Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρίνα Πατούλη: Το διαζύγιο με τον Γιώργο Πατούλη και το διακριτικό φλέρτ - Τα παιχνίδια με τον Νίκο Παπαδάκη σε πισίνα στη Βούλα (Video)

Ποια είναι πραγματικά & τα άγνωστα στοιχεία για την ζωή της

30 Ιουνίου 2021 15:22
Μαρίνα Πατούλη: Το διαζύγιο με τον Γιώργο Πατούλη και το διακριτικό φλέρτ - Τα παιχνίδια με τον Νίκο Παπαδάκη σε πισίνα στη Βούλα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Πατούλη πιο ανανεωμένη από ποτέ εμφανίστηκε στην κάμερα του Happy Day. Η Προέδρος του δικτύου SDG 17 Greece μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και αναφέρθηκε σε πολλά. Πέρα από τον χωρισμό, η φιλόλογος και πρόεδρος Δικτύου SDG 17 ήρθε αντιμέτωπη με τον κορωνοϊό και άλλα θέματα υγείας, τα οποία επηρέασαν την ψυχολογία της.

Μαρίνα Πατούλη: Το διαζύγιο με τον Γιώργο Πατούλη και το διακριτικό φλέρτ

«Στη ζωή υπάρχουν πάντα ανατροπές, το θέμα είναι ότι μέσα από αυτές πρέπει να βγαίνουμε αλώβητοι, να ανοίγουμε τα φτερά μας και να προχωράμε. Είμαστε σε διάσταση με τον Γιώργο Πατούλη. Μετά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκα από αυτό το συμβάν, πήρα τον χρόνο μου, φιλοσόφησα πολλά και είχα την αγάπη του κόσμου, των γυναικών που με αγκάλιασαν πολύ, ζώντας μαζί μου αυτό το περιστατικό. Με τη στήριξη του φιλικού μου περιβάλλοντος και των ανθρώπων, που με αγαπούν, είμαι καλύτερα» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εισπράττω θαυμασμό και αγάπη από τους άντρες, συμπαράσταση εσ αυτή τη δύσκολη πορεία, και όσο κι αν φανεί περίεργο, και αγάπη. Αυτό έχει γεμίσει τη ψυχή μου. Με φλερτάρουν πολύ διακριτικά, μάλλον τους τρομάζω».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Γιώργο Πατούλη, σημείωσε: «Δεν το βλέπω στο οπτικό μου πεδίο. Αυτό που προέχει, είναι να προχωρήσουμε παρακάτω» και εξομολογήθηκε πως η επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Αττικής έχει επανέλθει.

«Από εδώ και πέρα με τον Γιώργο Πατούλη μπορούμε να έχουμε ένα πολύ καλό διαζύγιο και να είμαστε σωστοί γονείς για το παιδί μας» κατέληξε, αποκλείοντας το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου στο μέλλον.

Μαρίνα Πατούλη: Ο καύσωνας και τα παιχνίδια με τον Νίκο Παπαδάκη σε πισίνα στη Βούλα

Με ένα βίντεο στο Instagram, η Μαρίνα Πατούλη μας δείχνει πως επέλεξε να δροσιστεί τις ημέρες του μεγάλου καύσωνα. H Μαρίνα Πατούλη απολαμβάνει τις υψηλές θερμοκρασίες των ημερών στην περιοχή Πανόραμα Βούλας. . Επίσης, δείτε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στην οποία αφήνει πολλά υπονοούμενα για το χωρισμό της από τον επί 35 χρόνια σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη.

Μαζί με τον φίλο της, και γνωστό μοντέλο, Νίκο Παπαδάκη, έκαναν βουτιές σε ιδιωτική πισίνα των νοτιών προαστείων. Μάλιστα, με χιούμορ, ο γνωστός παρουσιαστής προσπαθεί να ρίξει την Μαρίνα Πατούλη στην πισίνα, αλλά τελικά πέφτει πρώτα ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Μαρίνα Πατούλη στο Instagram και δέχτηκε δεκάδες σχόλια και like:

Μαρίνα Πατούλη: Ποια είναι πραγματικά & τα άγνωστα στοιχεία για την ζωή της - Η ηλικία, η καταγωγή και όσα δεν ξέραμε

Η κυρία Μαρίνα Πατούλη είναι μια γυναίκα ακομπλεξάριστη, με πλούσιο βιογραφικό και εκρηκτικό ταπεραμέντο που όταν δεν πρωταγωνιστεί στους τίτλους των άρθρων για το ανθρωπιστικό έργο της, πρωταγωνιστεί για τις στιλιστικές της προτιμήσεις που προκαλούν έντονα σχόλια, άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Σήμερα θα σας κάνουμε αποκαλύψεις για την ζωή της! Ποια η ηλικία και η καταγωγή της;

Η Μαρίνα Πατούλη δεν έπαψε στιγμή να εργάζεται σκληρά και να εμπλουτίζει το βιογραφικό της. Έχει εργαστεί χρόνια ως φιλόλογος τόσο σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία όσο και σε φροντιστήρια.

