Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η μάχη με τον καρκίνο για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Σοκαριστικό!

2 Ιουλίου 2021 15:32
Η μάχη με τον καρκίνο για τον Νίκο Χατζηνικολάου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την μάχη που έδωσε με καρκίνο και ανεύρυσμα;

Μάθημα ζωής δίνει μέσα από συνέντευξή του ο Νίκος Χατζηνικολάου, αποκαλύπτοντας πως χειρουργήθηκε τέσσερις φορές για καρκίνο στον θυρεοειδή και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο!

«Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο ήταν πολύ σοβαρά. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στον θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε και το δεύτερο, πριν από τέσσερα χρόνια, ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ήταν ένα χειρουργείο επτά ωρών, πολύ δύσκολο, που κάθισε την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα», εξομολογήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η μάχη με τον καρκίνο για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Παρά τις δυσκολίες, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν το έβαλε κάτω: «την Δευτέρα το βράδυ ήμουν στο δελτίο ειδήσεων και έλεγα “κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας” χαμογελώντας σαν να μην συνέβαινε τίποτα, κουρεμένος και από τις δύο μεριές του κεφαλιού και με κολλημένα ψεύτικα μαλλιά για να μην φαίνεται, με την Κρίστυ να κλαίει στο σπίτι γιατί θεωρούσε πως είμαι τρελός που πήγα να κάνω δελτίο».

«Δεν ήθελα να μαθευτεί γιατί δεν είμαι μελό τύπος. Δεν γουστάρω τις μελούρες και δεν γουστάρω να παρατείνονται καταστάσεις που νιώθω ότι δεν τις ελέγχω», κατέληξε.

«Βόμβα» από τον Νίκο Χατζηνικολάου: Μίλησε για τη «μάχη» του με τον κορωνοϊό

«Βόμβα» έριξε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος μίλησε για τη «μάχη» με τον κορωνοϊό, που προτίθεται να δώσει, απαντώντας σε ερωτήσεις για το εμβόλιο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, για τον οποίο υπάρχουν εξελίξεις στον ΑΝΤ1, έκανε μία συνοπτική παρουσίαση των εμβολίων με αφορμή την έναρξη των εμβολιασμών με το εμβόλιο mRNA της Pfizer BioNTech στη Μεγάλη Βρετανία αλλά και τη σχετική συνέντευξη του πρωθυπουργού.

Εξήγησε ότι τόσο αυτό το εμβόλιο όσο και το άλλο της MODERNA βασίζονται σε μία νέα τεχνολογία με το DNA του ιού ενώ όλα τα άλλα εμβόλια είναι παραδοσιακά «με εξασθενημένο ιό» όπως είπε χαρακτηριστικά εννοώντας αυτό που συμβαίνει στα εργαστήρια με τη χρήση ενός άδενοϊού για τη δημιουργία του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Σε κάθε περίπτωση ο δημοσιογράφος ήταν ξεκάθαρα θετικός υπέρ του εμβολιασμού σχολιάζοντας τα όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες αλλά και το προϋπάρχον αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Η μάχη με τον καρκίνο για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Στη συνέχεια απαντώντας σε μηνύματα ακροατών για το ποιο εμβόλιο θα προτιμούσε ο ίδιος είπε πως «κλίνω στο παραδοσιακό, αυτό με τον εξασθενημένο ιό, το πιο παραδοσιακό».

Στη συνέχεια της εκπομπής πάντως ο παρουσιαστής απαντώντας σε σχετικά επίμονα ερωτήματα ακροατών είπε πως «δεν έχω καταλήξει ακόμα, θα συμβουλευτώ το γιατρό μου. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω το εμβόλιο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share