Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για την σχέση του - Πώς γνώρισε την σύντροφό του

Απίστευτο και όμως αληθινό!

26 Ιουνίου 2021 18:53
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για την σχέση του - Πώς γνώρισε την σύντροφό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη παραχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση στην ΕΡΤ, «Προσωπικά». Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου, με την οποία είναι ζευγάρι το τελευταίο διάστημα.

Αρχικά, η Χρύσα Μιχαλοπούλου ρωτήθηκε, «αν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε να επιλέξει είτε να πάει στην πρεμιέρα της είτε να βρεθεί σε ένα ματς του Πανιωνίου, πού θα πήγαινε....», η ίδια αποκρίθηκε; «Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε καλά. Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός». Ωστόσο τολμηρός φαίνεται πώς είναι ο Κουτσόπουλος, ο οποίος μετά από την χυλόπιτα στον Ατζούν έκανε ελεύθερη πτώση.

Λίγα λόγια για το Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος 9 Νοεμβρίου 1982 είναι Έλληνας μάγειρας και επιχειρηματίας. Επιπλέον, διατηρεί ραδιοφωνικό σταθμό στο διαδίκτυο. Κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας. Όταν ήταν μικρός, δεν είχε σκεφτεί καθόλου να γίνει μάγειρας. Η συνάντηση που είχε με έναν φίλο του, ο οποίος εκείνη την περίοδο φοιτούσε σε σχολή μαγειρικής, του έδωσε το κίνητρο ώστε να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Τελικά, δεν ολοκλήρωσε την σχολή ποτέ. Η πρώτη του δουλειά ήταν στο εστιατόριο Semiramis που είχε ο Γιάννης Λουκάκος και ο οποίος είναι ο "μαγειρικός μπαμπάς" του, όπως χαρακτηριστικά έχει δηλώσει. Στην συνέχεια, μετακόμισε στο Λονδίνο όπου δούλεψε σε εστιατόριο του σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ. Όπως έχει δηλώσει, τα πράγματα εκεί ήταν πολύ δύσκολα για αυτόν. Το πρώτο του αστέρι michellen το πήρε μαζί με τον Jerom Seres. Εργάστηκε και στο εστιατόριο Aleria. Σήμερα δουλεύει στο Feedέλ Urban Gastronomy.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share