Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η Ολυμπία Χοψονίδου έγινε 38 ετών: Ο θρίαμβος στα καλλιστεία, ο Βασίλης Σπανούλης και τα έξι παιδιά τους

Η ζωή του πανέμορφου μοντέλου με το... μυστικό μιας στοργικής μητέρας πολλών παιδιών

17 Ιουνίου 2021 20:59
Η Ολυμπία Χοψονίδου έγινε 38 ετών: Ο θρίαμβος στα καλλιστεία, ο Βασίλης Σπανούλης και τα έξι παιδιά τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όμορφες στιγμές ζουν στο σπιτικό του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου, καθώς το γνωστό μοντέλο έχει γενέθλια κι έκλεισε 38 χρόνια μιας ευτυχισμένης ζωής.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θέλησε να στείλει τις ευχές του στην αγαπημένη του σύζυγο με δύο αναρτήσεις στο Instagram.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν ανεβάζει συχνά κοινά στιγμιότυπα στο Instagram, ωστόσο αυτή τη φορά, ο Σπανούλης ανέβασε μία selfie με τη γυναίκα του και στη συνέχεια, μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, με την ίδια πάντως να έχει μια εντυπωσιακή αλλαγή πάνω της.

Βασίλης Σπανούλης ανάρτηση για Ολυμπία Χοψονίδου

Η ζωή της Ολυμπίας Χοψονίδου: Η καταγωγή από τον Πόντο, τα καλλιστεία και η οικογένεια με τα έξι παιδιά

Η Ολυμπία Χοψονίδου γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει 3 αδέλφια. Μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας.

Παράλληλα με τις σπουδές της, η Ολυμπία Χοψονίδου ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστυς Κρανά.

Τον Νοέμβριο του 1998 η Ολυμπία Χοψονίδου συμμετείχε στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Γιανγκ – Μις Τουρισμός 1999, χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στην τελική εξάδα.

Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Έπειτα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Με τον Σπανούλη γνωρίστηκαν στη Μύκονο. Αρχικά τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για φιλία καθότι ο μπασκετμπολίστας ήταν αρραβωνιασμένος που όμως εξελίχθηκε αλλιώς. «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου», δήλωσε ο μπασκετμπολίστας. «Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές», εξομολογήθηκε.

Το Δεκέμβριο του 2009 η Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον καλαθοσφαιριστή Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος. Μαζί έχουν αποκτήσει έξι παιδιά) ενώ το σώμα της συνεχίζει να δείχνει κυριολεκτικά έφηβης.

Το νεαρό μοντέλο και σύζυγος του Έλληνα καλαθοσφαιριστή, Βασίλη Σπανούλη βιώνει μία έντονη καθημερινότητα, μιας και είναι μητέρα έξι παιδιών!

Αν και γέννησε με καισαρική ίσως λόγω της άριστης φυσικής της κατάστασης σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας διατηρεί ένα κορμί λαμπάδα.

Η καθημερινότητά της όπως είναι φυσικό περιστρέφεται γύρω από τα παιδιά και την οικογένειά της καθώς κάθε παιδί έχει τις δικές του ανάγκες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share