Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η φετινή χρονιά μου έχει αφήσει μια περίεργη γεύση, νιώθω πιο κουρασμένος από ποτέ»

Όλα όσα αποκάλυψε για το τηλεοπτικό του μέλλον

3 Ιουλίου 2021 21:09
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η φετινή χρονιά μου έχει αφήσει μια περίεργη γεύση, νιώθω πιο κουρασμένος από ποτέ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Σου Κου Family», μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος αναφέρθηκε στα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα αλλά και στις φήμες περί μεταγραφής από τον ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Η φετινή τηλεοπτική χρονιά μου έχει αφήσει μια πολύ περίεργη γεύση. Χαρακτηριστικά θα πω ότι τώρα αρχίζουμε και βγαίνουμε και νιώθω πιο κουρασμένος από ποτέ. Κάπως σαν να αποσυντονιστήκαμε, να μείναμε πίσω και το ότι μείναμε σπίτια μας, αντί να μας κάνει να θέλουμε να βγούμε, μας έκλεισε περισσότερο στον εαυτό μας με αποτέλεσμα να δούμε τον εαυτό μας και πολλούς από εμάς αυτό που είδαμε μας τρόμαξε» δήλωσε.

«Τώρα που πάτησα τα 40 αποφάσισα να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου και να φέρω μια ισορροπία» πρόσθεσε ο παρουσιαστής στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Σχετικά με τον ΑΝΤ1 είπε: «Είμαι στον ΑΝΤ1. Αυτό έχει σημασία. Τηρώ το συμβόλαιο μου, το οποίο λήγει σε ένα μήνα και αυτό είναι που έχει σημασία αυτή τη στιγμή».

Δεν πάει το μυαλό σας! Πόσα χρήματα βγάζει ο Ουγγαρέζος το μήνα;

Συνέντευξη σε κυπριακή εκπομπή παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσα χρήματα παίρνει, αλλά και να μιλήσει για τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα:

«Ακόμη παίρνουμε καλά λεφτά θεωρώ. Όταν κάποιος παίρνει 2500, 3 χιλιάρικα, 4, θεωρώ ότι είναι καλά. Εκεί κυμαίνομαι, ναι, δεν είναι μυστικό να το πούμε! Δεν είμαι ο ακριβοπληρωμένος, παρότι ήμουν στους πρώτους σταθμούς. Έχουμε τζάμπα ρούχα, τραπέζια, στάδια. Με τον Λιάγκα είμαστε στην πιο ώριμη φάση της φιλίας μας, αλλά δεν είμαστε κολλητοί πια. Η δουλειά αυτή δεν είναι για φιλίες!» είπε ο παρουσιαστής, και προκάλεσε τα εύλογα σχόλια του Happy Day.

«Ο Δημήτρης έπαθε αυτό που παθαίνει επειδή είναι πολύ ανοιχτός και δεν θέτει προαπαιτούμενα για τις συνεντεύξεις!» είπε η Σταματίνα, επισημαίνοντας την αμηχανία του. «Έπαθε Σημίτη!» είπε η Ελένη Τσολάκη, με Λεμπιδάκη και Παπανώτα να υπολογίζουν πόσα χρήματα παίρνει. «Πιστεύετε ότι παίρνει 4000 καθαρά, το 2017;» αναρωτήθηκε εύλογα η Ελένη Τσολάκη.

«Δεν βάζει και του ραδιοφώνου, ήμουνα και εγώ εκεί, και δεν δίνει τίποτα φοβερά πράγματα!’ είπε η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Παπανώτας είπε:»Κι αυτός δεν έχει αφήσει κάλεσμα για κάλεσμα!», με τον Χάρη Λεμπιδάκη να αποκαλύπτει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επωνύμων να έρχονται τζάμπα. «Έχει έρθει επώνυμη κυρία, έχει απαιτήσει να μην πληρώσει και έχει φύγει από την πίσω πόρτα χωρίς να πει και ευχαριστώ!» ξέσπασε ο δημοσιογράφος. «Ούτε στον παρκαδόρο δεν αφήνουν πέντε ευρώ!»

Ο Κώστας Φραγκολιάς, πάντως, αποκάλυψε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης, όταν τους είχε βγάλει έξω για τα γενέθλιά του, είχε πληρώσει κανονικά, ατάκα που προκάλεσε τα καυστικά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share