Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Μαυρίδης: «Έλεγαν ότι έχω πάει να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό»

Η περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό

23 Ιουνίου 2021 16:30
Γιώργος Μαυρίδης: «Έλεγαν ότι έχω πάει να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια δική του εξομολόγηση προχώρησε σήμερα (23/6) στην «Φωλιά των Κου Κου» ο Γιώργος Μαυρίδης, με τον ίδιο να αναφέρεται στην περιπέτεια, που πέρασε στο Μεξικό.

Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής, που είχε περάσει παρόμοιες δυσκολίες στην Αιθιοπία, αναφέρθηκε, μάλιστα, και στα όσα ακούστηκαν εκείνες τις μέρες στην Ελλάδα σχετικά με την περιπέτειά του.

«Στο Μεξικό έπρεπε να έχουμε δηλώσει ένα ξενοδοχείο, αλλά εμείς είχα κανονίσει να μείνουμε σε έναν φίλο μου Μεξικάνο. Τους έδωσα τα στοιχεία του ανθρώπου και δεν το δέχτηκαν. Ήταν περίεργη η κατάσταση. Γυρίσαμε πίσω, χάσαμε κι εκεί λεφτά. Αυτή την κατάσταση την είχα αντιμετωπίσει ξανά, στο πρώτο μας ταξίδι με το World Party στη Βραζιλία. Εκεί μας απέλασαν κανονικά από τη χώρα», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Στο Μεξικό ήταν πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα, ο καθένας πήραμε από ένα τηλέφωνο μετά από πολλές ώρες. Αυτό που με πείραξε εκείνη τη στιγμή ήταν ότι δεν μπόρεσα να μιλήσω με τη μάνα μου. Μίλησα μόνο με τον πράκτορά μου που μου κλείνει τα εισιτήρια».

«Και από εκεί άρχισε να συζητιέται στο τουριστικό γραφείο, δόθηκε μια πληροφορία σε έναν δημοσιογράφο και κατέληξε μέχρι και ότι εγώ πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό. Απίστευτα πράγματα, είναι αστείο αυτό. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο, ανοίγω το κινητό χωρίς να έχω ιδέα τι γίνεται και έπαθα εγκεφαλικό. Λέω, τι να σώσω; Κατέβηκα και είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα. Εγώ δεν καπνίζω καν και λέγανε τα χίλια μύρια», κατέληξε ο Γιώργος Μαυρίδης που πρόσφατα πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια με τον κορωνοΐό.

Η περιπέτεια του με τον κορωνοϊό

Ήταν 17 Νοέμβρη όταν μάθαμε πως ο παρουσιαστής νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, έχοντας βρεθεί θετικός στον ιό, με την κατάσταση της υγείας του να είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Την είδηση είχε κάνει γνωστή η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Σε ηχητικό του ο παρουσιαστής είχε πει:

«Συγνώμη που δεν σηκώνω το τηλέφωνο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω. Είμαι μέσα στο θάλαμο με άλλους τρεις ανθρώπους. Άσε που κάθε λέξη που βγάζω, είναι μαζί και βήχας. Ναι, δυστυχώς κόλλησα κορωνοϊό και εγώ και η γυναίκα μου. Πραγματικά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες από ένα μήνυμα αλλά για να έχω φτάσει νοσοκομείο κάτι έχει πάει στραβά. Ελπίζω να περάσει γιατί μου έχουν κοπεί τα πόδια. Πρόσεχε εσύ και τα παιδιά και κρατήστε μακριά τους γονείς. Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Οι γονείς μας, δεν θα αντέξουν αυτόν τον διάολο μέσα τους. Φιλιά, θα σε πάρω σε κάποια φάση που θα βγαίνει λέξη να τα πούμε».

Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν καλεσμένος, αργότερα στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, όπου έχοντας νοσηλευτεί δύο φορές με κορωνοϊό και έχοντας ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας του, μίλησε για πρώτη φορά για τις δύσκολες στιγμές, την αγωνία του και τη στάση του απέναντι στους συνωμοσιολόγους.

Ανέφερε πως νοσηλεύτηκε από την 8η ως την 13η ημέρα αλλά μετά χρειάστηκε να μπει ξανά στο νοσοκομείο καθώς ο οργανισμός τους ήταν εξουθενωμένος.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς κόλλησε, ανέφερε πως έκανε πολύ μετρημένες διαδρομές και δεν είχε έρθει σε επαφή με κάποιο κρούσμα. Τις πρώτες ημέρες είχε δέκατα, όπου και απομονώθηκε στο δωμάτιο. Στην αρχή νόμιζε πως ήταν κρύωμα αλλά την τρίτη ημέρα όπου και έκανε το τεστ, διαπιστώθηκε πως ήταν θετικός. Αμέσως μετά ο πυρετός άρχισε να ανεβαίνει. Και ήταν ασταμάτητος. Άγγιξε το 39,5.

Λόγω του υψηλού πυρετού δεν μπορούσε να φάει, ούτε και να πιει νερό. Την 8η ημέρα ξεκίνησαν οι εμετοί αλλά ήταν και η πρώτη φορά που το αίμα έγινε ορατό στο σάλιο του. Τότε και αποφάσισε να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share