Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

GNTM: Η φιναλίστ Παρασκευή αποφάσισε να δουλέψει ως σερβιτόρα - Όλα όσα δεν ήξερες για τη ζωή της Ελληνίδας «Ποκαχόντας»

Η τσιγγάνικη καταγωγή και η πορεία μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μόδας - Ποια είναι σήμερα η επαγγελματική της κατάσταση

22 Ιουνίου 2021 23:07
GNTM: Η φιναλίστ Παρασκευή αποφάσισε να δουλέψει ως σερβιτόρα - Όλα όσα δεν ήξερες για τη ζωή της Ελληνίδας «Ποκαχόντας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Παρασκευή Κερασιώτη, φιναλίστ στον τελευταίο κύκλο του GNTM, εθεάθη να δουλεύει ως σερβιτόρα για κρεπερί στη Μύκονο, με την ίδια να ξεκαθαρίζει το λόγο που το έκανε.

Την γνωρίσαμε μέσα από τον τρίτο κύκλο του GNTM. Η Παρασκευή Κερασιώτη τα κατάφερε περίφημα στο ριάλιτι μοντέλων, φτάνοντας στον μεγάλο τελικό, αλλά και πολύ κοντά στην πρώτη θέση, τη στιγμή που ένα νέο πρόσωπο προκαλεί αίσθηση στο ριάλιτι μόδας.

Πρόσφατα μάθαμε όλα τα νεότερα από την ζωή της, μια και η ίδια εργάζεται σε κατάστημα εστίασης στο νησί της Μυκόνου.

Αρκετοί μάλιστα έσπευσαν να αναφέρουν πως η Παρασκευή εγκαταλείπει το μόντελινγκ, κάτι το οποίο και δεν ισχύει, όπως παραδέχτηκε η ίδια.
«Δουλεύω στη Μύκονο. Εργάζομαι σε ένα μαγαζί, λόγω της κατάστασης του κοροναϊού. Μόνο με το μόντελινγκ, η κατάσταση δεν βγαίνει. Η μεγάλη μου αγάπη και λατρεία όμως είναι το μόντελινγκ. Επέλεξα να κάνω μια δουλειά για να μπορέσω να βγάλω τα πράγματα πέρα», ανέφερε αρχικά στις νέες της δηλώσεις.

Στη συνέχεια αποκάλυψε στην κάμερα του Star: «Δεν θα παρατήσω ποτέ την βασική μου δουλειά, η οποία είναι το μόντελινγκ. Είναι κάτι που λατρεύω. Μέσα από το GNTM κατάφερα να κάνω δουλειές πάνω σε αυτό. Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή την δουλειά στη Μύκονο δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Θέλω για λίγο να κάνω αυτή τη δουλειά και να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου».

Η ζωή της Παρασκευής - Η τσιγγάνικη καταγωγή και η πορεία μέχρι τον τελικό του GNTM

Έφυγε από το GNTM και επέστρεψε δριμύτερη. Αυτό συνέβη με την Παρασκευή Κερασιώτη που ανήκει στις «επιστροφές» του ριάλιτι, στους παίκτες δηλαδή που τους δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι παρά την πρότερη αποχώρησή τους και πλέον βρίσκεται ανάμεσα στους φιναλίστ.

Η 19χρονη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, και δεν έκρυψε ποτέ τη ρομά καταγωγή της για την οποία στο παρελθόν έχει βιώσει ρατσισμό. Η οικογένειά της ανέκαθεν στήριζε τις επιλογές της και την προέτρεψε να πάει στο σχολείο και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Κάπως έτσι, βρέθηκε να διεκδικεί μία θέση στο GNTM, αφού θεώρησε πως με αυτόν τον τρόπο θα κατάφερνε να κάνει μία αρχή στον κόσμο της μόδας. Άλλωστε, πέρα από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίσεις, δεν είχε πρότερη εμπειρία στο μόντελινγκ.

Η Παρασκευή Κερασιώτη έχει τρεις αδερφές, τη Μαρία, την Ελένη και τη Γαβριέλα. Η Μαρία Κερασιώτη ασχολείται με τον στίβο, ενώ μέχρι πριν από λίγα χρόνια άνηκε στην Παναχαϊκή Στίβου.

Το νεαρό μοντέλο, αφού τελείωσαν τα γυρίσματα του τελικού επέλεξε να διαγράψει αρκετές από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει παλιότερα στο Instagram, λογικά για να το χρησιμοποιεί στο εξής ως εργαλείο δουλειάς και όχι για την προβολή της προσωπικής της ζωής.

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share