Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Λάκης Λαζόπουλος: Βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του - Γιατί τρόμαξαν οι γιατροί στο νοσοκομείο

Είχε φτάσει σε αρκετά μεγάλο κίνδυνο - Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr

23 Ιουνίου 2021 17:20
Λάκης Λαζόπουλος: Βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του - Γιατί τρόμαξαν οι γιατροί στο νοσοκομείο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Λάκης Λαζόπουλος πέρασε αρκετά δύσκολες ώρες στην ιδιωτική κλινική, όπου εισήχθη, μετά από ξαφνικό πρόβλημα υγείας που προέκυψε για τον ίδιο, με τους γιατρούς να καταφέρνουν άμεσα να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μπήκε στο νοσοκομείο με ελαφρρύ εγκεφαλικό, κάτι που ενεργοποίησε άμεσα άπαντες, προκειμένου να βγει από τη δύσκολη θέση. Ο ίδιος αποδέιχθηκε, ότι είχε υποστεί θρόμβωση, λίγο μετά την χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Λάκης Λαζόπουλος η πορεία της υγείας του

Είχε φτάσει σε σοβαρό κίνδυνο ο ηθοποιός

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η θρόμβωση αυτή μόνο απλή δεν ήταν και συνδέεται με το λόγο, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αναφορικά με την αρχική διάγνωση. Σε κάθε περίπτωση, το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε από το προσωπικό της κλινικής και ο Λάκης Λαζόπουλος πήρε το εξιτήριο, αν και η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται κανονικά, δίχως να εμπνέει ανησυχία.

Η είδηση στο παρελθόν που δεν ήθελε ο κόσμος να μάθει

Πλάνταξε στο κλάμα ο Λάκης Λαζόπουλος, με τον διάσημο κωμικό να αναφέρεται στην απώλεια της γυναίκας του, Τασούλας, και της μητέρας του, προσθέτοντας το παράπονο για τη δημοσιοποίηση της είδησης.

«Έχω τρόπους να μιλάω κι ας φεύγουν οι άνθρωποι ,αλλά μου λείπει ότι δεν μπορώ να τους δώσω κάτι. Δηλαδή η χαρά που έπαιρνα ακούγοντάς τους, δεν υπάρχει. Οπότε ένα κομμάτι της χαράς σου πετιέται. Αν υποθέσουμε ότι διαθέτεις κάποιες πηγές για να παίρνεις κι εσύ κάτι ή για να δίνεις, αυτό δεν υπάρχει. Από την αρχή αυτό που είχαμε συζητήσει με την κόρη μου ότι εγώ είμαι στρατιώτης, είμαι στον πόλεμο αλλά αν σκοτωθώ σκοτώθηκα. Εγώ αποφασίζω αν θα είμαι εκτεθειμένος, δεν ήθελα ποτέ να εκθέτω τους δικούς μου σε κίνδυνο» είπε στην νέα του εμφάνιση.

Η μάχη της γυναίκας του με τον καρκίνο κράτησε τρία χρόνια.

«Δεν έπρεπε ο κόσμος να το μάθει γιατί μετά γίνεσαι θύμα. Παρακαλάς τον κόσμο και λες περνάω αυτό, δώστε μου αυτό. Από την αρχή το είχα ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνω θύμα. Το βιβλίο για την μάχη της Τασούλας δεν ξέρω πως το έγραψα. Έφυγε το μολύβι κι ήθελε μόνο του να γράφει. Δεν μπορούσα να το σταματήσω. Ήταν σαν να έλεγα πίσω από το οχυρό που έκανα εγώ τον πόλεμο, κάποιοι με περίμεναν και με στηρίζουν» είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share