Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σε νοσοκομείο της Γλυφάδας η Μαρία Κορινθίου

Τι έγραψε η ίδια

3 Ιουλίου 2021 16:45
Σε νοσοκομείο της Γλυφάδας η Μαρία Κορινθίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια φωτογραφία από το νοσοκομείο μοιράστηκε πριν μερικές ώρες η Μαρία Κορινθίου, κάνοντας τους θαυμαστές της να ανησυχήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός φαίνεται στο κρεβάτι ιδιωτικού νοσοκομείο της Γλυφάδας να φοράει ορούς, σημειώνοντας πάνω στο στιγμιότυπο “Δεν το γλιτώσαμε… πολύς πόνος και φουλ εξετάσεις… εδώ που με προσέχουν”.

Το TLIFE επικοινώνησε με την ίδια την Μαρία Κορινθίου, η οποία αποκάλυψε πως ο λόγος που επισκέφτηκε το νοσοκομείο ήταν κάποιοι έντονοι πόνοι στη μέση της, με συνέπεια να μη μπορεί να κουνηθεί. Η γνωστή ηθοποιός έκανε μαγνητική εξέταση και οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση.

Σε νοσοκομείο της Γλυφάδας η Μαρία Κορινθίου

Μαρία Κορινθίου άρρωστη

Λύγισε η Μαρία Κορινθίου: «Με χάκαραν στο Instagram, έχασα 4.000 followers»

Μαρία Κορινθίου: Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην διαδικτυακή της περιπέτεια, καθώς κάποιοι χάκαραν τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Παράλληλα δείτε και τι έκανε γνωστό σήμερα η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instgram.

Αναλυτικά τι αναφερει η ηθοποιός:

"Μου έχουν πειράξει το λογαριασμό λογισμικά. Απώτερος σκοπός τους είναι να κατεβάσει το ίδιο το Instagram το λογαριασμό μου. Κάποια στιγμή έχασα πάρα πολλούς followers, δηλαδή 4.000 μέσα σε 4 μέρες. Μου στέλνανε μηνύματα φίλοι πως δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί μου και να μου κάνουν λάικ”, τονίζει η Μαρία Κορινθίου στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”.

“Εδώ και εννέα μήνες όσους followers παίρνω το πρωί, φεύγουν το βράδυ, αλλά το έριχνα στο ότι έχει αλλάξει το σύστημα στο Instagram. Η εταιρεία με τα εσώρουχα που συνεργάζομαι από την Ιταλία δεν με έβλεπε. Δεν υπήρχα στο σύστημα. Ήταν σαν να μην είχα κάνει stories.

Όταν το έλεγξα έγραφε ότι ήταν συνδεδεμένο πριν 4 ώρες από άσχετο τηλέφωνο. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος βρήκε κάτι ρώσικα μέιλ μέσα που αν κάνεις διαγωνισμό “ενοχλούν” τους followers σου και βγαίνουν σε σάιτ γνωριμιών. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία. Μου είπαν ότι είναι εσκεμμένο και γίνεται κλιμακωτά εδώ κι ένα χρόνο. Αν μου πουν όνομα, θα κινηθώ δικαστικά”, καταλήγει η Μαρία Κορινθίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share