Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτοί είναι οι άνδρες της ζωής της - Το «διπλό» χτύπημα που την «πλήγωσε»

Και το χειρότερο δεν ήταν ο χωρισμός με τον Χεζόνια...

26 Ιουνίου 2021 08:39
Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτοί είναι οι άνδρες της ζωής της - Το «διπλό» χτύπημα που την «πλήγωσε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι, αναμφισβήτητα, ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς στην ελληνική τηλεόραση, αν και αρκετές φορές μας απασχόλησαν οι σχέσεις της εκτός αυτής.

Η «εκρηκτική» παρουσιάστρια, που προκαλεί πάντοτε... κόλαση στον αέρα, έχει δει το όνομά της, πολλές φορές, να συνδέεται με εκείνα ορισμένων ανδρών, με άλλες φήμες να έχουν βάση και κάποιες διαφορετικές να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Όταν κόντεψε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά ήταν νωρίτερα στη σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου που μίλησε για την ζωή της στην Κρήτη, την περίοδο που ήταν δασκάλα, αλλά και για τον χώρο της τηλεόρασης στον οποίο και βρίσκεται πλέον.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε στο After Dark και εντυπωσίασε με το total black σύνολό της.

Ειδικότερα η Μαλέσκου επέλξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα με ανοιχτούς όμως. Το συγκεκριμένο look της ταίριαζε απίστευτα ενώ η ίδια είχε τα ξανθά μαλλιά της κάτω.

Όπως είπε στον Θέμη Γεωργαντά η τηλεόραση ήρθε ξαφνικά στην ζωή της και εκείνη πήρε ένα ρίσκο με το να αφήσει πίσω την ζωή της στην Κρήτη.

«Ξεκίνησα δασκάλα ήμουν για δέκα χρόνια. Ήταν ένας πολύ όμορφος θαυμασμός από τα παιδιά προς εμένα. Η τηλεόραση δεν υπήρχε στα πλάνα μου, απλά προέκυψε αργά και σταθερά» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε ακόμα για την μακροχρόνια σχέση που είχε και η οποία τελείωσε.

«Ντρεπόμουν πολύ να φάω άνετα σε δημόσιο χώρο, κοίταζα πολύ την εικόνα μου, αυτό το ξεπέρασα με τα χρόνια και μέσα από την εμπειρία εξοικειώνεσαι με την εικόνα σου» είπε ακόμα στο After Dark.

Η σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου, αναφορικά με την σχέση που φημολογείται πως έχει ξεκινήσει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η παρουσιάστρια απάντησε με χαμόγελο στην σχετική ερώτηση.

«Εντάξει, θα τα διαβάζει και θα τα ακούει αυτά ο Κωνσταντίνος που σίγουρα θα τα έχει ακούσει και θα χαμογελάει ο άνθρωπος. Όχι, δεν υπάρχει κάτι. Όπως κοιτούσα όλο τον κόσμο που ήταν πλησίον μου, έτσι κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο». «Οπτικά για πολλούς ανθρώπους λέμε ότι μπορεί να ταιριάζουν. Φυσιογνωμικά ενδεχομένως. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν και κάτι», πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου. «Δεν είμαι μόνη μου και δεν ξέρω και αν είναι επίσης μόνος. Δεν παίζει και ρόλο αυτό», είπε κλείνοντας.

Το «διπλό» χτύπημα στενοχώριας

Ο χωρισμός είναι δικός της. Και είναι το τέλος της σύντομης αλλά παθιασμένης σχέσης της με τον μπασκετμπολίστα Μάριο Χεζόνια.

Ο Χεζόνια, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του νταμπλ, έφυγε από την Ελλάδα και επέστρεψε στην Κροατία. Αφήνοντας πίσω του την Ιωάννα, η σχέση του με την οποία βρίσκεται σε μάλλον πολύ αμφίβολο σημείο.

Όσο κι αν προσπάθησαν να το κρύψουν, είναι κοινό μυστικό ότι οι δύο τους είναι κάτι πολύ παραπάνω από απλοί γνωστοί. Όμως αυτή η γνωριμία ίσως και να φτάνει στο τέλος της, όπως λένε πολύ καλά πληροφορημένες πηγές.

Η επιμονή του Χεζόνια επίσης μάλλον έφτασε στο τέλος της. Αφού ο ίδιος δεν κατάλαβε ποτέ γιατί η Ιωάννα Μαλέσκου ήθελε να αρνείται το γεγονός ότι οι δύο τους ήταν μαζί.

Αυτή η απομάκρυνση ίσως τους φέρει πιο κοντά. Αν και μάλλον θα φέρει το οριστικό τέλος, όπως λένε όσοι ξέρουν τα παρασκήνια. Και η Ιωάννα, όσο κι αν έκανε την άνετη με την όλη ιστορία, δεν το έχει πάρει και τόσο καλά, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

Άλλωστε, είναι άγνωστο αν ο Κροάτης σούπερ σταρ επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι θα φύγει από τον Παναθηναϊκό και τη χώρα μας. Θα επιστρέψει στις ΗΠΑ ή θα πάει στη Βαρκελώνη. Και ειδύλλιο από απόσταση πολύ δύσκολα κρατάει.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήλθαν τα νέα από την Κρήτη να δώσουν τη χαριστική βολή στην παρουσιάστρια. Ο πρώην αγαπημένος της, ο άνθρωπος με τον οποίο επρόκειτο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Κωστής Μουστάκας, αρραβωνιάστηκε πριν από λίγες μέρες.

Και μάλιστα με πολύ δημόσιο τροπο, τη νυν αγαπημένη του, μια επίσης παρουσιάστρια, την Εύα Κοσμαδάκη.

Η Εύα Κοσμαδάκη μοιάζει τρομερά με την Ιωάννα Μαλέσκου και εργάζεται σε διάφορα τοπικά ΜΜΕ στην Κρήτη. Χωρίς φυσικά να έχει τη φήμη και το εκτόπισμα της δυναδέλφου της και προκατόχου της στην καρδιά του επιχειρηματία.

Παρόλα αυτά, η Ιωάννα Μαλέσκου, όπως λένε οι πληροφορίες, επηρεάστηκε πολύ από την είδηση του αρραβώνα. Όπως και από τις φωτογραφίες που έκαναν το γύρο των σόσιαλ, καθώς με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχε μοιραστεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της.

Μόνη και πάλι, λοιπόν, η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αν μη τι άλλο μπορεί να ρίξει το βάρος στα επαγγελματικά της, τα οποία πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share