Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Μπαντέρας φέρνει το Χόλιγουντ στη συμπρωτεύουσα - Εικονές από τα γυρίσματα της ταινίας - Θαυμαστές του Ισπανού σταρ περίμεναν υπομονετικά να τον δουν

Κλειστοί δρόμοι για σκηνές καταδίωξης στη Θεσσαλονίκη

1 Ιουλίου 2021 13:33
Ο Μπαντέρας φέρνει το Χόλιγουντ στη συμπρωτεύουσα - Εικονές από τα γυρίσματα της ταινίας - Θαυμαστές του Ισπανού σταρ περίμεναν υπομονετικά να τον δουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα μικρό Χόλιγουντ έχει μετατραπεί η Θεσσαλονίκη καθώς σε κεντρικά σημεία της συμπρωτεύουσας διεξάγονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας με τίτλο «The Enforcer» που ετοιμάζει ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλειστός ήταν από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης ο Περιφερειακός στη Θεσσαλονίκη, από τον κόμβο της Μουδανίων ως τον κόμβο του Πανοράματος, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονταν τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας. Επίσης, η Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ κάνουν διακοπές στην Πελοπόννησο. Οι φωτογραφίες στο Instagram και η αποκάλυψη για την κόρη της.

Γυρίσματα και τη νύχτα

Το ρεύμα προς τη δυτική Θεσσαλονίκη είχε κλείσει, καθώς εκεί θα γίνει το γύρισμα, που περιλαμβάνει καταδίωξη τις νυχτερινές ώρες.

Στον περιφερειακό δρόμο γυρίστηκε μια σκηνή καταδίωξης, ενώ στο γύρισμα συμμετείχε και κασκαντέρ.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας έλαβε τις οδηγίες της παραγωγής, καθώς για τις ανάγκες των γυρισμάτων, διανύει μια απόσταση ενός χιλιομέτρου μέσα το muscle car.

H σκηνή της καταδίωξης

Η σκηνή της καταδίωξης για το «The Enforcer» κράτησε πολλές ώρες και εκτός από το γύρισμα το σούρουπο έγινε και νυχτερινή λήψη. Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στο τιμόνι του εντυπωσιακού οχήματος αλλά δεν ήταν μόνος αφού το βράδυ βγήκαν και τα περιπολικά.

Τον «κυνηγούσαν» ειδικά οχήματα που προσομοίαζαν σε περιπολικά των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας σειρήνες και φάρους.

Το επίπονο γύρισμα ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, αλλά αυτό δε θα είναι το τελευταίο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο το πρωί, ο Μπαντέρας και το υπόλοιπο καστ θα είναι στο κέντρο της πόλης, στην οδό Εθνικής Αμύνης, που θα μείνει κλειστή για περίπου οκτώ ώρες.

Θαυμαστές περιμένουν να δουν τον Ισπανό ηθοποιό

Πολλοί είναι οι θαυμαστές του ηθοποιού που παρακολουθούν τα γυρίσματα, με αποτέλεσμα να επικρατεί το... αδιαχώρητο στους παράπλευρους δρόμους του περιφερειακού.

Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα

Ο Μπαντέρας φέρνει το Χόλιγουντ στη συμπρωτεύουσα

Εικονές από τα γυρίσματα της ταινίας

Θαυμαστές του Ισπανού σταρ περίμεναν υπομονετικά να τον δουν

Κιάρα Φεράνι: Η Ιταλίδα influencer με τους εκατομμύρια followers είναι στην Ελλάδα - Οι φωτογραφίες στην Αθήνα και η πολυτελής σουίτα της που κόβει την ανάσα

Δουλειά με διασκέδαση συνδυάζει η διάσημη Iταλίδα fashion blogger Κιάρα Φεράνι η οποία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα.

Η δημιουργός τουThe Blonde Salad έφτασε στη χώρα μας το απόγευμα της Τετάρτης για επαγγελματικούς λόγους καθώς διατηρεί συνεργασία και πρωταγωνίστησε σε ένα summer event που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Πάντως η Κιάρα Φεράνι κατάφερε να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση καθώς δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο αλλά και να κάνει τις πρώτες της βουτιές στη θάλασσα για το φετινό καλοκαίρι στο πολυτελές ξενοδοχείο, όπου διαμένει.

Η ίδια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της στην Αθήνα.

