Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μαρία Σάκκαρη: Ποια η σχέση της με την «πεθερά» της Μαρέβα; Ο έρωτας με τον γιο του Μητσοτάκη και η διαδικτυακή «επίθεση»

Το ποστάρισμα και τα σχόλια που ακολούθησαν

21 Ιουνίου 2021 08:22
Μαρία Σάκκαρη: Ποια η σχέση της με την «πεθερά» της Μαρέβα; Ο έρωτας με τον γιο του Μητσοτάκη και η διαδικτυακή «επίθεση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Σάκκαρη πρόσφατα κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν hater στα social media. Η ίδια υπεραμύνθηκε τον εαυτό της, ενώ είχε και την συμπαράσταση της Μαρέβα Μητσοτάκη! Άλλωστε η Μαρία Σάκκαρη δεν κρύβει τα έντονα συναισθήματά της για τον γιο του Πρωθυπουργού, Κωσταντίνο Μητσοτάκη.

Η Ελληνίδα τενίστρια κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα αρνητικό σχόλιο, σε ανάρτηση που έκανε στα social media. Κάποιος, σχολίασε κακοπροαίρετα μια από της φωτογραφίες της. Αφορμή, μια τσάντα!

«Διακριτική τσαντούλα Dior 2.000 ευρώ, μπορεί και παραπάνω», έγραψε ένας…hater. Η ταλαντούχα τενίστρια όμως έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. «Δεν τα έκλεψα. Έχω φάει τα πόδια μου τόσα χρόνια. Καθαρά με την αξία μου».

Μάλιστα, στο ίδιο ποστάρισμα, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, έγραψε: «Καλή τύχη Μαρία Σάκκαρη. Είμαστε περήφανοι για σένα!». Κάτι σαν… διαχρονική στήριξη και αλληλεγγύη, θα έλεγε κάνεις!

Δείτε το ποστάρισμα και τα σχόλια που ακολούθησαν:

Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαστε 6 μήνες μαζί, ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα»

Η Μαρία Σάκκαρη στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά την πρόσφατη επιτυχία της στο Roland Garros, μίλησε για όλους και για όλα στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή του Tik Talk.

Η Ελληνίδα τενίστρια, κλήθηκε να απαντήσει και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με τον οποίο, όπως αποκάλυψε η ίδια, είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και εξαιρετικό παιδί. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί πέρναγα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερό μου χρόνο μαζί του απ’ ότι θα τον πέρναγα μόνη μου. Με ηρεμούσε, μου μιλούσε, ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός και ήταν πολύ ωραίο να τον έχω μαζί μου. Του οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ», είπε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για τον Κωνσταντίνο ώρες ατελείωτες. Η σχέση μας κρατάει σχεδόν έξι μήνες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση με τον Κωνσταντίνο, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share