Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Δείτε πως ήταν η παρουσιάστρια μικρή - Η ηλικία και το σχόλιο για τις πλαστικές

Είχε βρεθεί ένα «βήμα» από το γάμο

24 Ιουνίου 2021 13:38
Ιωάννα Μαλέσκου: Δείτε πως ήταν η παρουσιάστρια μικρή - Η ηλικία και το σχόλιο για τις πλαστικές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου αγαπά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι πολύ ενεργή, ειδικά στο Instagram. Καθημερινά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμές είτε από την προσωπική της είτε από την επαγγελματική της ζωή. Ενώ, τίτλους τέλους ρίχνει τουλάχιστον για την φετινή σεζόν η εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου.

Αυτή τη φορά όμως η παρουσιάστρια του Love it είπε να κάνει ένα throwback και να ποστάρει μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία ποζάρει με τον αδερφό της, Αλέξανδρο. «Εγώ από μικρή influencer ντελικάτη, με καλαμάκι και λέλουδα στο κεφάλι. Εσύ από την άλλη αδερφέ, δε θα σχολιάσω. Τοποθέτησε προϊόντος. Που και πως είναι ξεκάθαρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου στη φωτογραφία που κοινοποίησε.

Ιωάννα Μαλέσκου: Δείτε πως ήταν η παρουσιάστρια μικρή:

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε μικρή ηλικία

Ιωάννα Μαλέσκου: Είχε βρεθεί ένα «βήμα» από το γάμο - Τι λέει για την ηλικία της και τις πλαστικές

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει κάνει ουκ ολίγες αποκαλύψεις για τη ζωή της, με την ίδια μάλιστα να αναφέρει πως κάποτε είχε σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε μιλήσει στο «ΟΚ», λέγοντας πως εδώ και δυο χρόνια είναι μόνη της, αν και οι φήμες για τον Χεζόνια πάντοτε «φουντώνουν».

Δείτε ένα μέρος της συνέντευξης:

Αλήθεια, έφτασες εσύ στο σημείο να σκεφτείς τη δημιουργία της δικής σου οικογένειας;

Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Οι σχέσεις μου εξάλλου ήταν μακροχρόνιες, μέχρι και την τελευταία μου γνώριζε ο κόσμος της Κρήτης.

Μιλάς για τον μόνο άνθρωπο που έχουμε δει μέχρι στιγμής δίπλα σου…

Σε μια φωτογραφία παπαράτσι όπου περπατάμε χέρι – χέρι στην παραλία. Αυτή η φωτογραφία αναπαράχθηκε τόσο πολύ που οι περισσότεροι νόμιζαν ότι έχω χωρίσει πρόσφατα.

Πόσο καιρό είσαι μόνη σου;

Χωρίς να έχω ανακοινώσει μια σοβαρή σχέση, είμαι δύο χρόνια μόνη μου. Κάποια γνωριμία θα γίνει, δεν μπορεί. Αλλά για να γίνει πιο επίσημο, πρέπει να το έχουν μάθει πρώτα οι γονείς μου.

Δεν σε ρώτησαν για τον γνωστό αθλητή που ακολούθησε στο Instagram η Μπαλού;

(Ξεκαρδίζεται.) Ναι! Ευτυχώς όσα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής είναι εκλεπτυσμένα. Ειδικά ο μπαμπάς μου δεν λέει κάτι, είναι Υδροχόος σαν εμένα. Δεν θέλει να περιορίσει την ελευθερία μου. Η μητέρα μου είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα: «Παιδί μου, τι σου συμβαίνει, είσαι καλά; Θέλω να είσαι ευτυχισμένη, άλλα να μου λες!».

Η ηλικία και το σχόλιο για τις πλαστικές

Η Μενεγάκη της Κρήτης που ακούει στο όνομα Ιωάννα Μαλέσκου έχει καταφέρει να συζητηθεί περισσότερο από ποτέ με την καινούργια εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει, δηλαδή το Love It. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, όμως, είναι η ηλικία της, την οποία δεν δίστασε να αποκαλύψει κατά την διάρκεια της σημερινής της εκπομπής.

Το τραγούδι που επιλέχθηκε να συνοδεύσει κάποια δευτερόλεπτα την εκπομπή ήταν το «Samurai» του Michale Cretu, το οποίο κυκλοφόρησε το 1985. Με αφορμή λοιπόν αυτό, η παρουσιάστρια ξαφνιάστηκε και έτσι σχολίασε: «Εγώ γεννήθηκα το ’89, υπήρχε το κομμάτι αυτό; Δηλαδή οι γονείς μου το ξέρουν, θα το αναγνωρίσουν; Μιχάλη μου που τα βρίσκεις αυτά τα κομμάτια;»

Με λίγα λόγια, η Ιωάννα αποκαλύπτει πως είναι 31.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπορεί να αποκάλυψε ότι είναι 31, ωστόσο αν κάποιος δει φωτογραφίες από το παρελθόν της θα παρατηρήσει αρκετές διαφορές στην εμφάνισή της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share