Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εξαλλη η Καινούργιου για τους followers του Μπάμπη που αυξάνονται στο Instagram - Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του 32χρονου

Ξεσπά για τον συζυγοκτόνο

21 Ιουνίου 2021 13:08
Εξαλλη η Καινούργιου για τους followers του Μπάμπη που αυξάνονται στο Instagram - Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του 32χρονου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένο συνεχίζει να παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Δες τη 13χρονη Καρολάιν σε βίντεο-ντοκουμέντο κατά της βίας και του bullying πριν 7 χρόνια!

Μετά από 37 ημέρες ο σύζυγος της άτυχης 22χρονης, αποκάλυψε πως ήταν αυτός που κρύβεται πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, θα βρεθεί αύριο ενώπιων του ανακριτή για να καταθέσει και προς το παρόν κρατείται στη ΓΑΔΑ. Ωστόσο, μετά την ομολογία του δράστη και καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι του εγκλήματος, οι followers στο Instagram του πιλότου άρχισαν να αυξάνονται.

Εξαλλη η Καινούργιου για τους followers του Μπάμπη που αυξάνονται στο Instagram

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» ξέσπασε για τους ανθρώπους που ακολουθούν τον καθ’ ομολογίαν δράστη στα social media.

«Το “έξω τι λένε για εμένα” είναι ερώτηση που έκανε στους αστυνομικούς; Τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος γι αυτόν; Έχουν πει ψυχολόγοι που έχουν κάνει την ανάλυση πόσο ναρκισσιστής είναι. Με το που δολοφόνησε τη γυναίκα του, δέκα ημέρες μετά ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram, στην οποία γράφει “καλό ταξίδι αγάπη μου”. Και να πω και κάτι γι’ αυτό το Instagram που είναι ανοιχτό και έχει πάει στις 18 χιλιάδες followers.

Ποιοι ρε παιδιά τον ακολουθείτε; Να μπείτε μέσα να γράψετε τα αίσχη και καλά κάνετε, να τον ακολουθήσετε τον δολοφόνο γιατί; Με έχει σοκάρει από χθες που το είδα. Πραγματικά σας το λέω με σφίξιμο στο στομάχι. Να πας να τον βρίσεις και να τον καταραστείς ναι γιατί να τον ακολουθήσεις;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με τη σειρά της η Χρύσλα Γεωργακοπούλου ανέφερε πως το προφίλ του θα έπρεπε να πέσει με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει ότι θα το ελέγξει η αστυνομία αυτό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Θρίλερ στα Γλυκά Νερά: «Υπάρχουν στοιχεία που δεν έχει αποκαλύψει ο 32χρονος» - Αποκάλυψη βόμβα από τον δικηγόρο του (Video)

Θρίλερ επικρατεί με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά καθώς ο δικηγόρος του 32χρονου πιλότου αποκάλυψε πως «Υπάρχουν στοιχεία που δεν έχει αποκαλύψει»! Ενώ, τη φωτογραφία που έκανε screenshot στο κινητό της η δολοφονημένη Καρολάιν από το κλειστό κύκλωμα που είχαν στο διαμέρισμά τους παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας ο ALPHA.

Αύριο θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 33ρονος συζυγοκτόνος, οπότε και αρχίζει η κύρια φάση της ανάκρισης. «Δεν υπήρχε κίνητρο, δεν υπήρχε προσχεδιασμός, δεν υπάρχει ζήτημα εξ αρχής αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Για την ύπαρξη τρίτου προσώπου δεν υπάρχει καμία αναφορά ούτε από τους αστυνομικούς ούτε από τον Εισαγγελέα», είπε ο Αλ. Παπαιωαννίδης, ένας εκ των συνηγόρων του 33χρονου καθ΄ ομολογία δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αναφορικά με όσα συνέβησαν την μοιραία νύχτα, «μιλάμε για μια ακραία κατάσταση εκείνη την νύχτα και κανείς δεν μπορεί να ξέρει την ψυχολογία του».

Ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι θα ήθελε «να γυρίσει τον χρόνο πίσω», είπε στον Γιώργο Παπαδάκη, ότι ο πιλότος «στην απολογία του στους αστυνομικούς παρέθεσε μια σειρά γεγονότων από το παρελθόν που οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση».

