Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Καρφιά» Κορομηλά για τη Γερμανού: «Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»

Δεν άφησε την ευκαιρία κι έριξε την «μπηχτή»

20 Ιουνίου 2021 11:00
«Καρφιά» Κορομηλά για τη Γερμανού: «Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα δικά της «καρφιά» για την Ναταλία Γερμανού έριξε η Ρούλα Κορομηλά, με την ίδια να αναφέρεται σε μια φράση της πρώτης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με τη δημοσιοποίηση του ημερολογίου της Καρολάιν για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η παρουσιάστρια εξήγησε στον αέρα πως δεν συμφωνεί με τη δημοσιοποίηση ενός τόσο προσωπικού θέματος και μάλιστα τόνισε ότι βάζει και την εκπομπή της μέσα σε αυτό. Επειδή το συμβάν αυτό την επηρέασε πολύ, αποφάσισε να εκφράσει τη λύπη της και με μία ανάρτηση, με σοκαριστικά στοιχεία να γίνονται γνωστά στην εκπομπή της.

Η ανάρτηση της Γερμανού και η «μπηχτή» της Κορομηλά

«Πολύ λυπάμαι και θλίβομαι που παίξανε αποσπάσματα απο το ημερολόγιο της Καρολάιν παρά τις παρακλήσεις μου για το αντίθετο», έγραψε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Αμέσως πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της απαντήσουν πως ως παρουσιάστρια που είναι θα μπορούσε να το έχει αποτρέψει αλλά η Ναταλία Γερμανού εξήγησε πως δεν έχει τον έλεγχο της σκαλέτας της εκπομπής.

Η Ρούλα Κορομηλά, με αφορμή τον διάλογο αυτό που έγινε, έκανε μία δική της ανάρτηση στα social media, στην οποία έγραψε:

«Στις ψυχαγωγικές εκπομπές,οταν η κεντρική παρουσιαστρια κρίνει ,επιθυμεί να μην προβληθεί κάτι στον αέρα της εκπομπης της,γ καποιους λογους, σαφως κ δεν προβάλλεται… Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε….

Ως άνθρωπος με ενσυναισθηση θεωρώ πως το ημερολόγιο της αδικοχαμένης Καρολαιν δεν επρεπε να δει τα φώτα της «δημοσιοτητας». Συμφωνώ με ολους σας. Αυτο το δυστυχισμένο μωρό οφειλουμε να το σεβαστούμε κ προστατεύσουμε οπως κ ολα τα παιδια που βιώνουν φρικτές η κ ίδιες καταστασεις».

Σε ταραχή στον αέρα η Σίσσυ Χρηστίδου - Σοκάρουν οι συνομιλίες της με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου ξεκίνησε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, καθώς η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε ιδιαίτερο «βάρος» στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, μην κρύβοντας τα συναισθήματά της.

Λίγο μετά την ομολογία του πιλότου, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία συγκλονιστική ανάρτηση για την Καρολάιν και το μωρό της, ενώ σήμερα εξήγησε πως αισθάνεται «προδομένη» αφού και η ίδια είχε συνομιλήσει με τον Μπάμπη και τον είχε υποστηρίξει πολύ, τη στιγμή που έρχονται σοκαριστικές λεπτομέρειες στο φως.

«Eγώ προσωπικά είμαι πολύ ταραγμένη, έχω συγκλονιστεί με αυτή την υπόθεση πάρα πολύ, είναι σα να με αφορά προσωπικά και δεν ξέρω και πάρα πολύ κόσμο.

Το έχω πάρει πάρα πολύ μέσα μου… Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ πουθενά αλλού, δεν ξέρω γιατί το έχω πάρει τόσο προσωπικά! Είκοσι χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά δεν μου έχει ξανασυμβεί…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Οι συνομιλίες της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Μπάμπη

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, κάποια στιγμή θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές, τη δική της συνομιλία με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, λίγες μέρες πριν ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημά του.

«Θα σας πω τώρα τη δική μου προσωπική επικοινωνία. Εγώ επικοινώνησα μαζί του όπως και πολλοί συνάδελφοι και συντάκτες για να έχουν μια εικόνα. Όταν μάλιστα έκανα μια ανάρτηση στα social media όταν έγινε η ομολογία του και συγκλονίστηκα, μου έλεγαν “μα καλά τον ακολουθείς στα social media;”.

Προφανώς και δημοσιογραφικά θέλω αν αναρτηθεί κάτι να το ξέρω, με ενδιαφέρει η υπόθεση και το ότι μίλησα μαζί του έχει να κάνει μόνο με τη δημοσιογραφική αγωνία για την υπόθεση. Εγώ έτσι το αντιμετωπίζω. Δεν είμαστε δελτίο Ειδήσεων εδώ,. Προσπαθούμε να το προσεγγίσουμε κοινωνικά και δεν έχουμε και την ψυχραιμία να το αντιμετωπίσουμε.

Ήθελα να έχω μια προσωπική επικοινωνία μαζί του για να έχω μια αίσθηση και να καταλάβω την ψυχολογία του. Όπως είπε και η Αγγελική Νικολούλη, ο Μπάμπης δεν μιλούσε σε κανέναν στο τηλέφωνο. Όταν του έστελνες μήνυμα απαντούσε. Στα μηνύματα περιγράφει συναισθήματα. Ίσως γι’ αυτό δεν ήθελε να μιλήσει, να εμφανιστεί σε κάποια κάμερα, γιατί ήταν δύσκολο να προσποιηθεί.

Στη δική μας επικοινωνία μου έλεγε πόσο καταρρακωμένος είναι και ότι ήθελε να τους πιάσουν. Αυτή ήταν η μόνη του αγωνία. Του είπα κι εγώ ότι δεν θέλουμε να μιλήσουμε για την υπόθεση γιατί τέθηκε αυτό το θέμα, του είπα ότι ήθελα τη δική του προσωπική πλευρά. Πώς βιώνει αυτήν την κατάσταση με τον χαμό της γυναίκας του.

Μου είπε ότι είναι καταρρακωμένος, με ευχαρίστησε για τη στήριξη και την ευγένειά μου στο προηγούμενο μήνυμά μου. Μου είπε ότι του είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο αυτήν τη στιγμή. Μου είπε ότι όλα είναι πολύ νωπά, ότι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και ότι ελπίζει να τους βρουν και να τους πιάσουν. Όταν τους βρουν και περάσει λίγος καιρός ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να ηρεμήσει, να είναι καλύτερα και τότε ίσως παραχωρήσει μια συνέντευξη.

Του είπα ότι δεν θέλω να τον πιέσω και πως αν θέλει και off the record να δώσει κάποια πληροφορία για την υπόθεση, να το κάνει. Με ευχαρίστησε και το τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε ήταν στις 7 Ιουνίου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share