Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας χάρισες» - Η συγκινητική ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου για την απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη - Η γνωριμία και τα έξι παιδιά τους

Το χρονικό μιας μοναδικής σχέσης

28 Ιουνίου 2021 09:59
«Ευχαριστούμε για τις στιγμές που μας χάρισες» - Η συγκινητική ανάρτηση της Ολυμπίας Χοψονίδου για την απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη - Η γνωριμία και τα έξι παιδιά τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Βασίλη Σπανούλη ότι αποσύρεται από το μπάσκετ, η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου του αφιέρωσε ένα τρυφερό κείμενο, τονίζοντας του πόσο περήφανη νιώθει για όσα έχει καταφέρει ο άνδρας της εώς σήμερα.

Η πρώην Σταρ Ελλάς, που έχει αποκτήσει έξι παιδιά με τον άσσο του μπάσκετ, δημοσίευσε μαζί με μία φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη και ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγχαίροντας τον σύζυγό της για το κεφάλαιο, που κλείνει στην ζωή του.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Όσα τα αστέρια του ουρανού τόσες λέξεις θέλω να γράψω. Μα είναι φτωχές αυτές μπροστά στο μεγαλείο της καρδιάς σου. Όσα και αν κατάφερες ποτέ δεν ξέχασες ποιος είσαι για αυτό ο Θεός ανταπέδωσε να φτάσεις εκεί που είσαι.. Ήρθε η ημέρα τελικά να πεις το μεγάλο αντίο.

Συγγνώμη αλλά μετά από αυτό η συγκίνηση ,η περηφάνια,οι αναμνήσεις,οι δυσκολίες αλλά και οι χαρούμενες στιγμές δεν με αφήνουν να σκεφτώ καμιά ομοιοκαταληξία… Από εμένα τον Θανάση ,τον Βασίλη,τον Δημήτρη,την Αιμιλία,την Αναστασία και την Αλεξάνδρα ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μας πρόσφερες και για αυτές που θα έρθουν στο καινούριο κεφάλαιο της ζωής μας!! Σε αγαπάμε πολύ»!

10 υπέροχα χρόνια γάμου - Η γνωριμία και τα έξι παιδιά τους

Έναν υπέροχο γάμο ζουν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, με το ζευγάρι να πορεύεται μαζί... επισήμως στη ζωή τα τελευταία 10 χρόνια, έχοντας φτάσει στο σημείο να μετρούν έξι παιδιά.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και πλέον οι 8 τους ζουν μέσα στην ευτυχία. Μάλιστα, η Ολυμπία Χοψονίδου πολλές φορές έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη ζωή της στο σπίτι με τα παιδιά και τον αγαπημένο της σύζυγο, για τον οποίο όμως υπήρξε ένα αρνητικό νέο εσχάτως.

Η σημερινή μέρα είναι όμως ξεχωριστή μιας και το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σαν σήμερα, το 2011.

Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης επέτειος

Η γνωριμία του «Kill Bill» με την νικήτρια των καλλιστείων, ο γάμος και τα έξι παιδιά

Η Ολυμπία Χοψονίδου γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει 3 αδέλφια. Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας.

Παράλληλα με τις σπουδές της, η Ολυμπία Χοψονίδου ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστυς Κρανά.

Τον Νοέμβριο του 1998 η Ολυμπία Χοψονίδου συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Γιανγκ – Μις Τουρισμός 1999, χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στην τελική εξάδα.

Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Έπειτα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Με τον Σπανούλη γνωρίστηκαν στη Μύκονο. Αρχικά τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για φιλία καθότι ο μπασκετμπολίστας ήταν αρραβωνιασμένος που όμως εξελίχθηκε αλλιώς. «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου», δήλωσε ο μπασκετμπολίστας. «Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές», εξομολογήθηκε.

Το Δεκέμβριο του 2009 η Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον καλαθοσφαιριστή Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος. Μαζί έχουν αποκτήσει έξι παιδιά) ενώ το σώμα της συνεχίζει να δείχνει κυριολεκτικά έφηβης.

Το νεαρό μοντέλο και σύζυγος του Έλληνα καλαθοσφαιριστή, Βασίλη Σπανούλη βιώνει μία έντονη καθημερινότητα, μιας και είναι μητέρα έξι παιδιών!

Αν και γέννησε με καισαρική ίσως λόγω της άριστης φυσικής της κατάστασης σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας διατηρεί ένα κορμί λαμπάδα.

Η καθημερινότητά της όπως είναι φυσικό περιστρέφεται γύρω από τα παιδιά και την οικογένειά της καθώς κάθε παιδί έχει τις δικές του ανάγκες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share