Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρία Ηλιάκη: Τα κιλά που έχασε μετά τη γέννα - Οι γλυκές "γκρίνιες" της μπέμπας και το όνομα που θα της δώσει

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε

21 Ιουνίου 2021 10:59
Μαρία Ηλιάκη: Τα κιλά που έχασε μετά τη γέννα - Οι γλυκές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και 20 μέρες η Μαρία Ηλιάκη ζει την απόλυτη ευτυχία καθώς έγινε μαμά για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία δείχνοντας μας την καλλίγραμμη σιλουέτα της μετά τη γέννα.

Η Μαρία Ηλιάκη μέσα από τα Instagram Stories της, αποκάλυψε πως έχει χάσει ήδη 12 κιλά από αυτά που πήρε στην εγκυμοσύνη, εξαιτίας του καλού μεταβολισμού που διαθέτει.

Μαρία Ηλιάκη: Τα κιλά που έχασε μετά τη γέννα - Οι γλυκές 'γκρίνιες' της μπέμπας και το όνομα που θα της δώσει

«Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση από χθες που πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και μένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά – που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15 – και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά. Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε μένα».

Οι γλυκιές «γκρίνιες» της μπέμπας της!

Η μικρή ήδη έχει γίνει η πρωταγωνίστρια της οικογένειας. Η νέα μαμά μοιράζεται καθημερινά στιγμές με την πριγκίπισσά της, δραστήρια καθώς είναι στα social media, από οικογενειακές στιγμές στο σπίτι μέχρι και χαλαρές βόλτες τους. Αυτή τη φορά, μάς έδειξε τις γλυκιές «γκρίνιες» της μικρής αφού όπως ενημέρωσε η Μαρία Ηλιάκη ήθελε να φάει… πάλι!

Οι δυσκολίες του τοκετού, το όνομα που θα πάρει η κόρη της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία εδώ και 11 περίπου ημέρες κρατάει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η παρουσιάστρια γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη. Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τις δυσκολίες, αλλά και το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους.

Μαρία Ηλιάκη: Οι δυσκολίες του τοκετού, το όνομα που θα πάρει η κόρη της

Το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Μαϊου ύστερα από τρία χρόνια κοινής ζωής, Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης αντίκρισαν πρώτη φορά την κόρη τους στην κλινική See Spital στην Ζυρίχη.

Η μικρή ήρθε στον κόσμο με καισαρική και ζύγιζε 3,5 κιλά «Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη» σημειώνει η Μαρία Ηλιάκη. «Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως σε σίγουρα χέρια. Πρώτον γιατί ήταν εκεί ο Στέλιος, που είναι γιατρός οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Επίσης ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί όλοι μαζί μου – ο χειρουργός, η μαία, ο αναισθησιολόγος. Επειδή δεν ήμουν στον τόπο μου, καταλάβαιναν ότι αυτό με στρέσαρε, οπότε προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μου το κάνουν πιο εύκολο. Όσο για το ν Στέλιο, ήταν πολύ ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας» εξηγεί στο ΟΚ!

«Δε θυμάμαι την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο. Ούτε πως πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτο-θήλασα.

Είναι όλα θολά από την πρώτη μέρα. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή που μου την έδωσαν πρώτη φορά να την κρατήσω…

Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν πως θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά.

Τώρα, αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα. Όπως λένε τη μαμά του Στέλιου», είπε μεταξύ άλλων, η Μαρία Ηλιάκη.

Ξέσπασε σε λυγμούς για τη συνεργασία της με τη Μαρία Ηλιάκη η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε όμορφες και άσχημες στιγμές που μοιράστηκε με τη Μαρία Ηλιάκη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

"Όταν ξεκίνησα να βγαίνω μπροστά από τις κάμερες και με την Μαρία και με τον Νίκο δέθηκα πάρα πολύ. Επειδή με την Μαρία έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές οι δυο μας και ήξερα πόσο πολύ θέλει αυτό το παιδάκι κι επειδή είμαι κι εγώ σε μια φάση που μακάρι. Απλά συγκινούμαι.. Ξέρω πόσο πολύ το ήθελε", είπε η παρουσιάστρια.

Μαρία Ηλιάκη: Τα δάκρυα της Καινούργιου για εκείνη

"Στο μυαλό μου όλον αυτόν τον καιρό, όταν έμαθα ότι είναι έγκυος, παρόλο που είχαμε παρεξηγηθεί και είχαμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα τόσο πολύ να της στείλω ένα μήνυμα, να την αγκαλιάσω και ξαφνικά… Μιλάμε και μου έστειλε και μήνυμα 'Πόσο όμορφα μιλάς για μένα', είχαμε επικοινωνία και ξαφνικά σαν να έχει γίνει delete σε όλες τις άσχημες παρεξηγήσεις και θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει και τις δύσκολες", συνέχισε.

"Είχαμε βιώσει τις δύσκολες στιγμές ο ένας του άλλου. Θυμάμαι που είχε χάσει τη μαμά της, μια πολύ δύσκολη προσωπική μου στιγμή που μου είχε σταθεί πάρα πολύ.. Και λέω 'ρε παιδί μήπως τότε είχαμε κάνει λάθη και δεν θα έπρεπε και οι δύο να το είχαμε τραβήξει'", κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share