Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Διπλή» κόλαση στον αέρα: Μαλέσκου-Καρολίνα χορεύουν και προκαλούν... καύσωνα!

Δε μας... λυπούνται με τίποτα!

25 Ιουνίου 2021 16:35
«Διπλή» κόλαση στον αέρα: Μαλέσκου-Καρολίνα χορεύουν και προκαλούν... καύσωνα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο καύσωνας βρίσκεται στην κορύφωσή του αυτές τις μέρες και στο πλατό του «Love it» έδειξαν πως δε μας... λυπούνται, καθώς Ιωάννα Μαλέσκου και Καρολίνα Καλύβα φρόντισαν να ανεβάσουν κι άλλο τη θερμοκρασία.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στο πλατό του ΣΚΑΪ, με την «Κάρολ» να είναι καλεσμένη της εκπομπής της ξανθιάς παρουσιάστριας και, σε κάποιο σημείο, της ζητήθηκε να κάνει τον χορό, που έκανε σε κάθε πανηγυρισμό μετά από κερδισμένο πόντο στο Survivor.

Η Καρολίνα σηκώθηκε κι έκανε... χαμό, συμπαρασύροντας όλο το πλατό και, φυσικά, την πανέμορφη Ιωάννα που μας έχει αποδείξει σε πάμπολλες περιπτώσεις πόσο λατρεύει τον χορό και να μας κολάζει.

Τα «καρφιά» της Καρολίνας για Ελένη και «Ντάφυ»

Η Καρολίνα, παράλληλα, λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με την Ελένη Χαμπέρη καθώς και στους καυγάδες της με τον Τριαντάφυλλο.

«Η Ελένη παίρνει θέση αλλά δεν μπαίνει για τα καλά. Δεν είναι των άκρων. Ο Τζέιμς σαν να της είχε πάρει το μυαλό. Δεν είναι κακό να έχει κάποιο χαμηλή συνείδηση… Είχαμε μια πολύ ωραία σχέση… Όταν έχανα έψαχνα να βρω τι φταίει», είπε αρχικά.

Για τον Τριαντάφυλλο είπε η Καρολίνα Καλύβα: «Βγήκε πολύ γρήγορα η γνωμάτευση ότι ο Τριαντάφυλλος είχε δισκοκήλη, όταν ήμασταν στους Κόκκινους. Με το που μπήκε στο ατομικό αγώνισμα κι είδαμε ότι πετά, είπαμε ωπα τι έγινε. Φάνηκε στα ατομικά η ικανότητά του».

Νωρίτερα, είχε εισβάλει στο «Καλό Μεσημεράκι», όπου περιέγραψε στον Νίκο Μουτσινά την απίστευτη εμπειρία που έζησε στο Survivor 4, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη.

«Ο Σάκης είναι από τους καλύτερους παίκτες και η Μαριαλένα από τις καλύτερες παίκτριες. Αν η Μαριαλένα ήταν μόνη της θα μπορούσαμε να κάνουμε κολλητή παρέα μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης καλός ήταν αλλά… Λίγο χάλασε μετά στην καλύβα.

Είχαμε το ίδιο match με την Μαριαλένα. Λέω τι γίνεται… Κάθε εβδομάδα αλλάζουν τα δεδομένα μέσα στο Survivor», είπε χαρακτηριστικά η Καρολίνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share