Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αγνώριστη η Ευγενία Μανωλίδου: Η φωτογραφία αγκαλιά με τα παιδιά της

Throwback φωτογραφία με τα παιδιά της

7 Ιουλίου 2021 14:25
Αγνώριστη η Ευγενία Μανωλίδου: Η φωτογραφία αγκαλιά με τα παιδιά της

Μία φωτογραφία από το παρελθόν μοιράστηκε η Ευγενία Μανωλίδου με τους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους της.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Ευγενία Μανωλίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Μανωλίδου - Γεωργιάδης: Γιορτάζουν την επέτειό τους – Έκλεισαν 19 χρόνια μαζί

Ευτυχισμένη είναι η σημερινή μέρα για την Ευγενία Μανωλίδου και τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς αποκάλυψαν με μία φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως κλείνουν μαζί 19 χρόνια.

Συγκεκριμένα την φωτογραφία πόσταρε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η σύζυγος του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Το ζευγάρι μετρά 19 χρόνια μαζί και σε κάθε ευκαιρία απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευγενία Μανωλίδου έχει δύο παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Θοδωρή Μανωλίδη, τον Αλέξανδρο και τη Θεοδώρα, τα οποία σπουδάζουν στο εξωτερικό, αλλά και ακόμα δύο, με τον υπουργό Ανάπτυξης, τον Περσέα και τον Αλκαίο.

Η φωτογραφία της Ευγενίας Μανωλίδου

Μανωλίδου - Γεωργιάδης: Γιορτάζουν την επέτειό τους – Έκλεισαν 19 χρόνια μαζί

Δείτε τον κούκλο γιο της Ευγενίας Μανωλίδου!

Ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου έχει μεγαλώσει πολύ και είναι ένας κούκλος! Σήμερα που έχει τα γενέθλια του, του ευχήθηκε Χρόνια πολλά με μια εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram.

«Όταν έκανε καμιά σκανταλιά μικρός, του έλεγα με αυστηρό – μαμαδίστικο (ξέρετε εσείς) ύφος «Βρε, έτσι σε μεγάλωσα;» Και μου απαντούσε με το ίδιο παιχνιδιάρικο χαμόγελο «Μαμά… έτσι σε μεγάλωσα;» Από πολύ μικρός είχε καταλάβει ότι μεγαλώναμε μαζί. Εγώ εκείνον κι εκείνος εμένα… Να σε χαίρομαι μωρό μου, να βλέπω όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται και να φτάσεις ψηλά, ψηλά, πολύ πολύ ψηλά, όσο σου αξίζει!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Ευγενία Μανωλίδου έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Θεοδώρα από τον πρώτο της γάμο με τον ζωγράφο Θόδωρο Μανωλίδη και δυο μικρά αγόρια –τον Αλκαίο και τον Περσέα- με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Δείτε τον κούκλο γιο της Ευγενίας Μανωλίδου!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share