Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με το μαγιό της στην Άνδρο

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στο αγαπημένο της νησί

3 Ιουλίου 2021 17:56
Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με το μαγιό της στην Άνδρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη τον τελευταίο καιρό ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της εκπομπή στην Άνδρο.

Η παρουσιάστρια τις τελευταίες μέρες έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε πού αλλού στην αγαπημένη της Άνδρο.

Η ωραία Ελένη που επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ανέβασε μια φωτογραφία της όπου ποζάρει με το μαγιό της. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ποζάρει με μαγιό, σορτσάκι και καπέλο, λίγο πιο δίπλα στη πισίνα και γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης της στο Instagram: «Στην Άνδρο μου…».

 Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με το μαγιό της στην Άνδρο

"Τύφλα" μέρα μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Σε κεντρικό μεζεδοπωλείο της Νέας Ερυθραίας οι πελάτες την περασμένη Κυριακή έμειναν κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό αντικρίζοντας μπροστά τους την γνωστή παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη μέρα μεσημέρι της περασμένης Κυριακής πέρασε την πόρτα του μαγαζιού, αφού προηγουμένως δέχτηκε τα αυθόρμητα χαμόγελα όχι μόνο των θαμώνων που ήταν εκεί αλλά και των ιδιοκτητών που την καλωσόρισαν στον χώρο τους.

Πιο ευδιάθετη παρά ποτέ “κάθισε στον εσωτερικό χώρο μαζί με ένα γνωστό της ζευγάρι που την περίμενε από νωρίς και η κουβέντα καθώς περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο ευχάριστη”, μας μεταφέρει άνθρωπος από το μαγαζί... Πίνοντας μπίρες με την... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share