Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: «Φωτιά» για την παρουσιάστρια - Οι κόντρες της που συζητήθηκαν

Οι διαμάχες με Ηλιάνα-Καινούργιου, ο Περρής και... η μπιφτέκα

27 Ιουνίου 2021 08:39
Ιωάννα Μαλέσκου: «Φωτιά» για την παρουσιάστρια - Οι κόντρες της που συζητήθηκαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν είναι μονάχα μια πανέμορφη παρουσιάστρια, που κατάφερε να μας σαγηνεύσει με τα υπέροχα χαρακτηριστικά της, αλλά παράλληλα είναι ένα άτομο με το θάρρος της γνώμης να τοποθετηθεί για οτιδήποτε.

Οι σπουδές της και ο τρόπος χειρισμού της γλώσσας από την πλευρά της, δείχνοντας πως «κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει», την έχουν φέρει σε σημείο να ξεχωρίσει μεταξύ άλλων παρουσιαστριών. Αυτό, όμως, έχει προκαλέσει και κόντρες με άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα, που δεν είναι και λίγες, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως πρόσφατα η Έφη Εκίζογλου έκανε μεγάλες αποκαλύψεις στην εκπομπή της.

«Μάχη» με την Ηλιάνα... πριν καν αρχίσει

Η αρχή έγινε μετά από σχόλιο της παρουσιάστριας του Alpha για τη στιλιστική επιλογή της Ιωάννας Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ επέλεξε να φορέσει ένα μικρό μαύρο φόρεμα στην εκπομπή της. Σχολιάζοντας το outfit στη σχετική στήλη του Pop Up, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εξέφρασε τη διαφωνία της, υποστηρίζοντας ότι το φόρεμα δεν ήταν κατάλληλο για μεσημέρι.

«Τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη; Γιατί να είναι ντυμένη έτσι; Είναι κούκλα, να τη βάλεις στο κουτί, όχι να βγει να κάνει πρωινή εκπομπή. Πού θα πάμε έτσι μεσημέρι στις 12:00; Δεν είναι ωραίο για πρωί, είναι ωραίο για βράδυ, να πας κάπου αλλού!», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άφησε αναπάντητη τη δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, κάνοντας λόγο για «σεξιστική επίθεση». «Πρωί, μεσημέρι, βράδυ, δεν έχει σημασία τι φοράμε αλλά τι λέμε και κυρίως αν κατανοούμε τι λέμε και σε ποιους απευθυνόμαστε. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που δεν απαντά, δε σχολιάζει, δεν τοποθετείται, δεν αναλώνεται σε σχόλια και κριτικές. Λυπάμαι πάρα πολύ όταν διαπιστώνω ότι γυναίκες επιτίθενται σε άλλες γυναίκες.

Ως εκ... Περρή(σου)

Για την προ κάποιων μηνών κόντρα του με την Ιωάννα Μαλέσκου ρωτήθηκε ο Βαγγέλης Περρής, κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με την Σίσσυ Χρηστίδου στο «Έλα Χαμογέλα». Ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα…

«Θα έχετε ακούσει ότι της επιτέθηκα, κι εκείνη απάντησε με το γνωστό λεξιλόγιο ‘εκ του περισσού’ και διάφορα υπονοούμενα. Δεν υπήρχε καμία επίθεση, αυτό θέλω να το πω. Δεν μπορείς να δημιουργείς ένταση όταν δεν έχεις δει το πρωτόλειο υλικό» είπε αρχικά.

«Το προκείμενο ήταν ότι εγώ έλεγα ποιήματα κάθε μέρα, σχετικά με τον τρόπο που γίνεται η τηλεόραση παραδοσιακά. Δηλαδή έλεγα: ‘Λένε ότι θα διώξουν τα γερόντια και το μόνο που αλλάζουν είναι ότι βάζουν καινούρια δόντια’. Δεν αναφερόταν σε κάποιον, δεν ξέρω γιατί τσατίστηκε. Ήταν μια γενικότερη αναφορά» συμπλήρωσε.

«Η ίδια η ποίηση έλεγε ‘όταν πέφτουν τα νούμερα στην τηλεόραση υπάρχει ένας μύθος, δείξε παραπάνω στήθος’. Αυτό δεν αναφερόταν σε κανέναν, ήταν ένας κανόνας που δείχνει γενικότερα ότι ακολουθούμε λύσεις που στην πραγματικότητα δεν είναι λύσεις. Παρεξηγήθηκε…» ανέφερε ο Βαγγέλης Περρής.

Η Μαλέσκου, για να θυμίσουμε τι είχε συμβεί, είχε ενοχληθεί από ορισμένα σχόλια, που είχαν ξανά σχέση με την εμφάνισή της από το γνωστό δημοσιογράφο, απαντώντας πως «εμείς είμαστε ο εαυτός μας και το να είσαι ο εαυτός σου το θεωρώ πολύ βασικό στη ζωή σου και ειδικά στα επαγγελματικά και ειδικά όταν κάνεις αυτό που κάνουμε εμείς. Προσπαθούμε πάντοτε να σας δείχνουμε αυτό που είμαστε. Σε ό,τι έχει να κάνει με μένα προσωπικά, είμαι ευγνώμων που δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι ή να πω κάτι που να αντίκειται με αυτό που είμαι. Η κριτική όταν είναι καλοπροαίρετη και βγαίνει από την καρδιά των ανθρώπων, των απλών ανθρώπων, των συναδέλφων… μας κάνει να βελτιωνόμαστε. Από κει και πέρα με λεγόμενα συναδέλφων που πιθανώς έχουν κάποιον συγκεκριμένο στόχο ή μια πρόθεση, θεωρώ εκ του περισσού να ασχοληθούμε με αυτά».