Ένα fashion icon με ιταλικό ταμπεραμέντο

Η ιταλίδα Κιάρα Φεράνι το 2009 αποφάσισε να ανοίξει το δικό της blog «The Blonde Salad», φτάνοντας δύο χρόνια αργότερα να χαρακτηριστεί από το περιοδικό «New York», μια από τις καινοτόμους του street style.

Τον Δεκέμβριο του 2011 χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό «Teen Vogue» η «blogger του σήμερα», με το έντυπο να αναφέρεται συχνά-πυκνά στην ίδια και τις τάσεις που προβάλλει μέσω του προσωπικού της στυλ, που είναι φανερά επηρεασμένο από τη γενέτειρά της.

Έχοντας αποκτήσει πολλές δεξιότητες, και ούσα στο έπακρον προβεβλημένη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα δημοφιλέστερα έντυπα μόδας του πλανήτη, η Κιάρα αποφάσισε τον Δεκέμβριο του 2013 να κυκλοφορήσει στα ιταλικά και ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, ομότιτλο με την προσωπική της διαδικτυακή σελίδα (The Blonde Salad).

Έχοντας στήσει μόνη της έναν διαδικτυακό κολοσσό, με χιλιάδες διαφημίσεις και τίτλους των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας, η Φεράνι προσπαθεί να βρει τρόπους να μένει ανταγωνιστική στο χώρο της, ενώ παράλληλα φροντίζει να μην παραμελεί την προσωπική της ζωή, ούσα μανούλα στα 34 μανούλα δύο πανέμορφων παιδιών.

Μπορεί οι νομικές σπουδές να μην την κέρδισαν αλλά η Κιάρα έφτιαξε τους δικούς της νόμους στη μόδα, φέρνοντας το Διαδίκτυο στα μέτρα της και κατορθώνοντας να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους.

Η τιμητική διάκριση για την Κιάρα Φεράνι και τον σύζυγό της

Τον περασμένο Μάρτιο, όταν η πανδημία έκανε την Ιταλία να ζήσει μια από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της, η Chiara Ferragni και ο Fedez ξεκίνησαν μια τεράστια καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων μέσα από την πλατφόρμα GoFundMe. Στόχος ήταν με τα χρήματα αυτά να αγοραστούν νέα κρεβάτια και εξοπλισμός για το πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην περιοχή San Raffaele του Μιλάνου.

Η Iταλίδα blogger και ο τραγουδιστής κινητοποίησαν τους διαδικτυακούς τους φίλους στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram ενώ έκαναν επίσης μια προσωπική δωρεά 100.000 ευρώ για να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση νέων νοσηλευτικών κλινικών εντατικής θεραπείας.

«Αυτή είναι μια συμβολή, την οποία εκτιμούμε τρομερά και ελπίζουμε ότι μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για πολλούς», είχε πει για την πρωτοβουλία τους ο καθηγητής Zangrillo, ο οποίος είναι Επικεφαλής του Καρδιαγγειακού και Γενικού Τμήματος Εντατικής Θεραπείας του ιταλικού νοσοκομείου.

Κατάφεραν να συγκεντρώσουν και να χαρίσουν σχεδόν 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Μέσα από τα social media τους και κυριολεκτικά από το σαλόνι του σπιτιού τους. Δημιούργησαν πάνω από 30 υπερσύγχρονα κρεβάτια που φιλοξένησαν εκατοντάδες ασθενείς ευαισθητοποιώντας την ιταλική κοινή γνώμη και ταυτόχρονα δίνοντας νόημα στον όρο influencer.

Σήμερα, εννιά μήνες μετά, σε μία ειδική τελετή στο Palazzo Marino, το ζευγάρι ήταν ανάμεσα σε αυτούς που τιμήθηκαν με τον τίτλο «Ambrogino d’Oro», τον ύψιστο τίτλο τιμής που μπορεί να δοθεί σε έναν κάτοικο του Μιλάνου. «Είμαι σίγουρη αυτή είναι μόνο η αρχή», σημείωσε η Chiara Ferragni στα στιγμιότυπα που ανέβασε από την ημέρα της βράβευσης, έχοντας δίπλα της τον Fedez.

Μια από τις πιο διάσημες fashion bloggers σου δείχνει 9 τρόπους για να φορέσεις ένα t-shirt (video)

Το λευκό t-shirt είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια κάθε fashionista. Η Aimee Song σε αυτό το έξυπνο βιντεάκι σου δείχνει 9 διαφορετικούς τρόπους για να φορέσεις ένα λευκό t-shirt

Enjoy!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share