Ωστόσο, επεσήμανε ότι «όχι μόνο ως συνήγορος, αλλά και ως πολίτης, δεν μπορώ να ξέρω τι σκεφτόταν εκείνη την στιγμή».

Όπως αποκάλυψε, «αύριο ο 33χρονος θα δώσει πολλές πρόσθετες λεπτομέρειες κατά την απολογία του στον ανακριτή. Στοιχεία που δεν έχει αναφέρει μέχρι στιγμής, δεν τα έχει καταθέσει στους αστυνομικούς. Αυτά τα στοιχεία θα φωτίσουν τις συνθήκες του εγκλήματος».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο φως το άγνωστο «ημερολόγιο» του 32χρονου πιλότου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: To άγνωστο «ημερολόγιο» των στελεχών της ΕΛΑΣ από τις επαφές τους αυτές τις 37 μέρες με τον πιλότο φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ. Ενώ, από τις πιο τραγικές φιγούρες του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά είναι η 11 μηνών Λυδία, η κορούλα της αδικοχαμένης Καρολάιν που είχε τοποθετηθεί από τον πατέρα της πάνω στο σώμα της νεκρής μητέρας της

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει αγωνία για το τι λέει ο έξω κόσμος, τον απασχολεί η εικόνα του, αναζήτησε μάλιστα για το θέμα τον αστυνομικό που χειριζόταν την υπόθεση με τον οποίο είχε αναπτύξει οικειότητα.

Ο 32χρονος θα απολογηθεί στον ανακριτή την Τρίτη στις 10 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ θα επιχειρήσει να πείσει τον ανακριτή ότι δεν προσχεδίασε τη δολοφονία.

Μέσα από τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ο Αναγνωστόπουλος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης δηλώνει στον ΣΚΑΪ συντετριμμένος. Για ακόμη μια φόρα, επικαλείται το παιδί τους...

Ετσι λοιπόν σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η Αστυνομία είχε καταγράψει:

11 Μαΐου - 21 Μαΐου

  • Στις 10 αυτές πρώτες ημέρες ο Αναγνωστόπουλος είναι σε διαρκή επικοινωνία με αστυνομικό-χειριστή. Ο αστυνομικός τόνισε στον 33χρονο: «μην κάνεις δηλώσεις» καθώς έκανε υπερβολικές δηλώσεις τα πρώτα 24ωρα.
  • Έδειχνε «υπερβολικά συνεργάσιμος»

22 Μαΐου - 1 Ιουνίου

Εστεισε στο προφίλ του καλού παιδιού. Προσπαθεί να κατασκευάσει το προφίλ του «καλού παιδιού» που προσπαθεί να επιβιώσει χωρίς την αγαπημένη σύζυγό του.

  • «Προσπαθώ να επιβιώσω»
  • «Πρέπει να πάω μπροστά για την κόρη μου» αναφέρει.
  • Εμφανιζόταν εξοργισμένος με τις δηλώσεις της ψυχολόγου που άφηνε υπαινιγμούς για το ρόλο του: «Θέλω να κάνω μηνύσεις»

2 Ιουνίου - 12 Ιουνίου

  • Σε αυτή φάση έφτιαχνε το εγκληματικό προφίλ των δραστών που είχε πλάσει στο μυαλό του: «Όπως σκότωσαν τον σκύλο, σκότωσαν και την γυναίκα μου» ανέφερε δε, για τον σκύλο που ο ίδιος είχε σκοτώσει.

17 Ιουνίου

  • «Έχεις καταλάβει τι έχει γίνει; Δεν σε φέραμε για πλάκα άρον-άρον από την Αλόννησο. Θες να μας πεις κάτι;» ρωτάνε τον 33χρονο στις 17 Ιουνίου οι άνδρες της ΕΛΑΣ.
  • 32χρονος: «Μού φερθήκατε σαν αδέρφια και εγώ σας πρόδωσα» απαντά ο Αναγνωστόπουλος μετά από μια αναδρομή στη σχέση του με την Καρολάιν και την ομολογία του.
  • «Έβλεπα την Καρολάιν στον ύπνο μου, αλλά δεν θα ερχόμουν να ομολογήσω» παραδέχεται, έχοντας πάρει αγκαλιά μάλιστα τον αστυνομικό με τον οποίο συνομιλούσε περισσότερο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share