Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαρία Βοσκόπουλου: Η αποκαλυπτική πόζα της κόρης του Βοσκόπουλου που «κόλασε» τους λουόμενους - Η πρόβλεψη του πατέρα της για την καριέρα της

«Τώρα καταλαβαίνω ότι είχε δίκιο»

28 Ιουνίου 2021 18:44
Μαρία Βοσκόπουλου: Η αποκαλυπτική πόζα της κόρης του Βοσκόπουλου που «κόλασε» τους λουόμενους - Η πρόβλεψη του πατέρα της για την καριέρα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαρία Βοσκόπουλου: Η αποκαλυπτική πόζα της κόρης του Τόλη Βοσκόπουλου που «κόλασε» τους λουόμενους! Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και είναι όλο και περισσότεροι εκείνοι, που ψάχνουν διέξοδο στις παραλίες για να απαλλαχθούν από την ανυπόφορη ζέστη της Αθήνας.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία Βοσκόπουλου. Η 20χρονη ηθοποιός, που έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερα μας χρόνια», βρέθηκε στην παραλία και μοιράστηκε με το κοινό της μία «καυτή» φωτογραφία.

Ξαπλωμένη στην άμμο και διαβάζοντας το βιβλίο της, η νεαρή φοιτήτρια του τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, αναστατώνει τους θαυμαστές της στο Instagram με το καλλίγραμμο κορμί της.

Μαρία Βοσκόπουλου

«Summer feed just started», έγραφε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μαρία Βοσκοπούλου: Η πρόβλεψη του πατέρα της για την καριέρα της στην τηλεόραση -«Τώρα καταλαβαίνω ότι είχε δίκιο»

Η Μαρία Βοσκοπούλου, κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Αντζελας Γκερέκου, μιλά στην εκπομπή «φλΕΡΤ» για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην τηλεόραση, αλλά και τη συμβουλή που της είχε δώσει ο πατέρας της.

Ηταν πρώτος ο Τόλης Βοσκόπουλος που κατάλαβε πριν από λίγα χρόνια ότι η κόρη του, Μαρία, έχει μόνο μια επιλογή, να ακολουθήσει τα δικά του βήματα, αλλά και της μητέρας της, Αντζελας Γκερέκου.

Η ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου για τη σειρά της ΕΡΤ

Η 19χρονη κάνει τώρα το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», που πρόκειται να προβληθεί σύντομα από τη δημόσια τηλεόραση.

Την είδηση για τη συμμετοχή της Μαρίας Βοσκοπούλου στη νέα σειρά της ΕΡΤ αποκάλυψε ο τηλεοπτικός της «μπαμπάς», Νίκος Ορφανός. Ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία, την οποία συνόδεψε με την εξής λεζάντα: «Η τηλεοπτική μου οικογένεια! Από Οκτώβρη στην ΕΡΤ, Τα καλύτερά μας χρόνια!».

Τι είπε ο Τόλης Βοσκόπουλος στην κόρη του, Μαρία

Η Μαρία Βοσκοπούλου μίλησε λοιπόν στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και αποκάλυψε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Αντζελα Γκερέκου δεν της δίνουν συμβουλές που να αφορούν την καριέρα της, καθώς της φέρονται περισσότερο ως γονείς και λιγότερο ως καλλιτέχνες.

Εκείνη πάντως έχει καταλάβει ότι οι προβλέψεις του πατέρα της δεν ήταν άστοχες. «Τώρα καταλαβαίνω ότι είχε δίκιο. Τελειώνουν τα γυρίσματα και εγώ είμαι χαρούμενη», είπε στη Νάντια Κοντογεώργη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share