Αντικείμενο της εξειδίκευσής της είναι η διδασκαλία κειμένων της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και Λατινικής Φιλολογίας. Εκτός από την ενασχόλησή της με τα φιλολογικά, η Μαρίνα Πατούλη έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης της ΑΣΠΑΙΤΕ, μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πεύκης, μέλος του «Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου» και μέλος άλλων φιλανθρωπικών οργανώσεων, όπως «Η Μέριμνα του Γήρατος», ο «Σύλλογος Αλκυονίδες» και η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «Παναθηναϊκή».

Πρόεδρος της UNESCO Βορείων Προαστείων

«Εμείς κάνουμε την αρχή για ένα καλύτερο αύριο», δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη το 2017 όταν έγινε η έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, συμπληρώνοντας πως «οφείλουμε να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας και να δημιουργούμε την ελπίδα στις νέες γενιές ότι τίποτα δεν τελείωσε. Αλλά τα πάντα ξεκινούν από εμάς. Εμείς κάνουμε την Αρχή για ένα καλύτερο Αύριο». Από την έναρξη του ομίλου έως και σήμερα, παραμένει πρόεδρος.

Η ηλικία, η καταγωγή και 4 πράγματα που δεν ξέραμε για την Μαρίνα Πατούλη

Όπως αναφέρει στο marina-stavraki-patouli.blogspot.com.

  • Γεννήθηκα στη Ν. Σμύρνη Αττικής και έλκω την καταγωγή μου από την Κρήτη. Διάνυσα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια στην Πεύκη, όπου παντρεύτηκα, ζω και εργάζομαι ως καθηγήτρια φιλόλογος της Δημόσιας εκπαίδευσης.
  • Από το 1991 μέχρι το 1998 απέκτησα αξιόλογη διδακτική εμπειρία, αφού εργάστηκα ως φιλόλογος σε γνωστά φροντιστήρια της Αθήνας και του Αμαρουσίου, με ειδίκευση στη διδασκαλία κειμένων της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και Λατινικής Φιλολογίας.
  • Παράλληλα, απέκτησα σχολική εμπειρία και κατάρτιση, αφού δίδαξα για δύο χρόνια στο Ιδιωτικό Σχολείο «Saint Joseph” Πεύκης, καθώς και σε δημόσια σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης στο Μαρούσι και στην Πεύκη κατά τα έτη 2000-2011. Σήμερα διατελώ επιστημονικός συνεργάτης της ΑΣΠΑΙΤΕ.
  • Για τρία έτη (2000-2003) διετέλεσα μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πεύκης συμβάλλοντας στην προσπάθεια προώθησης και παραγωγής πολιτισμού.

Σε συνέντευξή της το 2019 στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, "Καλύτερα δεν γίνεται" είχε αναφέρει για την ηλικία της

"Είμαι 50 χρονών. Βέβαια, θα πουν ότι είναι 60 και λέει 50. Και στο ληξιαρχείο να πάνε θα το δούνε, γιατί έτσι κι αλλιώς εκτίθεμαι ως αυτοδιοικητικός και φαίνεται η ηλικία μου."

Μια κυρία με πολύ στυλ

Πολλά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για τις εμφανίσεις της κ. Πατούλη. Η ίδια σε μια από τις συνεντεύξεις της δήλωσε πως δεν έχει κάποιον στυλίστα και επιμελείται μόνη της το στυλ της, καθώς από το σπίτι της της έχουν μάθει να είναι πάντα προσεγμένη και κοκέτα. Δεν είναι μικρή η γκάμα των ενδυμάτων που μπορεί να υποστηρίξει, αφού το καλλίγραμμο σώμα της της επιτρέπει να φοράει τόσο παντελόνια και φούστες όσο και κοστούμια, επιλογές τις οποίες φαίνεται να αγαπά.

Η ίδια βέβαια δεν έχει κρύψει πως όλη αυτή η περιποίηση που επιβάλει η κοινωνική της ζωή καμιά φορά την κουράζει.

Η γυναίκα της Ανταρσίας

Η πορεία της ενασχόλησης της Μαρίνας Πατούλη πάει πολύ πίσω στον χρόνο, ωστόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, η κ. Πατούλη για ένα μικρό διάστημα αποφάσισε να κατέβει για δήμαρχος, σχέδιο που σύντομα κατέληξε στα βράχια.

Μη έχοντας την πρόθεση να συνεργαστεί με τον εκλεκτό της ΝΔ για τον δήμο του Αμαρουσίου, αλλά εξακολουθώντας να θέλει πολύ έντονα να προσφέρει μέσα από το έργο της στο κοινωνικό σύνολο, η κ. Πατούλη ήξερε ότι είχε μόνο δύο εναλλακτικές, ή να παραιτηθεί της προσπάθειάς της, πράγμα που τη στεναχωρούσε, ή να εκμεταλλευτεί την απλή αναλογική και να διεκδικήσει μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο.

Για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, ως μια ενεργή στα κοινά γυναίκα, η κ. Πατούλη δε δίστασε στιγμή να γυρίσει την πλάτη της στη ΝΔ, στηλώνοντας τα πόδια και φέροντας την ταμπέλα «Αντάρτης». Η ίδια μάλιστα έχει δηλώσει πως αυτοσκοπός της δεν ήταν ο δημαρχιακός θώκος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share