Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λάκης Λαζόπουλος: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του - Τι ανησυχεί τους γιατρούς

Η περιπέτεια του ηθοποιού δεν έχει τελειώσει - Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Athensmagazine.gr

22 Ιουνίου 2021 19:14
Λάκης Λαζόπουλος: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του - Τι ανησυχεί τους γιατρούς
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο, καθώς ένα πρόβλημα υγείας προέκυψε ξαφνικά, με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή να προκαλεί ανησυχία στους οικείους του.

Ο ίδιος υποβλήθηκε άμεσα στις απαραίτητες εξετάσεις, με τους γιατρούς να σπεύδουν, ώστε αυτό το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί. Ο Λαζόπουλος μπήκε στο νοσοκομείο το Σάββατο (19/6) και βγήκε από αυτό τη Δευτέρα (21/6), ενημερώνοντας πως όλα πάνε καλά και σημαίνοντας τη λήξη του συναγερμού.

Λάκης Λαζόπουλος πρόβλημα υγείας

Τι συμβαίνει με τον Λάκη Λαζόπουλο;

Παρά το γεγονός αυτό, όμως, η περιπέτειά του ίσως να μην έχει τελειώσει. Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί και ολοένα βελτιώνεται, αλλά οι γιατροί παρακολουθούν την περίπτωσή του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ώστε να μην επανέλθει σύντομα αυτό το πρόβλημα.

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί, δε, για το αν αυτό το πρόβλημα, που προέκυψε, είχε σχέση με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, που πραγματοποίησε ο κωμικός. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές σχετικά με αυτό το θέμα και βιαστικά συμπεράσματα κανείς δε θέλει να βγάλει.

Η είδηση στο παρελθόν που δεν ήθελε ο κόσμος να μάθει

Πλάνταξε στο κλάμα ο Λάκης Λαζόπουλος, με τον διάσημο κωμικό να αναφέρεται στην απώλεια της γυναίκας του, Τασούλας, και της μητέρας του, προσθέτοντας το παράπονο για τη δημοσιοποίηση της είδησης.

«Έχω τρόπους να μιλάω κι ας φεύγουν οι άνθρωποι ,αλλά μου λείπει ότι δεν μπορώ να τους δώσω κάτι. Δηλαδή η χαρά που έπαιρνα ακούγοντάς τους, δεν υπάρχει. Οπότε ένα κομμάτι της χαράς σου πετιέται. Αν υποθέσουμε ότι διαθέτεις κάποιες πηγές για να παίρνεις κι εσύ κάτι ή για να δίνεις, αυτό δεν υπάρχει. Από την αρχή αυτό που είχαμε συζητήσει με την κόρη μου ότι εγώ είμαι στρατιώτης, είμαι στον πόλεμο αλλά αν σκοτωθώ σκοτώθηκα. Εγώ αποφασίζω αν θα είμαι εκτεθειμένος, δεν ήθελα ποτέ να εκθέτω τους δικούς μου σε κίνδυνο» είπε στην νέα του εμφάνιση.

Η μάχη της γυναίκας του με τον καρκίνο κράτησε τρία χρόνια.

«Δεν έπρεπε ο κόσμος να το μάθει γιατί μετά γίνεσαι θύμα. Παρακαλάς τον κόσμο και λες περνάω αυτό, δώστε μου αυτό. Από την αρχή το είχα ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνω θύμα. Το βιβλίο για την μάχη της Τασούλας δεν ξέρω πως το έγραψα. Έφυγε το μολύβι κι ήθελε μόνο του να γράφει. Δεν μπορούσα να το σταματήσω. Ήταν σαν να έλεγα πίσω από το οχυρό που έκανα εγώ τον πόλεμο, κάποιοι με περίμεναν και με στηρίζουν» είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share