Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Ραγδαίες εξελίξεις για την εκπομπή της μετά τις παραιτήσεις - Οι δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια

Πότε... χαιρετά τον ΣΚΑΪ;

17 Ιουνίου 2021 16:14
Ιωάννα Μαλέσκου: Ραγδαίες εξελίξεις για την εκπομπή της μετά τις παραιτήσεις - Οι δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, με συνεργάτες της να παραιτούνται από το «Love it» και την παρουσιάστρια να συνεχίζει να περνά δύσκολες ώρες.

Όπως φαίνεται λοιπόν αποχώρησε η αρχισυντάκτρια από την εκπομπή, με την Ιωάννα να λέει αρχικά: «Αυτές τις μέρες και ιδίως χθες συνειδητοποίησα κάποια πράγματα. Σπουδαιολογούμε και βάζουμε σε προτεραιότητα πράγματα τα οποία δεν αξίζει πραγματικά. Όλα έρχονται και παρέρχονται, συγκεκριμένα πράγματα είναι αυτά που μένουν.

Μάλιστα, στους τίτλους αρχής της εκπομπής, την Τετάρτη, υπήρχε το όνομα της αρχισυντάκτριας Δήμητρας Παλούδη, ωστόσο στη σημερινή εκπομπή έλειπε από την αρχή.

Η έναρξη της χθεσινής εκπομπής με τη Δήμητρα Παλούδη στους τίτλους:

Η έναρξη της σημερινής εκπομπής χωρίς τη Δήμητρα Παλούδη:

Δύσκολες ώρες μετά τη διαδικτυακή απάτη

Δημόσια έκκληση μέσα από το Love It έκανε σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και το ανακάλυψε πρόσφατα.

Όπως είπε στην εκπομπή της υπάρχει ένας λογαριασμός στα social media που χρησιμοποιεί τα στοιχεία της, χωρίς την άδειά της. Η ίδια ζήτησε από τους τηλεθεατές να κάνουν αναφορά στο ψεύτικο προφίλ, ώστε να κατέβει και συνέστησε σε όλους να είναι προσεκτικοί με τους λογαριασμούς.

«Έχει ανοίξει ένας λογαριασμός, ο οποίος δεν είμαι εγώ. Προφανώς δεν ζητάω χρήματα για τέτοιου είδους συνεργασίες. Οπότε μπείτε στο προφίλ αυτό και κάντε αναφορά. Το λέμε χαριτολογώντας αλλά τα social media έχουν μπει στη ζωή μας και να μπαίνετε στα σωστά. Αν βλέπετε τους ακολούθους θα καταλάβετε ποια είναι γνήσια και ποια όχι», είπε χαρακτηριστικά.

Ποιος θα την αντικαταστήσει

Παράλληλα, αντικατάσταση στη ζώνη της Ιωάννας Μαλέσκου σχεδιάζει ο ΣΚΑΪ για την καλοκαιρινή περίοδο. Το «Love it» αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο την Παρασκευή 16 Ιουλίου, κάτι που θα εξαρτηθεί και από το πότε θα γίνει ο τελικός του «Survivor». Η μεσημεριανή ζώνη, ωστόσο, δεν θα μείνει κενή, καθώς ο ΣΚΑΪ σχεδιάζει να καλύψει το slot του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο με άλλα πρόσωπα του σταθμού. Για την αντικατάσταση θα αξιοποιηθεί μέσα στον Ιούλιο ο Γιώργος Ευγενίδης από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με παρέα», η οποία κατεβάζει αυλαία την Κυριακή 1η Αυγούστου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share