Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έρρικα Πρεζεράκου: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για τον τραυματισμό της

«Το κομμάτι ότι βγαίνεις και βλέπεις όλο σου το χέρι να είναι..»

26 Ιουνίου 2021 15:03
Έρρικα Πρεζεράκου: Η συγκλονιστική εξομολόγησή της για τον τραυματισμό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Οδηγός Καλής Ζωής, και συγκλόνισε με την περιγραφή της για το ατύχημα που είχε πέρσι με το σκάφος, όπου τραυμάτισε πολύ σοβαρό το χέρι της.

Αναλυτικά η συγκλονιστική εξομολόγηση της Έρρικας Πρεζεράκου

«Ας πούμε ότι ήταν μια κακή στιγμή. Ένας χειριστής σκάφους θα πρέπει να εξασφαλίζει την ασφάλεια τόσο για τον ίδιο όσο και για τους επιβαίνοντες στο σκάφος ώστε να τους μεταφέρει σωστά. Δεν πέφτω ακριβώς από το σκάφος, ένας άνθρωπος ήθελε να κάνει επίδειξη με το σκάφος, έκανε τετακέ και εκσφενδονίζομαι από το σκάφος».

Στην Τζιά ταξίδεψε η Έρρικα Πρεζεράκου το Σαββατοκύριακο και μάλιστα ανέβηκε για πρώτη φορά σε σκάφος μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο χέρι της. Η γνωστή αθλήτρια που έχει υποβληθεί σε αρκετά χειρουργεία προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα στο χέρι της θέλησε να παλέψει τον φόβο της και έτσι ανέβηκε ξανά σε φουσκωτό.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το γεγονός αυτό, δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο και μια φωτογραφία. «Ηλιόλουστα μου πλάσματα .Χθες για πρώτη φορά αποφάσισα να ξαναμπώ σε σκάφος μετά το ατύχημα πέρυσι το καλοκαίρι. Πήγαμε μια βόλτα στην Τζια με τον φίλο @konstantinosnir. Μια επιλογή που με έκανε να νοιώθω ασφάλεια .. γιατί γνωριζόμαστε από παιδιά ..και ξέρω ποσό έμπειρος οδηγός είναι.

Κάθισα λοιπόν στο πίσω μέρος του φουσκωτού , ακριβώς μπροστά από τις μηχανές με τις προπέλες .Το σκάφος ξεκίνησε. Είχε κρύο και αρκετό αέρα .. έτσι τύλιξα την snow σαν μωρό με μια πετσέτα και την είχα αγκαλιά γιατί την ένιωσα να κρυώνει .Το σκάφος ξεκίνησε η πορεία σταθερή μα σαν να είχε λίγο κύμα και αρκετό αέρα .

(Παλιά αυτό θα μου φαινόταν «υπέροχες συνθήκες») Ξαφνικά μου αναδύθηκε ένας φόβος ότι λόγω αέρα θα μου φύγει η snow πίσω και θα πέσει στην θάλασσα και θα την πετσοκόψουν οι προπέλες .Σοκαρίστηκα με την σκέψη μου μιας και συνήθως κάνω πιο αισιόδοξες σκέψεις.

Την έσφιξα λοιπόν την snow καλά στην αγκαλιά μου... την κοίταξα στα μάτια και της λέω με συγκίνηση μα και με μια εσωτερική δύναμη «είσαι ασφαλής καρδούλα μου .. δεν θα αφήσω ποτέ ξανά κανέναν και τίποτα να σε πειράξει». Και τότε... συνειδητοποίησα... ότι δεν μιλούσα στην snow .. αλλά .. στην μικρή Έρρικα μέσα μου ..που φοβόταν και που ήθελε να νοιώσει προστασία και ασφάλεια .. και καθώς είπα αυτά τα λόγια έτσι αβίαστα, ηρέμησαν κάπως και τα μέσα μου.

Φίλοι μου μετά το ατύχημα δεν είχα μετατραυματικό στρες μα να που την κατάλληλη στιγμή αναδύθηκε ο φόβος .. Δεν γνωρίζω να σας πω αν η σχέση μου με την θάλασσα θα καταφέρει να είναι ποτέ η ίδια όπως παλιά .. όμως την υπόσχεση μου στη μικρή Έρρικα (snow) θα την τηρήσω με ευλάβεια μέχρι να νοιώσει ξανά ασφάλεια .. «είσαι ασφαλής μικρή μου Έρρικα... δεν θα αφήσω ποτέ ξανά κανέναν και τίποτα να σε πειράξει» και αυτό είναι υπόσχεση Σας είπα σήμερα ποσό σας αγαπώ!?».

Έρρικα Πρεζεράκου: Έτσι είναι το χέρι της μετά το ατύχημα

Η Έρρικα Πρεζεράκου αναμένεται να προχωρήσει σε μια μοναδική εξομολόγηση για όσα δύσκολα της έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, ενώ έδειξε και πώς είναι το χέρι της μετά το ατύχημα. Η γνωστή αθλήτρια τον περασμένο Αύγουστο είχε ένα ατύχημα με ταχύπλοο ανοιχτά της Κύθνου, το οποίο είχε ως συνέπεια τον ακρωτηριασμό ενός δαχτύλου της. Μάλιστα, οι γιατροί κατάφεραν και έσωσαν τον παράμεσο της Έρρικας Πρεζεράκου, μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο.

Πρόσφατα η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι το χέρι της μετά το ατύχημα. «Εάν πετύχεις να ξεγελάσεις κάποιον δεν σημαίνει ότι είναι χαζός... Απλά σημαίνει ότι σε εμπιστεύεται περισσότερο από όσο αξίζεις...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Έρρικα Πρεζεράκου.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως αύριο Πέμπτη η Έρρικα Πρεζεράκου είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» και θα μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

Έρρικα Πρεζεράκου χέρι

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share