Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Οι δηλώσεις της Λατινοπούλου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες»

Ο Μπογδάνος προσπάθησε να τη δικαιολογήσει αλλά εκείνη «χτύπησε» ξανά

17 Ιουνίου 2021 18:31
«Οι δηλώσεις της Λατινοπούλου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την άποψη, ότι η τοποθέτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την εμφάνιση των γυναικών ήταν απρόσεκτη, εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο βουλευτής της ΝΔ, στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την φίλη του και πολιτεύτρια του κόμματος, επεσήμανε πως η ίδια... μπουρδουκλώθηκε σε σχέση με το μήνυμα που ήθελε να στείλει, αν και μάλλον έχει παραμείνει αμετανόητη.

«Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, αν η ομορφιά αυτή πηγάζει από μέσα. Η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Τα πρότυπα της ομορφιάς αλλάζουν με τα χρόνια.

Η γυναικεία όμως ομορφιά στο μάτι εκείνου που αγαπά την γυναίκα, μένει διαχρονική και αναλλοίωτη. Δεν υπάγεται ούτε σε προδιαγραφές και ούτε σε στάνταρ, λες και είναι αγωνιστικός ίππος η γυναίκα ή αυτοκίνητο. Οι γυναίκες όπως και οι άνδρες, είμαστε άνθρωποι και η ομορφιά ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με στανταρισμένα κουτάκια, που πρέπει κανείς να βάζει “τικ”» ανέφερε.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σε αυτόν εδώ τον κόσμο υπάρχει πολύς χώρος για τις κυρίες που θέλουν αξύριστες τις μασχάλες και τα πόδια τους, για τις κυρίες που θέλουν να κάνουν αποτρίχωση και χαλάουα.

Υπάρχει χώρος για τους άνδρες που θέλουν να είναι αποτριχωμένοι ή που θέλουν να ακολουθούν τη σχολή του Τζέιμς Μποντ του ’60. Δεν υπάρχει λόγος να ερίζουμε μεταξύ μας. Υπάρχει μια επιθετική διάθεση από αυτούς που για πολλούς που για πολλά χρόνια έχουν καταπιεστεί. Όμως δεν δικαιολογεί αυτό του να απαντάμε και εμείς εριστικά και διχαστικά.

Οι δηλώσεις της φίλης μου ήταν μπουρδουκλωμένες και απρόσεκτες. Και δεν βοήθησαν ούτε οι διευκρινίσεις οι οποίες δόθηκαν. Η άποψή μου είναι αυτή ότι η ομορφιά δεν μπαίνει σε καλούπια, αυτή είναι η αποψή μου. Και η γυναικεία ομορφιά έρχεται σε πολλά σχήματα, μεγέθη και χρώματα», κατέληξε.

Το νέο «χτύπημα» της Λατινοπούλου για το συνέδριο γονιμότητας

Με τη φράση «κατάντια» σχολιάζει η Αφροδίτη Λατινοπούλου την ακύρωση του Συνεδρίου Γονιμότητας.

Η θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το προωθητικό βίντεο για το Συνέδριο Γονιμότητας και στη συνέχεια το ντόμινο ακυρώσεων συμμετοχής και τελικά η ματαίωσή του, φαίνεται ότι δε βρίσκει σύμφωνη την πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου η οποία μετά τη γνωστή αναφορά της στις «αξύριστες μασχάλες», τοποθετείται ξανά δημόσια με τοξικό λόγο με εκφράσεις όπως «λαθρομεταναστευτικό» για την προσφυγική κρίση αλλά και με επίκληση στην πολιτική ορθότητα η οποία δεν επέτρεψε στο Συνέδριο να πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή της στο facebook, αναφέρει ότι, «σε μια χώρα που τα δυο μεγαλύτερα προβλήματά της είναι η υπογεννητικότητα και το λαθρομεταναστευτικό, ακυρώθηκε λόγω της πολιτικής ορθότητας ένα συνέδριο που αφορούσε την υπογεννητικότητα. Επιστήμονες όπως ο κ. Πάντος έγιναν βορά των δικαιωματιστών του πληκτρολογίου. Κατάντια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share