Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο «Μανωλάκης» του Καφέ της Χαράς ερωτεύτηκε… παίκτρια του Survivor

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη επίσημη κοινή τους εμφάνιση

4 Ιουλίου 2021 19:48
Ο «Μανωλάκης» του Καφέ της Χαράς ερωτεύτηκε… παίκτρια του Survivor
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτευμέvος είναι μετά το «Καφέ της Χαράς» ο τηλεοπτικός «Μανωλάκης» – κατά κόσμον Πάρης Σκαρτσολιάς– και μάλιστα με πρόσωπο της τηλεόρασης! Ο λόγος για τη Βιργινία Δικαιούλια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον Survivor του 2018.

Ο 29χρονος ηθοποιός πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μαζί της στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ναπολεοντία», στην οποία πρωταγωνιστεί η τηλεοπτική του μαμά, Πενέλοπε Μαρκάτος ή αλλιώς… Κερασία Σαμαρά.

Οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν μαζί, ενώ μερικές ώρες πριν η πρώην παίκτρια του Survivor ανήρτησε στο Instagram φωτογραφία στην οποία ο Πάρης την κρατά στην αγκαλιά του.

Και κάπως έτσι, έπαψαν οριστικά οι φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στο «Καφέ της Χαράς», Έφη Ρασσιά.

 Ο «Μανωλάκης» του Καφέ της Χαράς ερωτεύτηκε… παίκτρια του Survivor

Η φωτογραφία της Βιργινίας Δικαιούλια

Η φωτογραφία της Βιργινίας Δικαιούλια

Το «Καφέ Της Χαράς» υπάρχει στην πραγματικότητα - Πού θα το βρείτε;

Το «Καφέ της Χαράς» μπορεί να έχει καεί στο σενάριο της γνωστής σειρά, ωστόσο στην πραγματική ζωή ζει και βασιλεύει.

Βάσει αυτού, επιστρέφουμε στο Κολοκοτρωνίτσι, με τη Βάλια και τον Μανωλάκη να ετοιμάζονται να κάνουν τη Χαρά Χάσκα και τον Περίανδρο Πόπωτα… συμπέθερους, και εδώ θα δείτε τις εξελίξεις που αναμένονται από τη νέα σεζόν.

Το «Καφέ» της πρωτευουσιάνας υπάρχει στην πραγματικότητα, έχει ακριβώς το ίδιο όνομα και… ανήκει σε Αθηναία που αποφάσισε να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και να κάνει αποκέντρωση σε ένα γραφικό χωριουδάκι.

Πού βρίσκεται το πραγματικό «Καφέ της Χαράς»;

Το ιστορικό μαγαζί της Χαράς Πετροπούλου –όπως είναι το όνομα της ιδιοκτήτριας- βρίσκεται στην πλατεία ενός από τα ομορφότερα χωριά της Ευρυτανίας, το Κλαυσί. Πετρόχτιστο και με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, μετρά πολλά χρόνια παρουσίας στο χωριό, ενώ τον περασμένο αιώνα λειτουργούσε ως μπακάλικο – χασάπικο.

Η Χαρά το κληρονόμησε σχεδόν ερείπιο από τον παππού της, όπως ακριβώς και η «πρωτευουσιάνα» της σειράς, η οποία το κληρονόμησε από τη γιαγιά της…

Δείτε το!

αληθινό Καφέ της Χαράςαληθινό Καφέ της Χαράς

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share