Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λάκης Λαζόπουλος: Οι στιγμές αγωνίας που έζησε μετά το εμβόλιο - Η ιστορία που του κόστισε

Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

25 Ιουνίου 2021 16:17
Λάκης Λαζόπουλος: Οι στιγμές αγωνίας που έζησε μετά το εμβόλιο - Η ιστορία που του κόστισε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στιγμές αγωνίας έζησε ο Λάκης Λαζόπουλος εξαιτίας μιας νέας περιπέτειας, που προέκυψε για την υγεία του μετά το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Ο ίδιος μίλησε στα «Νέα» για όσα συνέβησαν και πώς αντιμετωπίστηκε η θρόμβωση, που εμφανίστηκε, με το Athensmagazine.gr να σας έχει μεταφέρει την πραγματική διάσταση του κινδύνου, όπου είχε εκτεθεί.

«Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του».

Λάκης Λαζόπουλος στιγμές αγωνίας

Ο Λάκης Λαζόπουλος πλέον θα χρειαστεί να υποβληθεί σε ενδελεχή έλεγχο, ώστε να βρεθεί η αιτία της θρόμβωσης.

«Οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός από τη γιατρό, κα Πλωμαρίτου, τον βασικό μου γιατρό, κ. Πολιτάκη και τον κ. Αζά. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευσης» συμπλήρωσε.

Πριν από το περιστατικό ο Λάκης Λαζόπουλος παραδέχεται πως είχε έντονο στρες.

«Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου. Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση» υπογράμμισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Σημειώνεται πώς οι γιατροί συνέστησαν στον Λάκη Λαζόπουλο να ξεκουραστεί τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο, έτσι η προγραμματισμένη περιοδεία της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» ακυρώθηκε.

Η ιστορία που κόστισε στον ίδιο και τη γυναίκα του

Ο Λάκης Λαζόπουλος με αφορμή το νέο του βιβλίο «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου», μίλησε στο περιοδικό Down Town ρωτήθηκε για το σημείο στο οποίο γίνεται αναφορά στην ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά.

Μέσα στο βιβλίο κάνετε μια αναφορά στην ιστορία με το κότερο και τα ναρκωτικά που υπήρχαν μέσα σε αυτό. Γιατί το δημοσιοποιήσατε τώρα; Σας στοίχισε αυτό;

«Γιατί ήθελα να δημοσιοποιήσω το τεστ DNA περί καθαρότητας. Αυτό που έγινε στο κότερο είναι άλλο βιβλίο –αυτό κι αν ήταν μια καθαρή κωμωδία. Στοίχισε στην Τασούλα, που μου έλεγε ξανά και ξανά «τι κερδίζεις με το να φαντάζονται ότι κάνεις ναρκωτικά;».

Πίστευε στην καθαρότητα. Θυμάμαι ένα βράδυ πήραμε ένα ταξί. Εγώ μπήκα από τη μεριά του οδηγού και δεν με είδε αυτός. Κάποια στιγμή άρχισε μια κουβέντα και μεταξύ άλλων μας έλεγε ότι με είχε δει μια μέρα κόκαλο από τα ναρκωτικά.

Τον πλήρωσα στο τέλος και του λέω «σ’ ευχαριστώ που με είδες χωρίς να έχεις δει». Επειδή λοιπόν της το χρωστούσα της Τασούλας να το ξεκαθαρίσω αυτό και δεν ήθελα κι εγώ να κρατάω στο ντουλάπι μου πράγματα, είπα «παρ’ το να ησυχάσω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share