Η... παρεξήγηση με την Καινούργιου για το Survivor

Πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπάθωσε από τον αέρα της εκπομπής της σχετικά με μηνύματα που λαμβάνει ότι ακούγονται αιχμές για το «Ευτυχείτε», στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Παύλου Γαλακτερού που προέβαλαν στην εκπομπή της από τη συνέντευξη που είχε δώσει χθες ο πρώην παίκτης του Survivor στο Love it, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Μας κράζουν στο Love it;».

Εξηγώντας πως πολύς κόσμος της στέλνει μηνύματα ενημερώνοντάς την, πως στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ακούγονται διάφορες αιχμές για την δική της εκπομπή. Το ίδιο μάλιστα υποστήριξαν και οι συνεργάτες της.

«Εγώ συμπαθώ και την Ιωάννα πάρα πολύ και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο που τον ξέρω τόσα χρόνια αλλά μου στέλνουν μηνύματα ότι το Love it πετάει συνέχεια σπόντες για την εκπομπή. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Για να είμαστε ξεκάθαροι πάντα λέμε ότι τα αποσπάσματα είναι από την εκπομπή και έχουμε στηρίξει και την Ιωάννα. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα να το πουν ξεκάθαρα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου να συμφωνούν πως αν θέλουν να πουν κάτι εναντίον τους να το πουν ξεκάθαρα.

Το «κόλλημα» των Τζέιμς, Μπάρτζη και Άννας Μαρίας

Μια ακόμη κόντρα της Μαλέσκου έχει... άρωμα Survivor, με την τριάδα των Τζέιμς Καφετζή, Νίκου Μπάρτζη και Άννας Μαρίας Βέλλη να βάλλουν με κάθε ευκαιρία εναντίον της.

Στο τελευταίο περιστατικό, η τριάδα... φωτιά του φετινού Survivor, δείχνει να έχει ακόμα πολλά "ράμματα" για τη γούνα της Ιωάννας Μαλέσκου και έτσι, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης, με ένα νέο βίντεο που δημοσίευσαν την «άδειασαν» έμμεσα για μία ατάκα που είχε πει στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η εκπομπή Ευτυχείτε, η ατάκα αυτή δεν είχε ειπωθεί από την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά από κάποιον συνεργάτη της. Ο Νίκος Μπάρτζης, όταν είχε πάει καλεσμένος στο Love it, είχε βγάλει στον αέρα της εκπομπής ένα απόσπασμα από μία ατάκα που είχε ειπωθεί εις βάρος του και οι τόνοι είχαν ανέβει ωστόσο η συνέντευξη είχε συνεχιστεί κανονικά, ενώ από την πλευρά του ο Τζέιμς Καφετζής... εκδιώχθηκε για το στυλ του.

Και ενώ οι περισσότερο νόμιζαν ότι κάπου εκεί θα τελείωνε η κόντρα της τριάδας με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, μία νέα σπόντα ήρθε για να την αναζωπυρώσει.

Συγκεκριμένα, Μπάρτζης και Βέλλη αναφέρθηκαν στην ατάκα που χαρακτήριζε τον Νίκο σκυλί, που ακούει ό, τι του λέει ο Τζέιμς. Έτσι, στο νέο βίντεο που ανέβασαν στο κανάλι στο youtube, η Άννα Μαρία Βέλλη δίνει στον Νίκο Μπάρτζη να φάει σκυλοτροφή.

Τα... φίλια «πυρά» με τον Μουτσινά

Στο περιοδικό «Τηλέραμα» η Ιωάννα Μαλέσκου είχε ερωτηθεί για το αν χρωστά στη μετεγγραφή της από το Κρήτη TV στον ΣΚΑΙ στην προβολή που της έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του.

«Δεν μου αρέσει ο όρος “χρωστώ”. Γενικώς δεν μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστώ σε κανέναν τίποτα, ούτε και χρήματα. Έπειτα, στην τηλεόραση κανείς δεν “χρωστά”. Με αυτή την έννοια, ο Νίκος “οφείλει” υλικό με στιγμές δικές μου και τόσων άλλων προσώπων, που έντυνε τη θεματολογία στην εκπομπή του; Μου “χρωστάει”; Δεν πάνε έτσι τα πράγματα και είναι και άκομψη τοποθέτηση» απάντησε.

Κάποιοι βιάστηκαν να πουν πως βγήκαν τα μαχαίρια όμως ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε με νηφαλιότητα θέτοντας τις βάσεις για το πιο ανώδυνο χειρισμό κόντρας στη σόουμπιζ.

Ο Νίκος Μουτσινάς τοποθετήθηκε στο περιοδικό «Τηλέραμα» εκ νέου και πήγε κόντρα στη (φημολογούμενη) κόντρα. Αν πήρε το μήνυμα η Ιωάννα, θα δείξει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share