Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021

Ιωάννα Μαλέσκου: Η εποχή που δούλευε ως σερβιτόρα - Η άνοδος στον ΣΚΑΪ και η απάντηση στα αρνητικά σχόλια

Τι απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον η εντυπωσιακή παρουσιάστρια;

19 Ιουνίου 2021 10:06
Ιωάννα Μαλέσκου: Η εποχή που δούλευε ως σερβιτόρα - Η άνοδος στον ΣΚΑΪ και η απάντηση στα αρνητικά σχόλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποτελεί ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν στην τηλεόραση, με την ίδια να έχει βρεθεί στον «αφρό» μέσω του ΣΚΑΪ, έχοντας προηγουμένως κάνει αρκετές... προϋπηρεσίες, όπως την εποχή όπου ήταν σερβιτόρα, κάτι που θυμήθηκε με αφορμή ένα βίντεο.

«Θυμάμαι μια περίοδο στη ζωή μου που ήμουν αναπληρώτρια και δεν είχα χρήματα γιατί ήταν καλοκαίρι και δεν μπορούσα να κάνω ιδιαίτερα. Έπρεπε να εργαστώ για να κρατήσω το σπίτι μου στην Κρήτη σε έναν πάρα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό. Εργάστηκα για πρώτη φορά ως σερβιτόρα» είπε η ίδια.

Και συνέχισε: «Κάποια στιγμή μεγαλώνοντας και συνεχίζοντας τη ζωή μου, θυμάμαι ότι δουλεύοντας πλέον στην τηλεόραση, βρέθηκε ένας άνθρωπος που μου είπε: “Εγώ θυμάμαι τότε που σερβίρατε καφέ” με μια διάθεση απαξιωτική και είχα ενοχληθεί, όχι για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει, αλλά δεν έχουν μια αντίστοιχη δουλειά και νιώθουν άσχημα που κάνουν μια τέτοια δουλειά… Για μένα ντροπή είναι να μην εργάζεσαι, όχι να εργάζεσαι κάπου έστω και προσωρινά, αλλά τίμια πάντα» κατέληξε.

Ο ΣΚΑΪ και τα αρνητικά σχόλια

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε πως έχει ανανεώσει και για του χρόνου το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ, όπου εσχάτως η Έφη Εκίζογλου έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για την ελληνική showbiz: «Ναι, ανανεώσαμε για του χρόνου. Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε και κάτι άλλο. Θα το ήθελα πολύ. Δεν προτείνω, γιατί αυτό το κάνουν άνθρωποι που βλέπουν κάτι σε εσένα. Θα μου άρεσε να κάνω κάποια στιγμή είτε ένα εντυπωσιακό show είτε ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων με χιούμορ, που να μπορείς να έχεις ελευθερία σε ατάκες και σε επαφή με τον κόσμο».

Μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί: «Δεν αισθάνομαι αδικημένη. Θα ήταν ψέμα να σου πω ότι όλα ήταν υπέροχα ή καλοπροαίρετα, αυτό είναι ουτοπικό να το σκεφτείς. Το πρώτο διάστημα που ήρθα γράφτηκαν πράγματα που δεν έστεκαν και ήταν άδικα για μένα. Γράφτηκαν από ανθρώπους που δεν με γνώριζαν και δεν επιθυμούσαν να με γνωρίσουν, γιατί αυτό τους ικανοποιούσε, εξυπηρετούσε, δεν ξέρω και δεν με αφορά. Γράφτηκαν πολλά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share