Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Hλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει τόπλες στα Κουφονήσια και ρίχνει το Instagram! Το φοβερό παρασκήνιο και ο λόγος που... την έδιωξαν από το Μιλάνο

«Room service» έγραψε στη λεζάντα

30 Ιουνίου 2021 20:29
Hλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει τόπλες στα Κουφονήσια και ρίχνει το Instagram! Το φοβερό παρασκήνιο και ο λόγος που... την έδιωξαν από το Μιλάνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξίδεψε μέχρι τα πανέμορφα Κουφονήσια. Όπως θα δείτε φωτογραφήθηκε τόπλες, φορώντας μόνο ένα λευκό σλιπάκι. «Room service» έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα. Επίσης, φαίνεται πως τα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας δε διαθέτουν πάντοτε... επιτυχημένες επιλογές, αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση πριν από μερικές ημέρες να τραγουδήσει στην Επίδαυρο.

Ο λόγος που την έδιωξαν από το Μιλάνο

Με αφορμή την εγκυμοσύνη της Gigi Hadid, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θυμήθηκε μια προσωπική της εμπειρία από την εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, στην οποία εν τέλει δεν περπάτησε.

Όπως αποκάλυψε το μοντέλο και παρουσιάστρια, τότε είχε ένα πρόβλημα στο δεξί της πόδι και δεν μπορούσε να περπατήσει καλά και έτσι από την εταιρεία την ενημέρωσαν ότι δεν θα περπατήσει. Μάλιστα εκτός έμεινε και τη δεύτερη χρονιά για «τιμωρία» όπως είπε η ίδια.

«Δεν ξέραμε ότι η Hadid είναι έγκυος αλλά ξέραμε ότι αν αρρωστήσεις και δεν πας σε fashion week δεν θα χτυπήσει ξανά το τηλέφωνό σου. Εμένα μου είχε τύχει να είμαι στο Μιλάνο που πηγαίνεις κατά βάση γι αυτό, έσπασαν οι μυς στο δεξί μου πόδι, πίσω από το γόνατό μου και ήμουν κουτσή. Το έπαθα από την ταλαιπωρία και τα χιόνια και τις γαλότσες που ήταν πολύ βαριές για τα πόδια μου. Πήγα στο νοσοκομείο, μου έδωσαν κάτι κρέμες και πήγα κουτσαίνοντας στην Blue Marine για να κάνω το σόου. Με έδιωξαν, έπρεπε να κάτσω στο κρεβάτι ενάμιση μήνα. Έχασα το fashion week και την επόμενη σεζόν για τιμωρία», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share