Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τζένιφερ Λόπεζ: Μιλά ανοιχτά για την επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ

«Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα», παραδέχθηκε η Λατίνα star

6 Ιουλίου 2021 15:29
Τζένιφερ Λόπεζ: Μιλά ανοιχτά για την επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ

Η επανασύνδεση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ μετά από 17 χρόνια ήταν σίγουρα η έκπληξη της χρονιάς. Το ζευγάρι έσμιξε ξανά τον περασμένο Απρίλιο, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της Λατίνας star με τον Alex Rodriguez, με την είδηση να κάνει τον γύρο του πλανήτη.

Ως τώρα η 51χρονη superstar δεν είχε μιλήσει για τη σχέση της παρά μόνο κυκλοφορούσε ανενόχλητη στους δρόμους ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές με τον Ben Affleck.

«Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα»

Η Jennifer Lopez έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά τα νέα για την επανασύνδεση με τον Ben Affleck. Η star, μιλώντας στη Zane Lowe στο Apple Music 1, αποκάλυψε ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη», είπε η JLo. «Ξέρω ότι ο κόσμος αναρωτιέται. ‘’Πώς είσαι; Τι συμβαίνει; Είσαι ΟΚ;’’ Ε, αυτό είναι. Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα. Και θέλω οι άνθρωποι που νοιάζονται για μένα, γιατί κι εγώ τους νοιάζομαι, να γνωρίζουν ότι είμαι σε ένα σημείο στη ζωή μου που περνώ μια χαρά μόνη μου. Και πιστεύω πως όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο σού συμβαίνουν υπέροχα πράγματα, τα οποία ποτέ δεν πίστευες ότι θα σου ξανασυμβούν. Εκεί βρίσκομαι, λοιπόν. Και λατρεύω αυτήν την αγάπη που δέχομαι τώρα και όλες τις όμορφες ευχές. Και θέλω να ξέρουν όλοι πως είναι η καλύτερη στιγμή. Είναι η καλύτερη εποχή της ζωής μου», συνέχισε.

Μπεν Άφλεκ Τζένιφερ Λόπεζ επανασύνδεση

Νέα σελίδα στη ζωή της μαζί με καινούριο τραγούδι

Στη συνέντευξή της η Jennifer Lopez μίλησε και για το νέο τραγούδι της «Cambia El Paso», το οποίο σημαίνει «άλλαξε το βήμα».

«Το τραγούδι μιλά για την αλλαγή και το να μη φοβάσαι να κάνεις το βήμα», είπε. «Εννοώ, απλά κάνε το βήμα, εξελίξου, κάνε αυτό που χρειάζεται να κάνεις. Αν κάτι αισθάνεσαι πως δεν είναι σωστό, ό,τι κι αν είναι αυτό στη ζωή σου, κάνε το βήμα και χόρεψε. Ο χορός είναι ζωή και χαρά και ευτυχία», δήλωσε η JLo.

Η star αποκάλυψε πως βρισκόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία, μετά τον χωρισμό της από τον Alex Rodriguez, όταν συνειδητοποίησε πως είναι έτοιμη να μπει ξανά στο στούντιο για ηχογράφηση.

«Είμαι καλά», είπε. «Λατρεύω τη ζωή μου αυτήν τη στιγμή. Αγαπώ αυτό που κάνω. Μ’ αρέσει εδώ που είμαι. Αγαπώ αυτό που γίνομαι και που διαρκώς εξελίσσομαι. Και αυτή η χαρά, η ευτυχία, η αγάπη πάντα με εμπνέει. Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι πραγματικά εμπνέονται όταν είναι πληγωμένοι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share