Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021

Θυμάστε την "Λίζα" από τη σειρά "Λατρεμένοι μου γείτονες"; Δείτε πως είναι σήμερα! Εργάζεται ως plus size μοντέλο

Κυριολεκτικά αγνώριστη και με αρκετά κιλάκια παραπάνω - Τις πάνε πολύ όμως

22 Ιουνίου 2021 09:26
Θυμάστε την
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Λατρεμένοι μου γείτονες είναι μια από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές κωμικές σειρές του Mega. Η κωμική σειρά είχε διάρκεια δυο σεζόν και για πρώτη φορά προβλήθηκε τον Οκτώβρη του 2007.

Στην πρώτη σεζόν γνωρίσαμε καλύτερα την Σμαράγδα Καλημούκου η οποία υποδύθηκε τη Λίζα. Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν βέβαια στο talent show «So you think you can dance».

Από το τέλος της σειράς, έχουν περάσει 13 χρόνια και η αγαπημένη ηθοποιός έχει αλλάξει αρκετά, ωστόσο παραμένει εξίσου εντυπωσιακή.

Πλέον όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες που η ίδια η Σμαράγδα Καλημούκου ανεβάζει στο Instagram, η ίδια είναι plus size model και κάνει διαφημίσεις για εταιρεία ρούχων.

Επίσης δείτε πως είναι σήμερα και ο Μιχαλάκης από την ίδια σειρά του Mega.

Δείτε την στο Athensmagazine.gr:

View this post on Instagram

A post shared by 𝑆𝑚𝑎𝑟𝑎𝑔𝑑𝑎 𝐾𝑎𝑙𝑖𝑚𝑜𝑢𝑘𝑜𝑢 (@smaroooo)

Τρομερή αλλαγή: Δείτε πώς είναι σήμερα η "κ.Γάτου" από το "Λατρεμένοι μου γείτονες"!

Όλοι θυμόμαστε την κυρία Γάτου, την απολαυστικά σνομπ οικιακή βοηθό στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες». Πώς είναι σήμερα;

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη, περισσότερα από δέκα χρόνια μετά την προβολή της σειράς, είχε ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook μία φωτογραφία και… τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Ετσι είναι σήμερα ο Μιχαλάκης από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»!

Με εμφανή αλλαγή στα μαλλιά, και το look της γενικότερα, έχει γίνει πραγματικά αγνώριστη. Αν δεν μας πιστεύετε, ιδού οι φωτογραφίες για του λόγου το αληθές:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share