Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θυμάστε την Ειρήνη Σκλήβα; Δείτε πως είναι σήμερα η πρώην Μις Κόσμος

Γυναικάρα από τις λίγες!

28 Ιουνίου 2021 13:20
Θυμάστε την Ειρήνη Σκλήβα; Δείτε πως είναι σήμερα η πρώην Μις Κόσμος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ειρήνη Σκλήβα: Όταν ήταν 18 ετών κατάφερε να μαγέψει τους πάντες χάρη στην παρουσία της στη μακρινή Ινδία και να αναδειχθεί Μις Κόσμος. Πώς είναι σήμερα. Η αλήθεια πάντως είναι πως πλέον δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

Η Ειρήνη Σκλήβα στις 23 Νοεμβρίου του 1996 κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πανέμορφες άλλες κοπέλες και να αναδειχτεί Μις Κόσμος στην μακρινή Ινδία. Η τότε 18χρονη καλλονή κατάφερε να κάνει ολόκληρο τον κόσμο να μάθει το όνομά της και να θαυμάσει την ομορφιά της. 25 χρόνια αργότερα συνεχίζει να παραμένει μία πανέμορφη γυναίκα. Άλλωστε, πάντα έχει ενδιαφέρον να βλέπουμε πανέμορφες Ελληνίδες που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς ομορφιάς σε μεταγενέστερη ηλικία.

Δείτε πως είναι σήμερα η πρώην Μις Κόσμος:

Θυμάστε την Ειρήνη Σκλήβα


Θυμηθείτε την τελετή στην οποία βραβεύτηκε:

Ποια είναι η Ειρήνη Σκλήβα;

Η Ειρήνη Σκλήβα (γενν. Αθήνα, 4 Απριλίου 1978) είναι Ελληνίδα μοντέλο, η οποία στέφθηκε Μις Κόσμος 1996 στην Ινδία. Αφού κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς στα εθνικά καλλιστεία, σε ηλικία 18 ετών, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας, κατά τη διάρκεια της μεγάλης διοργάνωσης Μις Κόσμος του 1996 όπου και στέφθηκε νικήτρια. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι νίκησε πραγματικά, δηλώνοντας: «Είχα την αίσθηση ότι ήταν απλώς μια άλλη πρόβα – στις πρόβες, σε μια πρόβα, με είχαν χρησιμοποιήσει ως εικονική νικήτρια».

Έπειτα, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και ακολούθησε μια καριέρα στην τηλεόραση και το modeling, με το πρόσωπό της να εμφανίζεται στα εξώφυλλα πολλών ελληνικών περιοδικών, όπως το Diva και το LipStick. Έχει συμμετάσχει σε μερικές μεγάλες επιδείξεις μόδας παγκοσμίως, στην Αθήνα, το Μιλάνο και το Μόναχο.

Υπέγραψε στην Ελιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004
Κατά τη διάρκεια των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και, μεταξύ άλλων, η Σκλήβα άφησε την υπογραφή της στην Ελιά: Το δέντρο της Αθήνας, ένα γλυπτό δέντρο ελιάς που βρισκόταν στο πάρκο ψυχαγωγίας της Πλατείας Νερού και αντιπροσώπευε την επιστροφή των Ολυμπιακών Αγώνων στην πατρίδα τους.

Λίγα λόγια για την προσωπική της ζωή
Από το 2002 μέχρι το 2017 υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Χυδήρογλου, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Μαριτίνα (γενν. 2003). Από το 2019 είναι σε σχέση με τον Λιβανό επιχειρηματία Τζορτζ Σαμάχα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share