Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στις φήμες για Καραβάτου και Star - Το μήνυμα της μετά τον εμβολιασμό της

Τι είπε on air στην εκπομπή της

18 Ιουνίου 2021 11:28
Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στις φήμες για Καραβάτου και Star - Το μήνυμα της μετά τον εμβολιασμό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούριου παρακάλεσε να σταματήσει η φημολογία που ακούγεται ότι θα πάρει τη θέση της Κατερίνα Καραβάτου στην πρωινή εκπομπή του Star. Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε την έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει ότι θα πάει και μάλιστα θα παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή που κάνει τώρα η Κατερίνα Καραβάτου.

«Θέλω να πω κάτι, επειδή τώρα το διάβασα. Το είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα και μάλλον δεν έγινε κατανοητό. Έβλεπα τώρα την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για το Big Brother και είπε ότι είναι πάρα πολύ άσχημο να ακούς ότι έρχεται κάποιος άλλος να σου πάρει τη δουλειά, ενώ έχεις συμφωνήσει.

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στις φήμες για Καραβάτου και Star

Προφανώς υπονόησε κάποια πράγματα για όλη αυτή τη φημολογία που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό. Επειδή λοιπόν αφορά και εμένα και ακούγονται πάρα πολλά για εμένα, ότι πάω στο Star, ότι θα πάρω τη θέση της Καραβάτου, δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι παρακαλώ σταματήστε όλο αυτό που γίνεται γιατί κι εγώ νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Δεν μπορώ κάθε μέρα να βγαίνω και να το διαψεύδω. Είναι και πολύ άσχημο για τους παρουσιαστές που βρίσκονται σε αντίστοιχη ζώνη».

Στη συνέχεια είπε: «Αυτή τη στιγμή, η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια παρουσιάστρια που κάνει μια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή ακριβώς απέναντι από εμάς και ακούγεται όλο αυτό. Εγώ θέλω να το πω για να είμαι ξεκάθαρη, το είπα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν έγινε κατανοητό. Βρίσκομαι σε ένα κανάλι και τιμώ στο συμβόλαιό μου.

Μέχρι 2 Ιουλίου εγώ έχω εκπομπή κανονικά εδώ. Το έχω υποστεί κι εγώ στο παρελθόν. Να λήξει γιατί δεν νιώθω ωραία κι εγώ με αυτό».

«Κακώς αγχώθηκα»: Το μήνυμα της Καινούργιου μετά τον εμβολιασμό της

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι εμβολιασμοί στη χώρα κατά του κορωνοϊού. Το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου προστέθηκε στη λίστα με τα ονόματα των διασήμων που εμβολιάστηκαν κατά του Covid -19.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» για να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μιας και αρκετοί είναι αυτοί που το δημοσιοποιούν.

Ανέβασε ένα βίντεο στα InstaStories στο οποίο ακούγεται να λέει λίγα λεπτά πριν τον εμβολιασμό της: «Κακώς αγχώθηκα. Κοιτάξτε πόσους έχω εδώ να με περιποιούνται».

Στη συνέχεια, ανέβασε και ένα δεύτερο στιγμιότυπο γράφοντας στη λεζάντα: «Done. Και στα δικά σας».

Το μήνυμα της μετά τον εμβολιασμό της

«Είμαι μια γυναίκα 36 ετών που...»: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής!

Πανικός επικράτησε στην εκπομπή Ευτυχείτε, μετά την προβολή του διαφημιστικού σποτ για το Συνέδριο Γονιμότητας. Η Κατερίνα Καινούργιου, έχοντας τοποθετηθεί και μέσω του Instagram, θέλησε να μιλήσει για το σεξιστικό βίντεο και μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε δεχθεί να συμμετέχει, ωστόσο, αρνήθηκε την πρόταση από την πρώτη στιγμή που της έγινε.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στο Ευτυχείτε

«Με προσέγγισαν και μου είπαν να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις. Εγώ ήθελα να έχω πλήρη ενημέρωση. Ψιλιάστηκα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είμαι μια γυναίκα 36 ετών που θέλω να κάνω παιδιά και οικογένεια. Δεν ξέρω αν θα γίνει και πότε θα γίνει. Έχω φίλες και φίλες της μητέρας μου που από προσωπική τους επιλογή δεν ήθελαν να κάνουν παιδιά.

Αρνήθηκα εξ αρχής τη συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο σποτ. Συμφωνώ και με την Καίτη Γαρμπή και με όλους όσους έγιναν έξαλλοι βλέποντας το όνομά τους να παίζει σε ένα τέτοιο απαράδεκτο σποτ. Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανθρωποφαγία που γίνεται στα social media. Είδα τι έγινε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που έπεσαν να τη φάνε», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Ζήτησε δημόσια συγγνώμη η δημοσιογράφος που έγραψε τα λόγια του σποτ

Η Κία Παπαδοπούλου, η δημοσιογράφος που έγραψε το κείμενο του σποτ για την γονιμότητα, βρέθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για να δώσει τις εξηγήσεις της. Η ίδια μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη από όποια γυναίκα πληγώθηκε βλέποντας το εν λόγω βίντεο.

«Μου ανατέθηκε να γράψω ένα κείμενο. Πήρα σαφής κατευθύνσεις ότι το σποτάκι θα πρέπει να αφορά τη γυναικεία υπογονιμότητα. Μου είχαν τονίσει ότι το σποτ θα πρέπει να είναι αιχμηρό και να τονίζει την ενημέρωση.

Γράφτηκε το κείμενο, έγινε το σποτάκι, το είδαν οι αρμόδιοι της επιτροπής που θα έκαναν και το συνέδριο. Πήρε έγκριση από όλους τους φορείς και από την πρώτη του μήνα προβάλλεται σε όλα τα κανάλια. Το σποτάκι προβαλλόταν κανονικά μέχρι που ξεκίνησε ο σάλος από τα social media.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Κατανοώ ότι κάποιος μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα. Στενοχωρήθηκα γιατί ο στόχος αυτού του κοινωνικού μηνύματος δεν επετεύχθη. Δεν υπήρχε κακή πρόθεση από κανέναν, γιατί είναι μια ολόκληρη ομάδα που είναι όλοι πολύ ευαισθητοποιημένοι πάνω σε αυτό το θέμα. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση να προσβάλουμε κανέναν. Καταλαβαίνω ότι υπήρχε μια αστοχία, πραγματικά λυπάμαι γι’ αυτό και από τα βάθη της καρδιάς μου ζητώ συγγνώμη για όλους όσους στεναχώρησα», ανέφερε, μια ημέρα μετά την ανάρτηση της.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share