Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρία Ανδρούτσου: H Ξανθίππη του «50 - 50» ποζάρει με καυτό μπικίνι

Oι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

5 Ιουλίου 2021 15:01
Μαρία Ανδρούτσου: H Ξανθίππη του «50 - 50» ποζάρει με καυτό μπικίνι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Ανδρούτσου είναι μία ηθοποιός που έχει συμμετάσχει σε σημαντικές κωμικές παραγωγές τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο.

Η Μαρία Ανδρούτσου έγινε γνωστή μέσα από τη γνωστή ελληνική τηλεοπτική σειρά 50-50. Είχε συμμετέχει πιο πριν στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Σαββατογεννημένες» όπου ενσάρκωσε την αξέχαστη Τάμυ. Έκτοτε έχουν ακολουθήσει κι άλλες τηλεοπτικές συμμετοχές με την πιο πρόσφατη να είναι στην σειρά «Έλα στη θέση μου».

Όμως ιδιαίτερη εντύπωση έχει κάνει η θεαματική αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, από την περίοδο που έπαιζε στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του MEGA. Η γνωστή ηθοποιός έχει χάσει 13 κιλά στα 51 της χρόνια. Διαθέτει κορμί που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες νεότερης ηλικίας.

Η Μαρία Ανδρούτσου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία ούσα άβαφη και αχτένιστη, φορώντας το μικροσκοπικό της μπικίνι. Η φωτογραφία απεικονίζει την απελπισία της την ώρα που κάνει δουλειές στην κουζίνα της.

«Εφιάλτης στην κουζίνα????⭐️????#», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την αποθεώνουν για το αψεγάδιαστο κορμί της.

Μαρία Ανδρούτσου: H Ξανθίππη του σήριαλ «50 - 50» ποζάρει με καυτό μπικίνι

Μαρία Ανδρούτσου: Ο θάνατος που σημάδεψε την ηθοποιό!

Ποιον θάνατο δεν μπορεί να ξεπεράσει με τίποτα η Μαρία Ανδρούτσου;

Έχει πάντα ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο της και είναι... έξω καρδιά!

Την Μαρία Ανδρούτσου την αντικρίσαμε πρώτη φορά στις οθόνες μας μέσα από τη σειρά "Λίφτινγκ" όμως καθιερώθηκε ως η "Ξανθίππη του Μίμη" από την σειρά 50-50! Μαρία Ανδρούτσου.

Αν και δεν αποχωρίζεται ποτέ το χαμόγελο από το πρόσωπο της, ένα "αγκάθι" υπάρχει στην καρδιά της... Ένας θάνατος που τη συγκλόνισε και τον εξομολογείται στο youweekly.gr...

Ο θάνατος του πατέρα σου πριν από 8 χρόνια ήταν πλήγμα;

Βέβαια, τι λες τώρα... Μετά από δυο χρόνια κατάφερα να το τοποθετήσω μέσα μου και να το αποδεχτώ. Είναι ένα σημείο πολύ δυσάρεστο αλλά κάποια στιγμή δέχεσαι ότι συνέβη και προχωράς με αυτό, είναι πολύ δύσκολο!

Πηγη: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share