Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου: «Μπήκα στο νοσοκομείο γιατί...»

Πώς οδηγήθηκε στην κρίση πανικού;

27 Ιουνίου 2021 12:17
Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καινούργιου: «Μπήκα στο νοσοκομείο γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπάρχουν για την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λείποντας από την εκπομπή της, εξαιτίας κρίσης πανικού, που έπαθε τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/6).

Έχοντας κάνει τις απαιτούμενες εξετάσεις, πήρε εξιτήριο και γύρισε στο σπίτι της και στην οικογένεια της, αφού όλα έδειξαν πως είναι καλά στην υγεία της, απλά έχει πολύ άγχος και στρες.

Μάλιστα, έχοντας γυρίσει στην καθημερινότητα της, με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη πήγαν βόλτα στην παραλία και είδαν το ηλιοβασίλεμα.

Μάλιστα, ανακοίνωση για την υγεία της, εξέδωσε και το OPEN. «Η σημερινή εκπομπή του «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» βγήκε στον αέρα χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και παρέμεινε για εξετάσεις.

Όλοι οι άνθρωποι του OPEN της ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα κοντά μας».

Κατερίνα Καινούργιου Τσαγκρίδης εξιτήριο

Η ανάρτηση για τις δύσκολες ώρες που πέρασε

Η παρουσιάστρια του OPEN, το μεσημέρι του Σαββάτου (26/6), θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της. «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και τα μηνύματά σας! Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι καλά. Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος.

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε. Να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια. Η ενέργειά μας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας. Να μιλάτε μαζί του, να τον "χαϊδεύετε", να τον αγαπάτε! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σωματική και ψυχική μας υγεία! Σας ευχαριστώ και πάλι».

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει επιστρέψει στο σπίτι της, όπου συνεχίζει να ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια εμφάνισε έντονη δύσπνοια, ζαλάδες και τάση για εμετό. Οι γιατροί της έκαναν εισαγωγή και προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έκανε και μαγνητική τομογραφία, η οποία βγήκε καθαρή.

Κατερίνα Καινούργιου ανάρτηση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share