αιχμηρές από ποτέ.

Ωστόσο, η Νικολέττα δεν έχει αποχωριστεί ακόμα από το χέρι της το μονόπετρο που της είχε κάνει δώρο ο Παναγιώτης, με την ίδια να εξηγεί τους λόγους.

Ο λόγος που η Νικόλ δεν έχει αφαιρέσει το δαχτυλίδι του Βασιλάκου

«Τέτοια εποχή ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Μου πήρε αρκετό χρόνο να προσαρμοστώ όταν βγήκα έξω. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, σίγουρα θα συνιστούσε σε κάποια κοπέλα να το ζήσει.

Δεν περίμενα ότι θα είμαι η νικήτρια του The Bachelor. Από τη μέση και μετά ήρθα πιο κοντά με τον Παναγιώτη. Όπως ήμουν μέσα στο παιχνίδι έτσι είμαι και έξω. Δεν σημαίνει κάτι ότι φοράω το μονόπετρο του Παναγιώτη.

Το δακτυλίδι το φοράω ως κόσμημα, το οποίο το έχω πάρει ως δώρο. Δεν το πετάς το δώρο. Δεν έχω αισθήματα πια».

Ο νέος σύντροφος της Νικολέττας μετά τον χωρισμό

Πρώτο το Youweekly.gr μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ σας αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα πως η Νικολέττα Τσομπανίδου λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο δηλώνει ξανά ερωτευμένη!

Η νικήτρια του Bachelor διατηρεί σχέση με τον Δημήτρη εδώ και τέσσερις ολόκληρους μήνες και μάλιστα έχει μετακομίσει στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Αχώριστοι οι δυο τους, δεν ξεκολλάει ο ένας απ’ τον άλλον. Ολόκληρο πάρτι-έκπληξη της διοργάνωσε για τα γενέθλιά της. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share