Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ με τη νέα εικόνα του Γιάννη Στάνκογλου - Αγνώριστος ο ηθοποιός

Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε καλέ!

4 Ιουλίου 2021 18:17
Σοκ με τη νέα εικόνα του Γιάννη Στάνκογλου - Αγνώριστος ο ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στάνκογλου που φέτος συμμετείχε στις Άγριες Μέλισσες έχει αφήσει μούσι, ενώ έχει υιοθετήσει ένα αρκετά εκκεντρικό κούρεμα, με ξυρισμένα τα πλάγια και… λοφίο, look που μόνο απαρατήρητο δεν θα μπορούσε να περάσει. Όχι τυχαία, βέβαια, αλλά για τις ανάγκες τις παράστασης «Προμηθέας Δεσμώτης».

Τη νέα του συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο ηθοποιός με το φανατικό γυναικείο κοινό, εμφανίστηκε πολύ διαφορετικός σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει, με τον ίδιο να έχει προβεί σε μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση. Πώς σας φαίνεται;

Η νέα εμφάνιση του Γιάννη Στάνκογλου

Σοκ και από τον Γιάννη Στάνκογλου: «Με έχουν παρενοχλήσει ψυχολογικά σκηνοθέτες»

Αν θεωρείτε πως ορισμένοι ηθοποιοί δε θα μπορούσαν να είχαν δεχθεί παρενόχληση, παρουσιάζοντας μια πιο… αγριευτική εικόνα, όπως ο Γιάννης Στάνκογλου, τότε τα δικά του λόγια θα αλλάξουν την άποψή σας, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη κι εκ των κορυφαίων της γενιάς του να επισημαίνει, ότι έχει δεχθεί ψυχολογική βία από σκηνοθέτες.

Ο ίδιος, συμμετέχοντας εσχάτως στη σειρά «Σχεδόν Ενήλικες» του Mega και προερχόμενος από μια εξαιρετική ερμηνεία στις «Άγριες Μέλισσες» στο ρόλο του Θωμά Κυπραίου, αποφάσισε να «σπάσει» επίσης τη σιωπή του, ζητώντας και από άλλους συναδέλφους του να το κάνουν, όπως το πραγματοποίησε και ο Απόστολος Γκλέτσος με αφορμή τις καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη.

Γιάννης Στάνκογλου: Η μαρτυρία του για ψυχολογική παρενόχληση

«Έχω έρθει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις κι εγώ προσωπικά με σκηνοθέτες. Πού να ασκείται ψυχολογική βία. Ψυχολογικά έχω παρενοχληθεί. Αλλά αυτές οι καταστάσεις με κάνουν πιο δυνατό. Είναι κάτι που αντιμετώπισα και με έκανε πιο δυνατό» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.

Υπογράμμισε δε πώς αυτό δεν είναι θέμα φύλου και ότι ο καλλιτεχνικός χώρος είναι έντονος.

«Είμαι 20 χρόνια στο θέατρο. Δεν θέλω να μείνω στο δικό μου χώρο. Ότι ακούμε για το θέατρο ισχύουν σε πολλούς κλάδους. Πήρε έντονη μορφή και καλά κάνει. Πρέπει πρακτικά να οριοθετηθούν τα ζητήματα» σημείωσε, ζητώντας να υπάρχουν ουσιαστικές κυρώσεις σε όσους έχουν κακοποιητικές ή παρενοχλητικές συμπεριφορές.

«Να αρχίσουμε να λέμε πράγματα. Δεν υπάρχει γιατί τώρα. Υπάρχει γιατί πάντα.

Να μιλάμε και να επικοινωνούμε όταν μας συμβαίνει κάτι και να μην το αφήνουμε κάτω από το χαλί» δήλωσε με νόημα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share