Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο «Berlin» του «La Casa de Papel» πίνει φραπέ στο κέντρο της Αθήνας!

Ακόμα ένας διάσημος διακοπάρει στη χώρα μας!

6 Ιουλίου 2021 07:44
Ο «Berlin» του «La Casa de Papel» πίνει φραπέ στο κέντρο της Αθήνας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ισπανός ηθοποιός Πέδρο Αλόνσο έχει παίξει σε πολλές σειρές, όμως ο ρόλος που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό είναι ο Αντρές ντε Φονογιόσα, με το ψευδώνυμο, «Berlin» στο Casa de Papel, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία από το Netflix.

Αρχικά η σειρά «Τέλεια Ληστεία» προβλήθηκε το 2017 στην Ισπανία και στο τέλος της ίδια χρονιάς αγοράστηκε από την πλατφόρμα του Netflix, σημειώνοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Αυτές τις ημέρες ο Berlin βρίσκεται στην Αθήνα απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές. Το απόγευμα της Κυριακής (04/07) ο ηθοποιός βρέθηκε στο Σύνταγμα κάνοντας ένα city break για να απολαύσει τον καφέ του στο all day μαγαζί «Centrale».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός ηθοποιός και η παρέα του κάθισαν σε ένα από τα εξωτερικά τραπεζάκια του μαγαζιού και όλοι τους παρήγγειλαν φραπέ. Ο ίδιος φορούσε ένα μπλε t-shirt και μπλε παντελόνι και ήταν πολύ διακριτικός. Ένας από τα υπαλλήλους του μαγαζιού, ο οποίος τον αναγνώρισε, πήγε πολύ διακριτικά και τον ρώτησε αν είναι ο πασίγνωστος «Berlin» κι εκείνος απάντησε καταφατικά.

Μάλιστα, όταν η υπεύθυνη του Centrale ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία ο ίδιος πολύ ευγενικά απάντησε θετικά.

Ο Πέδρο Αλόνσο δεν είχε κάποια άλλη συνομιλία όση ώρα κάθισε με την παρέα του απολαμβάνοντας τον καφέ τους και αναχώρησε πολύ διακριτικά.

Ακόμα ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα, όπου διεθνείς σταρ έχουν επισκεφτεί τη χώρα μας για να περάσουν ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών, ενώ ήδη γυρίζονται σε Θεσσαλονίκη και Σπέτσες διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές.

"La Casa de Papel": Αυτός ο πρωταγωνιστής θα "πεθάνει" στον 5ο κύκλο

La Casa de Papel: Ποιος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς που θα σκοτωθεί (:) στον 5ο κύκλο; Το Athensmagazine.gr σας έχει το spoiler.

O El Profesor θα καταλήξει έτσι όπως ξεκίνησε... Ο Αλβάρο Μόρτε, ο El Profesor της δημοφιλούς σειράς του Netflix, La Casa de Papel, μιλώντας στο Chelsea Film Festival, έκανε μερικές αποκαλύψεις για την τύχη του χαρακτήρα που υποδύεται.

Αν και τα γυρίσματα της 5ης σεζόν της σειράς έχουν μπει στον πάγο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Καθηγητής μας έκανε ήδη να αδημονούμε για τη συνέχεια.

Καθηγητής στο La Casa

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η βρετανική ιστοσελίδα Express, ο Καθηγητής μετά τον 5ο κύκλο θα καταλήξει εντελώς μόνος, ακριβώς έτσι όπως ξεκίνησε.

Ο Μόρτε κάτα τη διάρκεια του Chelsea Film Festival ανέφερε συγκεκριμένα: «Πολύ φοβάμαι ότι αυτό το σχόλιο θα με κάνει λιγότερο δημοφιλή αλλά ο El Profesor είναι ένα αρκετά περίεργο παιδί. Και μοναχικό. Αυτό που συνέβη με την ομάδα και τον έρωτα με την Lisbon είναι απλά ένα πολύ μικρό κεφάλαιο στη ζωή του. Αν θέλετε να μιλήσουμε για το τέλος του χαρακτήρα, θεωρώ πως σε κάποιο σημείο θα επιστρέψει στην κατάσταση που έχει συνηθίσει. Μόνος. Απομονωμένος. Είναι πιο συνηθισμένος σε αυτό και λειτουργεί πιο άνετα». Από τις δηλώσεις του Μόρτε βέβαια δεν γίνεται ξεκάθαρο αν ο Καθηγητής θα καταλήξει μόνος επειδή μπαίνει ένα τέλος στη σχέση του με την Lisbon ή γιατί σκοτώνεται εκείνη.

Lisboa La Casa de Papel

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share