Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η Στεφανία Λυμπερακάκη βρέθηκε στο Ντουμπάι και τραγούδησε για τον σεΐχη

Συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία

4 Ιουλίου 2021 15:07
Η Στεφανία Λυμπερακάκη βρέθηκε στο Ντουμπάι και τραγούδησε για τον σεΐχη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ασταμάτητη συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη πορεία της η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Μετά την 10η θέση στον πιο δύσκολο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον των τελευταίων χρόνων, την εμφάνιση της στα μουσικά βραβεία mad αλλά και την κυκλοφορία του νέου της international single «Mucho Calor», η 18χρονη pop star βρέθηκε στο Ντουμπάι όπου και τραγούδησε σε μεγάλη εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν σημαίνοντες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

Την βραδιά τίμησε με την παρουσία του και ο σεΐχης του Εμιράτου Μακτούμ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, ο οποίος και πρόσφατα απασχόλησε τα διεθνή ΜΜΕ με το πολύκροτο διαζύγιο του από την πριγκίπισσα της Ιορδανίας.

Δείτε βίντεο από το ρεπορτάζ του ρώσικου καναλιού

Στεφανία Λυμπερακάκη: «Άκυρο» στον σύντροφό της λόγω... Eurovision - Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ο θείος της (Video)

Η Στεφανία Λυμπερακάκη το βράδυ της Πέμπτης κατάφερε με την εμφάνισή της να σκίσει στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision και να στείλει την Ελλάδα με το τραγούδι της, "Last Dance", στον τελικό του διαγωνισμού. Παράλληλα, δείτε τι δίνουν τώρα τα στοιχήματα για την τελική θέση Ελλάδας και Κύπρου για τη Eurovivion.

Ωστόσο, Στεφανία πριν φύγει για την Eurovosion αποφάσισε να τελειώσει την σχέση της με τον επί αρκετά χρόνια σύντροφό της.

«Είχα αγόρι, δεν έχω πια. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια, ήταν τραγουδιστής σε ένα boy band. Δεν έχω χρόνο αυτή την περίοδο να κάνω τίποτα, για αυτό χώρισα αλλά τον αγαπώ πάρα πολύ. Θέλω να σκίσω για την Ελλάδα και να τα δώσω όλα. Δεν μπορώ να είμαι στην Ολλανδία, στο σπίτι τους και να χάσω χρόνο με τος πρόβες. Για τώρα του είπα τέλος… Θα δούμε», αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της.

Ο πρώην σύντροφος της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Δείτε φωτογραφίες από παλιές αναρτήσεις που είχε κάνει η νεαρή τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σύντροφος Στεφανίας Λυμπεράκη

Η Στεφανία Λυμπεράκη και ο σύντροφός της

Eurovision 2021: Οι πρώτες δηλώσεις της Στεφανίας μετά την πρόκριση

Λίγο μετά την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό της Eurovision, η Στεφανία Λυμπερακάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της που κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο.

Οι πρώτες δηλώσεις της Στεφανίας μετά την πρόκρισή της στον τελικό της Eurovision

«Το πρώτο πράγμα που είπα όταν προκριθήκαμε ήταν “oh my God”. Συγκινήθηκα στο αποτέλεσμα. Φοβήθηκα πως δεν θα περνούσα γιατί δεν έλεγαν Ελλάδα και είπα “αυτό ήταν, πάμε σπίτι”. Πάνω στη σκηνή είχα λίγο άγχος. To είδα το αποτέλεσμα στη σκηνή και μου άρεσε πολύ. Ήταν δύσκολη σκηνική παρουσία, αλλά έχουμε κάνει πολλές πρόβες. Οπότε όλα καλά.

Στον τελικό δε θα αλλάξει τίποτα, έτσι θα είναι το τραγούδι στη σκηνή. Το πρώτο μήνυμα που πήρα μετά τον τελικό ήταν από τη μαμά μου. Μου είπε πως ήμουν τέλεια. Το τελευταίο τηλεφώνημα που έκανα πριν ανέβω στη σκηνή ήταν στην αδερφή μου. Το Σάββατο πρέπει να είμαι πιο χαρούμενη στη σκηνή» είπε χαρακτηριστικά η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Αποθέωση στο Twitter για τη Στεφανία Λυμπερακάκη

Η εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη στη σκηνή της Eurovision κατάφερε να μαγέψει το κοινό με τα ειδικά εφέ και με την εκπληκτική χορογραφία καθώς και με την ερμηνεία της νεαρής τραγουδίστριας.

Όπως ήταν φυσικό, το Twitter ξετρελάθηκε με τη συμμετοχή της Ελλάδας και έκανε ένα σωρό αναρτήσεις για τη Στεφανία. Την ίδια στιγμή την τιμητική τους είχαν και οι Σέρβες τραγουδίστριες οι οποίες σε άλλους θύμισαν τις αδερφές Kardashian και σε άλλους, μία αντιγραφή της εμφάνισης της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision του 2018.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ο θείος της Στεφανίας Λυμπεράκη

Η νεαρή τραγουδίστρια, έχει ένα πολύ διάσημο θείο, ο οποίος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς.

Συγκεκριμένα, ο θείος της Στεφανίας δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος είχε πει σε συνέντευξή του είχε πει:

«Τη γνώρισα φέτος το καλοκαίρι. Όποτε πήγαινα στο χωριό μου στον Έβρο δεν τύγχανε να είναι η Στεφανία εκεί. Μας δόθηκε όμως η δυνατότητα φέτος το καλοκαίρι που και οι δύο ήμασταν την ίδια περίοδο στο χωριό να βρεθούμε, να έρθει στο σπίτι και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε διάφορα θέματα. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με καταπληκτική φωνή και θα πετύχει πράγματα στο μέλλον».

Σήμερα το πρωί μίλησε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και εξήγησε πόσο πολύ του άρεσε η εμφάνιση της ανιψιάς του και πόσο περήφανος αισθάνεται για εκείνη και για όσα έχει καταφέρει σε αυτή τη νεαρή ηλικία.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου για τη Στεφανία Λυμπερακάκη

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που είμαι θείος της Στεφανίας. Είναι εξαιρετικά γοητευτική, είναι ένα τραγούδι που της ταιριάζει πάρα πολύ. Αν και εγώ δεν δηλώνω φαν της Eurovision, φέτος έγινα λόγω της Στεφανίας. Μόλις την είδα ένιωσα περήφανος γιατί είναι ένα πλάσμα που έχει παιδευτεί πολύ για να πετύχει αυτό που έχει γίνει. Αλλά και ανιψιά μου να μην ήταν θα χαιρόμουν. Τους χαίρομαι αυτούς τους ανθρώπους που δουλεύουν και κάνουν μεγάλα πράγματα.

Της έχω στείλει μηνύματα και θα της στείλω και το Σάββατο. Και με τους γονείς της εννοείται μιλάω. Δε θα άλλαζα τίποτα στην εμφάνισή της, το ρούχο της πάει πάρα πολύ. Ελπίζω να πάει καλά το τραγούδι της και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share