Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αγνώριστος ο Σάκης Κατσούλης - Ξυρίστηκε και κουρεύτηκε λίγο μετά τον τελικό του Survivor 4

Επιστροφή στην καθημερινότητα για τον Σάκη Κατσούλη

6 Ιουλίου 2021 12:30
Αγνώριστος ο Σάκης Κατσούλης - Ξυρίστηκε και κουρεύτηκε λίγο μετά τον τελικό του Survivor 4
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σχεδόν άυπνος ο Σάκης Κατσούλης μετά τον χθεσινό τελικό του Survivor δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες τα πρώτα του stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram - σα ναυαγός - και ανακοίνωσε πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει σήμερα είναι να επισκεφθεί επειγόντως το κομμωτήριο.

Έτσι κι έγινε, ο Σάκης Κατσούλης ξυρίστηκε, κουρεύτηκε και η κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου που τον περίμενε απέξω τον απαθανάτισε φουλ ανανεωμένο!

Η νέα εικόνα του Σάκη Κατσούλη

Που θα ξοδέψει τα 100.000 ευρώ από το έπαθλο του Survivor

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έχει δείξει αυτή την αγάπη. Ήμασταν στη ζούγκλα και ξαφνικά βγήκαμε στον πολιτισμό και εισπράττουμε όλη αυτή την αγάπη. Δεν υπάρχει πρόταση γάμου. Την κοπέλα τη λατρεύω, την αγαπάω, μετά το παιχνίδι θα συζητήσουμε το οτιδήποτε», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Όσον αφορά το χρηματικό έπαθλο, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Τα χρήματα, επειδή υπάρχουν κάποιες επιχειρήσεις δικές μου που έχω και χρειάζονται βοήθεια λόγω του κορωνοϊού και πρέπει να τις στηρίξω. Το ένα κομμάτι είναι αυτό και το άλλο είναι ότι μαζί με τους υπόλοιπους survivors που είμαι σίγουρος ότι θα συμμετέχουν σε αυτό, θέλουμε να κάνουμε πράγματα γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει αγάπη από τον κόσμο και μια δημοσιότητα που δεν ξέρουμε».

«Να βοηθήσουμε ανθρώπους εκεί έξω που χρειάζονται βοήθεια, να έχει μια καλύτερη επόμενη μέρα», πρόσθεσε επίσης ο Σάκης Κατσούλης.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share